Kaunis olohuone

Tyylikäs sisustus olohuoneessa. Vanhat hirsitalot – lämmintä tunnelmaa ja historian. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta olohuone. Sanotaan, että keittiö on kodin sydän.

Me stailaustiimin kanssa uskallamme olla erimieltä.

Kaipaatko vaihtelua? 12 vinkkiä olohuoneen sisustukseen

Kaunis olohuone

Opastamme, miten valitset sohvan ja mistä löydät täydellisen maton. Olohuone on paikka yhdessäololle. Täältä löydät vinkit kodin rennoimman tilan. Metallia hehkuvat kynttilänjalat ja maljakot tuovat kaunista kiiltoa tähän romanttisen valkoista tyyliä edustavaan olohuoneeseen. Vaalea väripaletti saa lämmintä.

Vaikka värit voivat olla yksittäisinä elementteinä kauniita, ne saattavat tehdä hallaa toisilleen. Kuvassa näkyvän verhon tunkkaisuus korostuu.

Kaunis jouluinen olohuone

Kaunis olohuone

Sisustussuunnittelija Tomi Kouvola antaa neuvoja, kuinka kaunis sommittelu olohuoneessa syntyy. Sama kaunis puunsävy tulee esille myös makuuhuoneessa, jossa sänky- ja. Ammattisuunnittelijat ovat totetuttaneet lehdessä noin 30 erilaista olohuonetta, joista lukija voi löytää. Ota tästä vinkit olohuoneen sisustamiseen. Yhtenäinen värimaailma pitää olohuoneen yleisilmeen rauhallisena. Jo yhden kukan asetelma on kaunis. Jos verhosi eivät ole erityisen upeaa kangasta tai kauniisti kuvioituja.

Tervetuloa olohuonegalleriaan, jossa voit tutustua erilaisiin olohuoneen. Kullanruskea IKEA LANDSKRONA -nahkasohva on ylellinen sohva täynnä kauniita. Hänen intohimonaan on luoda fiksuja ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat arkea. Hänen unelmiensa olohuone on sekä toimiva että kaunis. Seinät maalattiin Harmony-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on kauniin. Tunnelmallinen valaistus, hyvät pöperöt olohuoneen pöydälle ja Netflix.

Sulla on trendeistä riippumatta ollu aina todella kaunis koti, mitä nyt. Daybed on olohuoneen uusin kaluste – näin saat sen sopimaan sisustukseen.

Olohuone – viihdy ja ota rennosti

Kaunis olohuone

Tässä 4 mukavaa vuodesohvaa, jotka ovat myös kauniita katsella. Usein olohuone on kodin keskeisimmällä paikalla. Kaunis olohuone Kuopion tyyliin. Toisaalta, jos sinulla on kauniit lattiat, niin matottomuuskin on hyvä idea. Retki-matto tuo lämpöä kylmeneviin päiviin. Retki carpet brings warmth to winter days. Taas yksi kaunis koti teille ihasteltavaksi. Siskon kaunis jouluinen olohuone sijaitsee tonttumäen kupeessa.

Hirmu kaunis ja viihtyisän oloinen olohuone. Pienillä vinkeillä olohuoneesta saa tilavamman tuntuisen. Eurolava sohvapöytänä kauniissa valkoisessa olohuoneessa. Tämä lipasto oli meillä jo edellisessä kodissa. Alakerrassa on kaunis olohuone, jossa on takka, ruokailuhuone meren puoleisella sivulla sekä lisäksi pieni huone, jonne järjestän vastaanottoni.

Hioin puun sileäksi ja väristä tuli niin kaunis, ettei sitä edes tarvitse maalata. Täydellinen huone, jossa on täynnä huonekaluja, on kaunis paikka asua, mutta huone ei ole niin paljon muuttunut, se on vain kalustettu.