Karttapalvelu

Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti- että reittihaun. Hallinnon karttapalvelu ) voit luoda kartan ja julkaista sen omilla verkkosivuillasi. Taustakarttoina voi käyttää Maanmittauslaitoksen avoimia aineistoja: erilaisia.

Yleisesti karttapalveluksi kutsutaan sivustoa, jonka sisältämä kartta-aineisto on.

Seudullinen karttapalvelu

Karttapalvelu

Helsingin internet-paikkatietopalvelu. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Järvenpään kaupunki, Maankäyttö- ja karttapalvelut. Tähän palveluun on poimittu tiettyjä tietoja Järvenpään. Tervetuloa Trimblen karttapalveluun! Valikosta löydät lisää valintoja karttanäkymään. Liiku kartalla käyttäen hiirtä, karttaikkunan zoomauspainikkeita tai pikavalikkotoimintoja.

Karttapalvelu

Näkymän liikuttaminen: Liikuta karttaa hiirellä raahaamalla. Raision kaupungin karttapalvelusta löytyy tietoa mm. Raision asemakaavoista, asemakaavamääräyksistä (katso ohje) sekä kiinteistöjaotuksesta. Hyvinkään karttapalvelussa (kartta.hyvinkaa.fi) voit tarkastella karttoja ja ilmakuvia sekä eri teemoihin luokiteltuja kohdetietoja. Padasjoen kunnan karttapalvelusta löydät opas- ja maastokarttojen lisäksi myös kaavat ja kaavamääräykset sekä palvelut.

Hollolan kunnan karttapalvelua ylläpitää Lahden kaupunki. Inkoon karttapalvelu sisältää muun muassa seuraavat kartat: – Inkoon osoitekartta. Palvelukartta, johon on merkitty useita kunnallisia ja. Vihdin kunnan ulkoisen karttapalvelun käyttöönottaminen on aloitettu.

Palvelusta löytyy kuitenkin jo versio osoitteesta: kartta. Kunnan karttapalveluun pääset surffailemaan yllä olevan linkin kautta. Kartasta pääset katsomaan niin kunnan palveluita, kuin myös matkailupalveluita. Saat lisätietoja kohteesta klikkaamalla sen kuvakkeen kärkeä. Avoimen datan karttapalvelussa on nähtävillä ja ladattavana kaikki HSY:n avoimet paikkatietoaineistot. Osa aineistoista löytyy myös HSY avoin data pääsivun.

Vantaan internet paikkatietopalvelu.

Karttapalvelu

Saat kartat veloituksetta karttapalvelustamme. Tutustu myös toimintaohjeeseemme työskentelystä maakaapeleiden läheisyydessä. Kun kaivat, älä luota onneesi. Lisätietoa aineistosta löytyy aineiston nimen vieressä olevan i-painikkeen takaa.

Kaupungin paikkatietopalvelimesta löydät ajantasaiset tiedot Kalajoella sijaitsevista palveluista, luonto- ja retkeilykohteista, ajantasakaavoista. Tuotamme kuntalaisten käyttöön monipuolisia karttapalveluita. Kokkolan seudun internet- karttapalvelun avulla löydät nopeasti etsimäsi. Digitan karttapalvelu kertoo paikkakunnan tv-näkyvyyden ja radion kuuluvuuden. Karttatasot-valikosta voi valita näytettävät palvelukohteet sekä haluamansa karttapohjan, esim. Savonlinnan kaupungin karttapalvelu. Metsähallituksen maat ja vedet – karttapalvelu.

Forssa, Somero, Tammela, Jokioinen ja Ypäjä). Taso, Timestamp, Source, Message. GVH, Esri JavaScript API version 3. Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Ylä-Savon karttapalvelussa on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueelta kartta-aineistoja, tietoja. Linkki täyteen karttapalveluun.

Kopioi alla oleva sivulle, jonne haluat lisätä upotuksen.