Karttaikkuna

Karttapalvelussa voit esimerkiksi katsella eri organisaatioiden paikkatietoja, luoda teemakarttoja tai julkaista kartan omilla verkkosivuillasi. Palvelussa pääset tutustumaan Maanmittauslaitoksen maastokarttoihin, ilmakuviin ja taustakarttoihin. Voit hakea karttoja koko Suomesta mm. Karttaikkunaa pääsee käyttämään tästä. Vastuuorganisaatio: Hollolan kunta.

K-Map Kristian Liljeström perustettiin 6. Kuntien internet-sivustojen ja paikkatiedon integrointi. Liiku kartalla käyttäen hiirtä, karttaikkunan zoomauspainikkeita tai pikavalikkotoimintoja. Näkymän liikuttaminen: Liikuta karttaa hiirellä raahaamalla. Paikkatietoikkuna – karttaikkuna. Tällä hetkellä vielä osa reittiviivoista puuttu ja osa jo kartalla. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa.

Tutustu karttaikkunaan ohjelman ohjeen mukaan. Etsi kartalta kotisi tai Pehula. Verkkotoimittaja Marko Latvanen, Suomi. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Yritin tehdä tähän blogiin karttaikkunan upotuksen iframe-tageilla, mutta se ei ilmeisesti onnistu ilman erillistä pluginia, jota en saa tähän.

Yhtiömuoto: OsakeyhtiöLähde: YTJ. Resurssi, johon palvelunäkymässä. Palvelutietovaranto (PTV) Yhteinen tietokanta kaikkien julkisten palvelujen ja niiden kanavien metatietokuvauksille. Tässä karttatasoista mukana rinnevalovarjostus. Hae kartalle kiinnostava kohde esimerkiksi paikannimihaun avulla. Pitää vain muodostaa ryhmiä jotka jakavat saman karttapohjan ja sen. Karttatulostuspalvelussa kevätkausi aloitettu vauhdikkaasti, katso kevätkauden aikataulut >>.

Facta Kuntarekisterin kohteiden esittämisen. Kartta on karttaikkuna, joka on upotettu osaksi. Karttatasojen läpinäkyvyyttä voi säätää. Palvelin ilmoittaa paikoittain karttaikkunassa, ettei karttaa ole saatavilla tai alue näkyy kokonaan mustana tai valkoisena. Näitä aineistoja ei ole lainkaan tehty. Alue-valikon avulla voi siirtyä nimetylle alueelle. Navigointikartta näyttää karttaikkunan sijainnin.

Voit siirtää karttaikkunaa raahaamalla navigointikarttaa. Monipuolinen palveluportaali on paljon muutakin kuin vain karttaikkunan julkaisutyökalu. Portaalissa voi tehdä paikkatietohakuja ja selailla eri tuottajien. Paulina asuu Etelä- Tukholmassa, Eggegrundsvägenillä Kärrtorpissa. Karttaa lähennetään pluspainikkeella ja loitonnetaan miinuspainikkeella. Suunnistuskartat on esitetty karttaikkunassa sinisinä alueina ja kilpailu- ja harjoituskiellossa olevat kielletyt alueet punaisina alueina. Tapahtumat kuuluvat myös Savonlinnan seudun kuntorastikalenteriin.

Jos pellon tietoja ei ole saatavilla, niin löydät lohkon tiedot karttaikkuna – tai peltolohkot. Voit antaa palautteesi sijainnin kartalle piirtokuvakkeilla. Lopeta piirto tuplaklikkauksella. Bring your visual storytelling to the next level.

Lisäksi karttoja tarjoavat viranomaiset voivat määritellä sopivan karttaikkunan, ja julkaista sen omilla verkkosivuillaan.