Kaukametsä tapahtumat 2018

Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti vetovoimainen kulttuuri-, koulutus- ja kongressikeskus. Kaukametsässä toimivat Kainuun. An Evening Of Rock Classics: Timo Kotipelto, Pekka Heino. Tapahtuma – ja markkinointisihteeri.

Kokonaisuutena tapahtuma oli kiitettävän arvoinen.

Kainuun tapahtumakalenteri

Kaukametsä tapahtumat 2018

Oulun poliisilaitos järjestää 10. Kajaanin Runoviikko on sanataiteen tapahtuma, joka tarjoaa valtakunnallisesti korkeatasoista ohjelmaa. Esi- ja alkuopetuksen yhteistyö ja. Alueet: Pohjois-Suomi Lappi Tagit: koulutustapahtuma esiopetus.

Kajaani Tanssii – tapahtumaa on vietetty 1. Taidehyrrä- tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran 21. Tiina Kaakinen, tapahtuma – ja markkinointisihteeri.

Kulttuurikeskus kaukametsä

Kaukametsä tapahtumat 2018

Ilmoittautuminen viimeistään 14. Voit ehdottaa tapahtumaa kaupungin markkinoinnin lomakkeella. Kunnat, maakunnat ja palvelut muutoksessa. Simaisa Vappupuhallus Kajaanin Puhallinorkesterin kanssa.

Lähetämme sinulle sähköpostilla ilmoituksen heti, kun liput tulevat saataville. Saat siinä linkin suoraan tapahtumaan ja pääset ensimmäisten joukossa. Mukana myös erikoisvarusteltu inva-auto. Sillanpään konsertti Järvenpään RetroFestissä ja koko heinäkuulle suunniteltu tapahtuma peruttiin aiemmin perjantaina, kertoi.

Elokuvateatteri Pajakkakino, Kuhmo. Jos seuraat laatimaani SANA VIIKOKSI, anna joskus palautetta. BioTreffit and Health Tuesday web cast. Tampereen kaupunki LinkedInissä.

Tänään Sillanpää esiintyy Joku Paikallinen Festari – tapahtumassa Vammalassa. Kajaanin merkittävimpiä kulttuuritapahtumia ovat vuosittain järjestettävät Kajaanin. Oulun Seudun Kilpirauhasyhdistys ry:n 20-vuotis juhla pidettiin 16. Kurkistuksia Tanssivaan Muumilaaksoon La 17.

Yksityiset ryhmäperhepäiväkodit [tampereen kaupunki

Kaukametsä tapahtumat 2018

Rakastettu kiertue palaa lavoille suurempana kuin koskaan. Tilaa tapahtumat RSS-syötteenä. Karkali: Karkalin luonnonpuisto on yksi Etelä-Suomen hienoimmista lehtoalueista. Arcada strives to always stay one step ahead.

We take on new and exciting challenges every day. We call it the hands-on approach. Syystyöt puutarhassa – neuvontatapahtuma Prisman puutarhaosastolla. Viikolla 37 vietetään ensimmäistä valtakunnallista.

Suomi-Venäjä-Seuran Kokkolan osasto kutsuu lapsia ja aikuisia venäläiseen kuusijuhlaan PAKKASUKON JA JOULUPUKIN SEIKKAILUJA 5. Mad Moosen pikkujoulut pidetään 1. Tulevia off road trial tapahtumia: Montenegro Sand Fun 12. Eino Leinon lapsuusympäristö ja perhe. Vuosittainen terveys- ja sosiaalialan huipputapahtuma kokoaa väkeä yhteen. Kainuun musiikkiopiston Avoimet Ovet. Lehmirannan lomakeskuksen palvelut sulkeutuvat 15. Myös myyntipalvelu on suljettu 15.

Herajoen Työväentalolla perinteinen siirtolaisaiheinen harmonikka- ja kulttuuritapahtuma lauantaina klo 13 alkaen.