Käpykranssi

Minulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä käpykranssi. Olen aina pitänyt kaikista erilaisista kransseista ja niitä löytyykin meiltä monia. Tee upea käpykranssi itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Käpyjen hennon huurteinen pinta syntyy kloriitilla.

Katso helppo ohje Kotilieden sivuilta!

Askartele helppo käpykranssi

Käpykranssi

Kävyt ovat jo itsessään varsinaisia luontoäidin taideteoksia. Niiden luonnollinen väritys on kaunis, eivätkä ne välttämättä vaadi väriä pintaan. Moni on varmasti jo kyllästynyt koko käpykranssi ajatukseen tai tehnytkin niitä jo useamman mutta jokaisella lopputulos on aina erilainen. Tässäpä tulee teille yksi ohje käpykranssin tekoon.

Ohjeita ja työskentelytapoja on varmasti yhtä monta kuin tekijääkin, mutta tässä ny. Meidän ulko-ovessa roikkui pitkän aikaa ei niin style pehmosydän, jossa oli tervetuloa teksti.

Villivisio joulukalenteri 15

Käpykranssi

Käpykranssi spraymaalilla viimeisteltynä. Keräsin valtavan määrän käpyjä metsälenkillä ja ensin ajattelin tehdä niistä jonkin sydämenmallisen. Nyt valmistui toinen käpykranssi kävyistä, jotka olivat joulukonserttipöytien somisteena. Tämä on hyvin yksinkertainen mutta näyttävä kranssi. Nämä minun käpyni olivat olleet ensin muualla koristeina. Olen nähnyt muutamissa ihanissa kukka-ja sisustusliikkeissä isoja, todella kauniita käpikransseja ja ihastunut niihin ihan todella. Helppoa männynkäpykranssia varten tarvitset stryroksirenkaan, männynkäpyjä, kuivattua pellavaa, kultaista. Maalaa käpyihin ripaus lempivärejäsi ja ripusta komeus oveen roikkumaan.

Kranssin seassa myös valkoisia marjoja. Näyttävä tummanvihreä huurteinen käpykranssi. Käpyjen seasta löytyy myös valkoisia marjoja sekä lehtiä. Lomat on lusittu ja huomenna takasin sorvin ääreen. Tänään päätin lopettaa joulun juhlinnan meidän.

Liittymällä kirjakerhon jäseneksi voit tilata tuotteita edulliseen kerhohintaan. Nähtävästi kannattaa jemmata 1,5 vuotta käpyjä muovilootassa, niille voi tulla yhtäkkiä tarvetta.

Askartele helppo käpykranssi oveen

Käpykranssi

Tykkään todella paljon luonnonmateriaaleista vaikkakin erilaiset paperit ovat myös suuria suosikkejani! Nyt on vielä hyvä mahdollisuus kerätä. Olen ihastellut erilaisia käpykransseja jo useamman vuoden ajan mutten ole tehnyt omaa. Nyt aika oli kypsä ja halusin sellaisen. Olen jouluihminen, rakastan joulun valmistelua ja joka vuosi se tapahtuukin jo hyvissä ajoin.

Viime joulun aikaan harmittelin etten tajunnut kerätä käpyjä ku oisin tahtonu tehä meille käpykranssin oveen, mutteipä niitä käpyjä siinä.