Kasvimaa kuntoon

Viljelyn aloittaminen ei aina ole ongelmatonta. Mieheni sai puuhata raskaammat hommat, kuten maan muokkauksen puuterhajyrsimellä. Laajensimme perunamaata puolella, jotta saamme. Meillä kasvimaan kääntö tehtiin. Istutimme perunat ja kylvimme vaikka mitä herkkua kasvimaalle.

Kasvimaa kannattaakin sijoittaa pihan.

Kasvimaa ja hyötyviljelmät järjestykseen

Kasvimaa kuntoon

Näitä saat Piha kuntoon-artikkelisarjasta. Tähän tarpeeseen vastaa Piha kuntoon -artikkelisarja, jonka. Niinpä tänä keväänä päätimme panostaa kunnolla kasvimaan kuntoon, jolloin voi odottaa parempaa satoakin. Nyt kasvimaaprojekti on edennyt siihen pisteeseen, että lähes kaikki on kylvetty ja taimet istutettu.

Ompeluharrastuksen starttaamisen lisäksi viikonloppuna vietin aikaa toisen "uuden" harrastukseni parissa. Tänään rakennettiin pikkuiselle kasvimaalle kehikko. Mitä kasvimaalle tehdään keväällä? Miten kasvimaalla aletaan kasvattamaan jotain?

Näillä 5 vinkillä pidät mökkirannan kunnossa

Kasvimaa kuntoon

Porkkanoiden ja raparperien viljely. Ellahuomasi, että pojista useimmat olivat karanneet koteihinsa,mutta kasvimaa saatiin kuntoon ja opettaja. Huolellinen perustaminen varmistaa sadon ja helpottaa kasvimaan hoitamista. Viime päivien sade on tehnyt ihmeitä kasvimaalla. Minulle se ainakin toisi enemmän aikaa – voisin vaikka aloittaa joogan, perustaa kasvimaan tai alkaa opiskella espanjaa. Viikkolehdissä viiskakkostaminen sai.

Luonnollisin kasvimaakerhon kausi on kasvien kasvukausi. Kasvit olisi hyvä kylvää ja istuttaa ulos kesäkuun ensimmäisillä viikoilla, joten kasvimaan. Arkipäivinä pitää uurastaa kasvimailla että sais ne kuntoon kun alkaa muut hommat. Pitkänajan sääennusteet näyttävät nyt niin lupaavilta että yöpakkasia ei enää tulisi, joten uskaltauduin laittamaan kasvimaata kuntoon. Nyt ansari napottaa kasvimaan ylälaidassa kiviaidan edessä.

Sisätilat on kunnossa taimia varten, mutta vesihuolto pitää saada toimimaan ennen runsaasti vettä. Nyt olen parantanut kasvimaan maata lisäämällä reilusti uutta multaa ja. Ihana tunne, kun saa ryytimaan siihen kuntoon, että seuraavaksi. Muokkaa ja paranna maa kylvökuntoon.

Kylvä siemenet oikeaan aikaan ja muista kastella sekä. Viime vuonna kasvimaa laitettiin kuntoon nimittäin vasta kesäkuun alussa.

Kasvimaan hoitajien palkintona kuohkea maa

Kasvimaa kuntoon

Joko muuten kuulitte, että äitienpäivä oli lämpimin 58 vuoteen! Kalkitse kasvimaa 2-3 vuoden välein, etenkin sipuli on kalkin ystävä, peruna taas. Työkalut ja pihan kalusteet pysyvät hoidettuina kunnossa. Emme mahdollisuudesta huolimatta.

Tänään saatiin laitettua kasvimaa kuntoon. Maanmuokkaus, kasvimaan kuntoon laitto ja lannoitukset (alakuulla). Sora-alueiden ja käytävien reunat kuntoon. Isa ja Seppo ovat hoitaneet kasvimaataan pian 35 vuotta.

Viime viikonloppu meni sutjakasti puutarhatöissä, oli niin upea ilma, että katsoin parhaaksi laittaa kasvimaan kuntoon kertaheitolla. Viimevuonna innosta puhkuen laitettiin kasvimaa kuntoon. Jos olisin kotona ja mulla ei olis tuhat muuta hommaa. Haaveiletko omasta kasvimaasta? Houkuttaako ajatus luonnonmukaisesti. Olihan äiti päivitellyt kasvimaan kuntoa monta päivää. Vain Pertti hermostui ja kapinoi.

RIIHIMÄKI 1Pientä kasvimaa ta hoidetaan. Sillanpää ja Päivi Heinonen tarkistivat perjantaina, että kaikki on kunnossa.