Kaunis sukkamalli

Kaunis sukkamalli on neulottu Kaupunkilanka Rotvallista. Kuvan sukka on neulottu Kaupunkilanka Rotvallista koon 3,5 koon puikoilla. Kauniit sukkamallit neuleohjeineen löydät sivuiltamme – samalla voit tilata langat ja tarvikkeet. Yllätä ystäväsi – omatkin varpaat tykkäävät!

Tutustu käyttäjän Saara M Pinterest-tauluun KAUNIIT SUKAT.

Prinsessajuttu: villasukat x 5

Kaunis sukkamalli

Näytä lisää ideoita: Knit socks,Knit stitches ja Knitting patterns. Sukkaohjeita, tossuohjeita, sukkamallit. Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Tulosta täältä itsellesi ja ystävillesi kuvitetut villasukan neulomisohjeet.

Näiden avulla selviät yli kantapään aina kärkeen saakka. Näin syntyivät kauniit kirjoneulesukat, jotka Jonna kuvasi nettiin.

Kaunis ja helppo pitsisukka

Kaunis sukkamalli

Jonna Nordströmin iloisenkirjavaan sukkamalliin mahtuu raitoja, sydämiä. Paitsi että sukka on kaunis katsella, se pysyy erittäin hyvin pienen lapsen jalassa. EVAKKOVAUVAN SUKKA Tarvitaan kerä Alpaca-lankaa ja sukkapuikot 2. Neulo toinen sukka samalla tavalla. On kauniin sukata, malli ja väri. Tuomikki – Ilmainen neuleohje villasukkiin!

Kaunis ja kiva sukkaohje, kuten on ollut myös. Juna- sukka pääsi uutisiinkin – Ylöjärven maanpuolustusnaiset aikoivat. Novitan ja Pirkan suunnittelukilpailun voittajasukan idea syntyi puolukkametsässä. Kirjoneuleessa kulkevat pitsiraidat. Kaunis malli, jonka haluaisin tehdä, mutta valitettavasti takaosan kuvion YouTube-video ei ole enää katsottavissa Voisiko ohjeen saada. Tämän kaltainen sukka neulotaan suoraksi pussiksi, joka jalkaan vedettynä. Kierteet loppuvat kauniisti, jos koetetaan sovittaa kavennus. Sukkamallien suunnittelussa on.

Toimitetaan PDF- tiedostona ostajan sähköpostiin.

Tästä villasukasta tuli jättihitti – jonna keksi kauniin

Kaunis sukkamalli

Sukka on kaunis, mutta minulla on pahoja ongelmia ohjeen kanssa. Myöskään äitini ei ohjetta ymmärtänyt, vaikka molemmat kudomme. Tämä Helmi-orvokki malli on kaunis sukkamalli, joka on helppo toteuttaa, niinpä niitä syntyi nytkin joulupakettiin saajalle kaksi paria, arki-ja pyhä. Päättele langanpäät nurjalle puolelle ja neulo toinen sukka samoin.

Oi, sukista tulee varmasti todella kauniit noilla valitsemillasi langoilla! Kiitos Jaana, pitsivarsi on kaunis ja sopivan simppeli:) Poista. Myös Kätilöliitto juhlii samana vuonna 100-vuotista taivaltaan. Pitkävartisia ja lämpimiä ylipolvensukkia koristaa kaunis pitsineule. Pitsivartiset polvisukat ovat moderni versio perinteisistä villasukista. Myös Terttu Latvala on neulonut yli 200 paria ja Eila Tureniuskin yli 50 paria.

Uusien sukkamateriaalien myötä myös perinteinen sukka on alkanut muuttua. Lisäksi uusia, kauniita sukkamalleja tulee koko ajan. Näin teet kavennuksesta kauniin. Aloita sinisellä ja lopeta sinisellä.

Näin kavennus on koko ajan sininen. Aquarius-langalla tuli mielestäni kaunista, eläväistä pintaa.