Kauniit pitsisukat ohje

Neuletiheys: 23 s mallineuleita paksummilla puikoilla = 10 cm. Mallineuleet: Joustinneule: 1 o, 1 n. Pitsineuleet: neulo ruutupiirrosten ja ohjeen. Lankasataman BLOGI: Kaunis ja helppo pitsisukka Virkkaa Sukat. Rakastan sukkaohjeita jotka noudattavat helppoa logiikkaa, eikä ohjetta tarvitse koko ajan vilkuilla.

Kantapään ja kärkikavennukset teen lähes.

Arkimamman arkiralli: ohjeet

Kauniit pitsisukat ohje

Ohje sukkien pitsineuleeseen löytyy Kardemumman talosta. Taas kauniit valkoiset pitsisukat. Voisiko saada näiden pitsisukkien ohjeen? Nyt jaankin ohjeen näihin yksinkertaisiin, kevyisiin ja pitsillä koristeltuihin villasukkiin, jotka ovat helpot ja nopeat tehdä. Oikea sukan ohje löytyy täältä: novita.

Täydellisen oranssit pitsisukat. OHJE: Viininpunaiset polvisukat. Klikkaamalla kuvaa pääset sivulle, josta löytyy ohje tai linkki ohjeeseen.

Naisen pitsisukat lyyrakirjonnalla novita wool

Kauniit pitsisukat ohje

Lue 49 blogipostausta aiheesta pitsisukat. Maalaisromanssi – kaunista romantiikkaa. Ohje oli muuten hyvin kirjoitettu, mutta kantapäätä aloittaessa katosi yllättäen. Lupasin laittaa pitsisukkien ohjeen tänne blogiin. Kauniit sukat kauniissa kuvissa. Ohjeen saaminen kirjalliseen muotoon on jokseenkin haastavaa, sukkien mallit. Suuri sukkakirja -kirjassa on tähän ohje ja helppo ohje olikin, kun käytännössä toistettiin vain neljää eri kerrosta koko ajan.

Pitkissä pitsisukissa Novita Wool -langasta on käännettävä varsi jonka voi asetella saappaan päälle. Neulo ylioppilaalle kauniit pitsisukat pehmeästä Novita Woolista. Upea lyyrakuvio kirjotaan lopuksi silmukoita jäljentämällä. Kilpailun palkittuja olivat näiden pitsisukkien lisäksi kauniit. Kantapää kannattaa tehdä ohjeen mukaan 1. Pitkävartisia ja lämpimiä ylipolvensukkia koristaa kaunis pitsineule. Pitsivartiset polvisukat ovat moderni versio perinteisistä villasukista. Se näyttää mielestäni kauniilta ja on helppoa tehdä.

Suurin osa kerroksista neulotaan joustinneuletta, eikä kuviokerrokselle tarvita apupuikkoa. Ohje: Ilmaiseksi ladattava löytyy täältä: Ravelry Esther sock. Ihanat villasukat tarjoaa kutkuttavan kauniit.

Kaunis ja helppo pitsisukka

Kauniit pitsisukat ohje

Nyt on neulojalla kissanpäivät! Voit neuloa pieniin jalkoihin vaikkapa Pikkuneidin pitsisukat tai tassukuviot. Syy muuten miksi näiden nimi on 50-luvun pitsisukat on se, että joku löysi jonkun. Malli sisältyy myös Salainen Puutarha -kokoelmaan. Ohjeet kahdelle erivahvuiselle langalle. Mielestäni pitsireunus viimeistelee kauniin pitsin.

Ohjeen mukaan sukkaan kuuluisi vielä helmet ja satiininauha – käytännöllisistä syistä jätän. Niin ja tosiaan se ohje löytyy täältä: Maariat. Neulo kauniit pitsisukat viilenevien iltojen lämmikkeeksi – Kotiliesi. Virkatut Tohvelit, Virkkausohjeet, Neulottu Pitsi, Käsineet, Virkatut Mekot.

Vasta ostamassani Kotilieden nrossa 21 on kaksi erilaista " pitsisukan " ohjetta, varsinkin sivulla 48 on kauniit valkoiset pitsisukat. Malli muistutti aikalailla Ison Gnun pitsisukkia ja pitipä senkin pohjalta. Tunnisteet: ohjeet, sukat, valmiit neuleet.