Käpy asetelmat

Näytä: Suosituimmat, Suositellut, Äskettäin julkaistut. Varsinkin suuret kävyt ovat ihania erilaisissa asetelmissa, ihan yksittäisinäkin. Kelottuneen puupölkyn päällä sammal erottuu upeasti. Käpy -sammal – asetelma somistamassa huussin.

Kokoa sohvapöydälle jouluinen asetelma lempiesineistäsi.

Tämän helpompaa ei jouluaskartelusta tule – kuorruta käpy

Käpy asetelmat

Kivannäköinen asetelma:) Mistä nuo siinä olevat valot on ostettu. Tämän helpompaa ei jouluaskartelusta tule – kuorruta käpy kookoshiutaleilla. Tuoksuvaa lumikäpyä voi käyttää vaikkapa asetelmassa. Käpy -kynttilänjalat, kaislaeläimet ja tarjotin ovat Pentikin, astiasto.

Ruokapöydän keskelle kannattaa valita matala kukka- asetelma, joka ei. Kauniita käpy asetelmia:) VastaaPoista. Olen tässä muutaman päivän yrittänyt päästä metsään käpy ja puolukanvarpu.

Hiilikuitukeulassa osaa irrallaan

Käpy asetelmat

Jäkälän lisäksi asetelmaan päätyi muutama valkaistu käpy. Jätin asetelmaan jäkälään tarttuneet roskatkin, ne tuovat siihen on twistinsä. Kranssi on kaunis myös erilaisissa pihan asetelmissa ja sopii hyvin vietäväksi haudalle. Kiinnitä kaksi seuraavaa käpyä edellisen viereen. Kierrä lankoja kerran pari toistensa ympäri ja kiinnitä seuraava käpy ja.

Itse tulkitsin tuon ”Ihan käpy tuote”-kommentin niin että jo on löydetty. Kiinnitykseen tai koristeeksi, kukka- asetelmiin, kransseihin, kortteihin, pääsiäiseen, jouluun. Laatikollinen vahattuja käpyjä joiden halk. Jouluinen kukka- asetelma aiemmin lahjaksi saadusta kukkaistutuksesta. Laitoin asetelmaan myös pari aiemmin koristelemaamme käpyä. Lataa tämä ilmainen kuva aiheesta Metsä Käpy Asetelma Pixabayn laajasta kirjastosta tekijänoikeudettomia kuvia ja videoita. Keräilen käpyjä kotitalon nuotion sytykkeeksi.

Pakkasperhe sopii kattauksen koristeeksi, asetelmaksi ikkunalle ja tietenkin mainioksi. Tällä kertaa käpy ei ole selän alla vaan kuvun alla. Käydään läpi asetelmat, mallit ja taidekuvat. Askolassa asuneesta apteekkarin tyttärestä tuli sittemmin näyttelijä – ja Käpy selän alla -elokuvan ansiosta tähti.

Askartele kaunis käpykranssi

Käpy asetelmat

Käppyräinen peikonpähkinän oksa, korallisanikan seittimäisyys ja hallitseva suuri käpy toivat asetelmaan juuri sopivasti Halloween-henkeä. Elämän symbolina se on mitä yleisimmin käytettyjä koristeaiheita. Tässä aika on sammaltanut kävyn. Näin tuunaat muutaman euron joulukukasta hienon kattaussomisteen tai kodin joulutunnelman tuojan. Esimerkkiä näyttää kuopiolainen. Otetaan käpy jonka kiinnittämiseen tarvitaan rautalankaa.

Pöytä- asetelmia tehtiin pienissä työryhmissä. Asetelmiksi valittiin "sammal-, käpy -, ja betoniasetelmat". Joista kaksi vaati hieman enemmän. Katso Ylen aamu-tv – Oikeusministeriön demokratiapalkinto: Käpy ry Yle. Viina, tanssilava ja melankoliset laulut antavat asetelmalle oman suomalaiskansallisen makunsa. Erittäin kaunis asetelmassa, vadilla tai joulupöydän koristeena. Männyn käpy ja nahkasammal luonnon omassa asetelmassa.

Vasemmalla oleva kelomänty on oikea aarreaitta. Pikkuhiljaa rupeaa siis valkenemaan tuon asetelman tarkoitus.