Kannen rakentaminen kaltevalle maalle

Raitis ilma ja auringonvalo rauhoittavat mieltäsi. Mukana Pravol Dura-Shield Ultratex -komposiittikansi, vaaleanharmaa. SKU: 10100537

Terassin rakentaminen rinteeseen voi olla hankalaa, mutta se onnistuu helposti, kun tiedät, mitä ohjeita on noudatettava. Rinteeseen kannen rakentamisen haittoihin kuuluu se, että maa ei ole tasainen, etkä pysty rakentamaan tasaista rakennetta. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota rinteen kaltevuuteen ja varmistettava, että kannesta tulee sekä turvallinen että vakaa. Vaikka monia terasseja ei rakenneta rinteeseen, joskus sinulla ei ole vaihtoehtoja, jos talosi tai rakennuksesi sijaitsee jo rinteessä.

Et kuitenkaan voi nauttia rinteestä itsestään, sillä grillaaminen tai tuoleilla istuminen on lähes mahdotonta. Lisäämällä omaisuuttasi rakentamalla terassin voit käyttää tuota tilaa tehokkaasti. Perheesi tai asiakkaasi nauttivat ajanvietosta tällä uudella alueella. Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, miten rakennat terassin oikein ja turvallisesti rinteeseen.

Kaiva perustuksen reiät ja asenna kannen pylväät.

Kannen rakentaminen kaltevalle maalle

Luo rauhallinen tila laajentamalla sisätiloja ulos. Mukana Pravol Dura-Shield Ultratex -komposiittikansi SKU: 10100546

Mene rinteen yläosaan ja kaiva kaksi reikää perustukseen niin syvälle, että löydät kiinteää maata, joka voi olla yhden tai kahden jalan syvyydessä ja halkaisijaltaan yhden jalan. Reiät auttavat tukemaan kannen yhtä sivua. Aseta seuraavaksi terassitolppa reikiin ja mittaa tolpat pohjasta terassin korkeudelle siten, että jokaisen tolpan päähän jää yksi ylimääräinen jalka. Tämä ylimääräinen pituus leikataan lopulta pois, kun määritetään kannen lopullinen korkeus.

Täytä reiät betonilla.

Täytä reiät betonilla ja anna niiden kuivua kokonaan. Voit selvittää, ovatko pylväät vaakasuorassa käyttämällä vesikuplavaa’an avulla, kun betoni alkaa kuivua. Aseta naru kuhunkin pylvääseen ja anna sen ulottua siihen kohtaan, jossa haluat kannen vastakkaisen puolen olevan. Voit jättää narut toistaiseksi pylväisiin ja tehdä maahan merkin, johon tukipylväät tulevat.

Työskentele kannen toisen puolen parissa.

Haluat kaivaa kaksi ylimääräistä tukireikää kannen toiselle puolelle rinteen alaosaan. Aseta reikiin kaksi pitkää kannen tolppapalkkia ja mittaa ne narulla varmistaaksesi, että ne ovat tarpeeksi pitkiä kannen kannattamiseen. Toistat toisella puolella tekemäsi vaiheet ja täytät tekemäsi reiät betonilla. Toista sama menettely varmistaaksesi, että ne ovat tasaisia.

Sido naru uusiin pylväisiin haluamallesi korkeudelle, jotta saat ohjeen lattiapalkkeja varten. Ota vaaka ja pidä sitä narua vasten varmistaaksesi, että se on tarkka ja suora. Merkitse pylväät siihen kohtaan, johon haluat kiinnittää kannen palkit. Kiinnitä pylväät ja kansipalkit 3 tuuman pulteilla tai nauloilla ja katso tekemääsi merkkiä viitteenä. Kehystä molemmat sivut käyttämällä palkkeja, jotka ovat sopivan pituisia sen mukaan, minkä tyyppistä lautaa päätät käyttää.

Kiinnitä lattiapalkit.

Kiinnitä lattiapalkit kansilaudoituspalkkeihin 3 tuuman nauloilla tai metalliraudoituksilla. Sinun on ehkä noudatettava alueesi erityisiä rakennusmääräyksiä, jotka säätelevät terassin lattiapalkkien oikeaa etäisyyttä toisistaan. Asetat sitten kansilaudat kulkemaan palkkien poikki kansiruuveilla.

Kaiteen lisääminen

Monet kannet, jotka eivät ole maanpinnan tasolla, tarvitsevat kaiteen turvallisuuden vuoksi. Rakennusmääräyksissä luetellaan usein kaiteiden väli, kaidetolppien leveys ja korkeus, joten tarkista ensin paikalliset määräykset. Helpon kaideratkaisun saat ostamalla valmiiksi valmistetun kaidejärjestelmän, jota on saatavilla monista rautakaupoista. Kaide on myös helppo rakentaa itse käyttämällä 2 x 2 tai 2 x 4 jalkaista sahatavaraa perusmallin tekemiseen.

Tyypillinen kaiteen korkeus on 36-42 tuumaa, joten varmista, että kaidetolpat on leikattu oikeaan korkeuteen. Seuraavaksi leikkaa yläkaiteen palat niin, että ne ovat kooltaan noin 2 jalkaa kertaa 4 jalkaa. Jos kaiteen palat ovat liian pitkiä kannen ympärillä, jotta yksi 2 x 4 jalan kokoinen lautapala mahtuu niiden poikki, sinun on segmentoitava kaide. Jokaisen sauman kohdalle on asennettava 2 x 2 jalan kokoinen pylväs, jotta se pystyy tukemaan laakerin.

Kaikki kaiteet kiinnitetään sitten terassin ulkoreunaan lankaruuveilla. Varmista, että kunkin kaiteen väliin jää enintään 9 tuumaa tilaa. Testaa kaiteet käyttämällä vaakaa varmistaaksesi, että ne ovat pystysuorassa, kun jatkat. Kiinnitä seuraavaksi tukipylväät ja pylväät yläkaiteeseen kansiruuveilla.

Lisää puupinnoite.

Saatat pystyä asentamaan täydellisen terassin välittämättä liikaa siitä, mitä sen alla on. Mukana SLS Capped -komposiittiterassilautoja ruskealla värillä. SKU: 15243760

Lopuksi haluat valita maalin tai ulkopuupeitteen terassin viimeistelyyn. Etsi kaikki karheat kohdat ja hio ne ennen kuin alat pinnoittaa niitä tahra- tai maalipinnoitteella. Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa kunkin kerroksen täydelliseen kuivumiseen, ennen kuin levität toisen maalikerroksen tai peitteen. Kun tahra tai maali on kuivunut, levitä polyuretaania, jotta pintakäsittely on vielä paremmin suojattu.

Anna tämän maalin kuivua ja hio pinta kevyesti jokaisen kerroksen välillä. Jos alue on suuri, harkitse ammattimaisen hiontalaitteiston vuokraamista tätä projektia varten, jotta saat tasaisen pinnan, jota tarvitset työn onnistuneeseen loppuunsaattamiseen.

Kun noudatat yllä olevia vinkkejä, pystyt asentamaan terassin rinteeseen ilman apua. On tärkeää huomioida erot, kun rakennat terassin tasaiselle pinnalle ja kun rakennat terassin epätasaiselle pinnalle, sillä pylväät ja muut materiaalit ovat erikokoisia. Kun suunnittelet etukäteen oikeat vaiheet ja hankit tarvitsemasi materiaalit etukäteen, saat tämän projektin päätökseen tehokkaasti.