Käpykranssi ulos

Minulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä käpykranssi. Ulos tälläistä käpykranssia ei kannata viedä, vaikka olisikin kivannäköinen. Moni on varmasti jo kyllästynyt koko käpykranssi ajatukseen tai tehnytkin niitä jo. Jos pidät käpyjä lämpimässä ja kuivassa sisäilmassa, ne pysyvät avonaisena, mutta jos laitat ne ulos, ne menevät suppuun, eikä ulkonäkö. Kuulemma niinkin voi sitten käydä, että ulos laitettavassa kranssissa menevät takaisin suppuun!

Joten ota nyt kävyistäkin selvää.

Kranssit ovea koristamaan

Käpykranssi ulos

Tässäpä tulee teille yksi ohje käpykranssin tekoon. Ohjeita ja työskentelytapoja on varmasti yhtä monta kuin tekijääkin, mutta tässä ny. Tee upea käpykranssi itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Käpyjen hennon huurteinen pinta syntyy kloriitilla. Katso helppo ohje Kotilieden sivuilta! Helppoa männynkäpykranssia varten tarvitset stryroksirenkaan, männynkäpyjä, kuivattua pellavaa, kultaista. Käpykranssi syntyy helposti pihan antimista.

Maalaa käpyihin ripaus lempivärejäsi ja ripusta komeus oveen roikkumaan.

Askartele helppo käpykranssi

Käpykranssi ulos

Voit kiinnittää kävyt ohuen rautalangan avulla kiinni pohjaan ja toisiinsa. Tämä käy sekä sisälle että ulos, päätin sijoittaa terassille lappeen alle tuomaan jouluiloa naapureillekin. Ja niin ihania löytöjä olet tehnyt! Tuo Finnmarin pikku Lyhty on niin ihana. Tämän vuotinen joulukranssini on valkoinen käpykranssi, joka onkin jo vilahtanut. Mun käpykoristukset on ihan supussa kun laitoin ne ulos. Käpyaskartelussa kannattaa muistaa, että kävyt reagoivat herkästi ilmankosteuteen.

Jos viet käpykranssin ulos, kävyt menevät kostealla ilmalla. Joulukalenteri pitää olla:) Tänä vuonna olen tehnyt enemmän ulos juttuja. Hieno ihana käpykranssi koristeineen ja valoineen. Valokranssi keittiön ikkunassa. Ihanat talvimaisemat on ulos keittiössä puuhastellessa! Ihanaa ensimmäistä adventtisunnuntaita jokaiseen.

Onneksi lunta ei puiden juurilla ja. Kauniit koristeet kaikkiin vuodenaikoihin sekä sisälle että ulos. Ihana sydämen muotoinen ohuesti valkoiseksi käsitelty käpykranssi. DIY: Ohje käpykranssin tekoon Askartele upea käpykranssi lahjaksi tai omaa kotia kaunistamaan!

Tässä yksi hyvä esimerkki: PELLAVASYDÄN JA KÄPYKRANSSI (Gummerus).

Kokoa erilaisista kävyistä ajaton käpykranssi

Käpykranssi ulos

Kirjassa esitellään lukuisia erilaisia luonnonmateriaaleista. Vinkki nro 2: Tee mieleisesi käpykranssi. Siirsinkin kehyksen heinäkuussa sisältä ulos terassimme seinähyllylle. Eilen illalla tuli tehtyä käpykranssi, en ole koskaan aikaisemmin kävyistä kranssia tehnyt. Kranssin teko tuntui niin helpolta, vähän rautalankaa.

Tarvikkeet ja työvälineet: – Maalia. Ulos vietävät kranssit vaativat säänkestävän sprayn tai akryylimaalin. Upea käpykranssi ja aivan ihanat havupallot, näistä minäkin inspiroiduin! Halusin tehdä tänä vuonna ulko-oveen käpykranssin männynkävyistä, joten keräsin käpyjä kuivumaan ja avautumaan hyvissä ajoin jo.

Valokuvasin sitä ensin sisätiloissa ennen kuin siirsin sen sille suunnitellulle paikalle eli ulos! Taidan kyllä haluta yhden käpykranssin myös. Kaksipuoleinen havutus siksi, että tämä asemoitui ulos ikkunalle. Useita seinäkoristeita olen jo tehnytkin, kuten olette varmaan jo kuvistani. The post Kokoa erilaisista kävyistä ajaton käpykranssi appeared first on Kotiliesi. Ei saa mennä ulos saunaiholla: Syvät lihakset. Jokainen löytää näistä varmasti sopivan omaan sisutukseensa, sisälle tai ulos! Sisälle, ulos, saunaan, missä ikinä haluatkin paneloinin erottuvan!

Myydään Made-in-Nummela käpykransseja. Katso myös ideat ja vinkit Kimalle, hopea, 110g.