Katso Netflixin uusi ”Hack My Home” -ohjelma loputtomasta organisaatiohakki-inspiraatiosta.

Upouudessa Netflix-sarjassa "Hack Hack Hack" Hack My Home (suoratoistopalvelussa 7. heinäkuuta alkaen) neljä suunnitteluasiantuntijaa lyöttäytyy yhteen hakkeroimaan yhteisiä asuintiloja ja tuomaan toimivia ratkaisuja ahtaisiin perhekoteihin todella vaikuttavilla tuloksilla. Tarjolla on täydellinen sekoitus "onpa fiksua" -ihailua ja organisatorista inspiraatiota, Hack My Home Tuo kekseliään lähestymistavan klassiseen kodinmuutosohjelmaan.

"Keksimme tiloja uudelleen tavoilla, joita ihmiset eivät koskaan voisi kuvitellakaan", sanoo sarjan trailerissa sisustussuunnittelija Mikel Welch, joka kuuluu makeover-tiimiin.

Ohjelma vastaa pandemia-aikakauden tarpeeseen aidosti asuttavista kodeista, joissa on monikäyttöistä suunnittelua ja tilaa koko perheelle. Trailerin pätkät ohjelmassa uudistetuista tiloista kuvaavat sekavaa olohuonetta, jota käytetään samanaikaisesti lastenhuoneena ja kotoa käsin työskentelytilana, värikästä leikkihuonetta, joka toimii samalla neutraalin sävyisenä oleskelutilana, ja keittiötä, jossa ei ole lainkaan ruokakomeron säilytystilaa.

"Olohuone ei ole enää pelkkä olohuone – se on toimisto, makuuhuone tai luokkahuone", sanoo arkkitehti ja suunnittelija Brooks Atwood, toinen näyttelijäkaartin avainhenkilö, 22. kesäkuuta julkaistussa minuutin mittaisessa teaserissa. "Perheet kamppailevat saadakseen sen toimimaan."

Katso Netflixin uusi "Hack My Home" -ohjelma loputtomasta organisaatiohakki-inspiraatiosta.Katso Netflixin uusi "Hack My Home" -ohjelma loputtomasta organisaatiohakki-inspiraatiosta.KUVA:

Netflix

KUVA:

Netflix

Auttaakseen heitä siinä, ohjelma kokosi yhteen joukon eri alojen asiantuntijoita, jotta jokainen kodin päivitys olisi älykäs, kaunis ja käytännöllinen. Osoitteessa Hack My Home, Tiimin suunnitteluprosessi on jaettu neljään osaan, ja jokainen näyttelijä tuo omaa asiantuntemustaan esillä oleviin koteihin.

"Remontointininjaksi" itseään kutsuva Ati Williams, joka on yleisurakoitsija, aloittaa ohjelman prosessin ja herättää "raapustetut ideat" henkiin. Hän on suunnittelija ja lisensoitu urakoitsija, ja hän on isännöinyt HGTV:n ohjelmaa. DC Flippers Vuonna 2016, ja nyt hän omistaa Honeycombin, joka on San Diegossa sijaitseva kodin remonttitoimisto.

Insinööri ja robotiikan asiantuntija Jessica Banks yhdistää sitten robotiikkaa ja fysiikkaa "toiminnallisen taikuuden" synnyttämiseksi, kuten hän sanoo trailerissa, kun videoleikkeessä näytetään, kuinka hän asentaa siirrettävän ominaisuuden ruokapöytään. Banks on New Yorkissa toimivan RockPaperRobot-suunnitteluyrityksen omistaja, joka kuvailee erikoisalaansa "muotoa muuttaviksi ja liikuteltaviksi huonekaluiksi", ja hänellä on MIT:n maisterin tutkinto ja vuosien kokemus.

Atwood tuo mukaan innovaatiota ja luovuutta, jotka toimittavat prosessin seuraavan vaiheen. Taitava suunnittelija, joka oli esillä Disney+-sarjassa. Shop Class, Atwood isännöi ohjelmaa. Trashformers Vuonna 2015, ja hän oli toinen HGTV:n sarjan Design Star Vuonna 2013. Hän asuu Brooklynissa ja johtaa omaa yritystään Brooks Atwood Designia sekä Berries Designia, jonka hän perusti vuonna 2020 vaimonsa Giannan kanssa.

Lopuksi Welch viimeistelee jokaisen projektin, viimeistelee sen viimeistelemällä sen, ja hänellä on silmää estetiikalle. "Voit unelmoida siitä ja sitten rakentaa sen, mutta minä teen siitä hyvän näköisen", hän sanoo trailerissa. Sisustussuunnittelija isännöi Quibin Murhatalo Flip., jossa muutetaan pahamaineisen karmivia koteja, ja on esiintynyt suunnittelijana TLC:n TLC-ohjelmassa Trading Spaces, ja sijoittui neljänneksi seitsemännen kauden aikana sarjassa Design Star Vuonna 2012. Hänet nimettiin yhdeksi House Beautifulin Next Wave Designers -suunnittelijoista vuonna 2020, ja hän omistaa nyt oman yrityksensä Mikel Welch Designs.

Hack My HomeKahdeksan jaksoa, joista jokainen on 30 minuutin mittainen, täydentävät Netflixissä suoratoistettavien kodinparannussarjojen laajaa valikoimaa, kuten Queer Eye, Tidying Up with Marie Kondo, Get Organized with the Home Edit, Ja Instant Dream Home.

Kaikki kahdeksan jaksoa sarjasta Hack My Home Ovat katsottavissa Netflixissä 7. heinäkuuta alkaen.