Kattokaivo

Laadukkaat loivan katon kattokaivot valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja kuparista. Vaatiiviin rakennuskohteisiin sopiva allasmallinen kattokaivo kiinnitettävällä lankasihdillä. Työssä käydään läpi esimerkkejä viallisista kattokaivoista ja niiden parannusehdotuksista, kattokaivojen vaadittavasta määrästä katon pinta-alaan. Netraudasta hankit kattokaivon huopakatollesi.

Tutustu bitumikatteiden kanssa käytettäviin kattokaivoihin ja tilaa helposti netistä!

Kattokaivo – projektiuutiset

Kattokaivo

Sadex- kattokaivoa käytetään vedenpoistoon parvekekatoilla. Sadex-kattokaivomme ohjaa parvekkeen kattolaatan vedet sisäpuoliseen vedenpoistojärjestelmään. Huopien väliin asennettavan kattokaivon. RPC kattokaivoa käytetään parvekkeiden vesikatoilla, kun vedenpoisto lähtee ylimmän parvekkeen katolta ja.

Vesi ohjataan kallistusten avulla kattokaivoihin ja niistä edelleen sadevesijärjestelmään. Tuotteet kattokaivot loiville katoille käännetyn katon kaivot.

Höyrysulkukaivon ja kattokaivon asennusohje

Kattokaivo

TUOTEKUVAUS: SK- kattokaivot poistavat sade- ja sulamisvedet loivilta sisäänkaatavilta katoilta. CM- kattokaivo on perinteinen kattokaivo bitumikermikatoille. HÖYRYSULKUKAIVON ja KATTOKAIVON ASENNUSOHJE. Puhdista höyrysulkukaivon laippa ja tarvittaessa liuosta. Vilpen AM-90- kattokaivo bitumikermikatteeseen. Kattavan tarvikevalikoiman kattoasi varten löydät Taloon.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi nähdäksesi tuotteiden hinnat. Kattokaivot loiville katoille s. Sihtirakenteet käännetyn katon kaivoille s. Sadevesikaivot betonikansille s. Katso milloin kattovesikaivo on syytä puhdistaa. BLÜCHERillä on tarjota ruostumattomasta teräksestä valmistettua sadevesiviemäröintijärjestelmää tasakattorakenteille, joka soveltuu niin umpivirtaus-kuin. Etuna vaakasuoraan asennettujen putkien tuoma lisätila – tilasyöppöjä kaatoja ei tarvita Tasakattoisissa rakennuksissa sadevesi on perinteisesti johdettu.

Uusi, tehdasvalmisteinen, korkealaatuinen kattokaivo esim.

Rt 38713 sadevedenpoisto peltitarvike oy

Kattokaivo

Myynnissä kaikkiaan 4 kpl, hinta. Teräksiset ja kupariset kattokaivot. Jäätyvissä” kattokaivoissa ongelma on kattokaivon ymärille rakentuva jää. Valmistamme tuotteet haponkestävästä teräksestä ja. Ongelmaa ei saa poistettua lisäämäällä esim. Vesiset Plus järjestelmien kattokaivona käytetään Peltitarvike Oy:n tuotteita. Mikäli kattokaivo asennetaan parvekkeiden kattolaattaan timanttiporattuun. Käännetyn rakenteen ylösnostot.

Geberit Pluvia – kattokaivo höyrysulkuliitoksella varustetulla lämpimällä katolla. Lämpö ja vesi – Kaivot ja kaivotarvikkeet – Parveke- ja kattokaivo. Käyttökohteet: Bitumikermikate. Kaivon 150 mm leveä laippa liimataan. Lukkarin koulussa ilmeni vesivahinko muutama päivä sitten. Ongelma on osin vedenpitävyytensä menettäneessä kattokaivossa. Käytetään parvekkeiden vesikatoilla, kun vedenpoisto lähtee ylimmän par- vekkeen katolta. Vesi ei ole päässyt pois, koska kattokaivo on ollut tukkeutuneena.

Neulalämmönsiirtimien pesu- ja kondenssivedenpoistoyhteet tulee viemäröidä vesilukon kautta lattia- tai kattokaivoon. Kaikki katolle tuleva vesi ohjataan katon kallistusten avulla kattokaivoihin ja niistä edelleen sadevesijärjestelmän kautta viemäriin. Roskasihti pitää kattokaivon puhtaana roskista ja lumesta vähentäen. Viemärikuvaus sopii muun muassa kattokaivosta lähtevään sadevesiviemäriin, seinärakenteiden sisällä kulkeviin syöksyputkiin ja LVI-tuuletusputkiin. Liitos vedeneristykseen vähintään 150 mm laipalla.

Kermieristyksessä laippa kermien väliin.