Kävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpi

Aina moitteettomasti pukeutunut ja aina ystävällinen Marian McEvoy, pitkäaikainen Pariisin muotitoimittaja, joka on ollut Women’s Wear Daily -lehden toimittaja. Ja entinen päätoimittaja lehden House Beautiful Ja Elle Decor, haluaa tehdä pari asiaa selväksi. Ensinnäkin hän ei ole taiteilija. "Olen käsityöläinen. Artisan On sana, jonka kanssa olisin ehkä mukavampi. Tunnen taiteilijoita, enkä ole sellainen." Nimitys sivuuttaen, hän on asemassa, jota kuka tahansa tekijä voisi kadehtia: KRB:n, arvostetun NYC:n putiikin edustamana hän tekee uniikkeja teoksia, kuten korkki- ja kasvikollaaseja sekä kukkakuvituksia, jotka myyvät jatkuvasti loppuun, joten hän voi omistautua käsityölleen täysipäiväisesti.

Kävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpiAnnie Schlechter

Toiseksi, vaikka hän vietti parikymppisen ikänsä Pariisissa ja Lontoossa kirjoittaen ranskalaiseen painokseen Vogue Ja seurustellut Yves Saint Laurentin ja Karl Lagerfeldin kanssa, hän ei ole omien sanojensa mukaan tyyli-ikoni. "Kasvoin toki muotimaailmassa ja nautin siitä, ja mielestäni pärjäsin siinä hyvin, mutta nyt olen enemmän kotona huoneessa, jossa on liimapistooli, liimapannu tai huopakynä", hän sanoo.

Kävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpiKävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpi

Marianin suunnittelusilmä ja taitavuus liimapistoolin kanssa (joka on tallentunut hänen vuonna 2005 ilmestyneeseen kirjaansa Liimapistoolin sisustus)) ulottuu pariin kirpputorituoliin, jotka hän koristeli keskiaasialaista tekstiiliä, suzania, leikkaamalla ja liimaamalla tyynyihin. Samoin Lähi-idän seinävaatekankaasta peräisin oleva medaljonki koristelee vierashuoneen periwinkkelistä rakkausistuinta.

Kävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpiAnnie Schlechter

71-vuotias entinen nautiskelija ja tunnustautuva bilehile elää nyt kurinalaista elämää. Hän nousee päivittäin kello 6.30, keittää vahvaa kahvia, puuhastelee vähän kotona, aloittaa sitten työt kello 8.30 ja jatkaa taukoamatta neljään tai viiteen iltapäivällä. "En pidä yötyöstä", Marian sanoo. "Pidän päivänvalosta, lintujen laulusta ja kaikesta sellaisesta." Valo ja linnunlaulu sopivat hänelle hyvin. Hänen työtilansa, pieni vaja 1700-luvun talon takana, sijaitsee värikkäässä puutarhassa, josta on näkymät Hudson-joelle New Yorkin pohjoispuolella. Sooloprojektien lisäksi hän työstää lautasmalleja sisustussuunnittelija Christopher Spitzmillerille ja kankaiden mallistoa suunnittelija Kerry Joycen kanssa.

Kävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpiKävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpiKävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpi

Lakkamaalilla muokkaamansa antiikkipöydän ääressä Marian luo kukkakuvituksia lastulevyrasioissa säilyttämillään huopakynillä. Hän löysi lamput eBaysta ja somisti varjostimet. Säilytyskorit ja ripustettavat tupsut tarjoavat materiaalien helpon saatavuuden. Puristettuja kukkia ja lehtiä hän hankkii ympäri maailmaa Etsyn kautta.

Kävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpiKävele tämän pariisilaisen muotitoimittajan unelmien kodin läpi

Iltaisin hän kutsuu ihmisiä kylään (hän laittaa ruokaa ja viihdyttää ystäväporukoita vähintään kerran viikossa) tai työskentelee kuvitustensa parissa, päällystää paperia tai paperisia lampunvarjostimia huopakärkikuvilla, jotka esittävät fantastisia, graafisia, kiemurtelevia, täysin fiktiivisiä kasveja. "Olen aina tykännyt tehdä asioita käsilläni. Minulla on hyvät kädet", hän sanoo. "Olen aina ollut tee-se-itse -tekijä, mutta nyt voin tehdä sitä täysillä, mikä on ihanaa". Se on aivan ihanaa. En ole koskaan työskennellyt kovemmin tai iloisemmin."