Kannattaako ostaa 70 luvun talo

Täystiilisen 70 – luvun talon ostamista voisin harkita, puurakenteisen en ikuna. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Paremmin ne on rakennettu kuin nämä uudet. Lue vaikka tän päivän Hesari, siellä on asiaa nykyrakentamisen surkeasta tasosta. Kannattaako sopimuspapereita palkata tutkimaan myös oma lakimies?

Olen ostamassa 70 luvulla rakennettua taloa ja talo on yhdelle.

Kiinteistökuningatar kaisa liski: älä osta asuntoa 80

Kannattaako ostaa 70 luvun talo

Vaikka seitkytluvun talot ovatkin vähän pelottavia, voisin ostaa. Kaikkia taloja ei ole rakennettu kestämään muutamaa vuosikymmentä pidempään. Niissä on ollut aika paljon rakenteellisia ongelmia. Nuoret, jotka ostavat taloja, ovat niiden kanssa. Varsinkin 70 – luvun talot Suomessa on suurelta osin aikamoisia. Mutta uskaltaako 70 – luvun elementtitalosta ostaa asuntoa?

Se että kannattaako hinnalla millä hyvänsä ostaa osaketta, niin ei tuollasista.

Rakentamisvuosikymmen määrittää kerrostalon tyyppiviat

Kannattaako ostaa 70 luvun talo

Tuleeko tuon 70 luvun talon rempat (hissi, julkisivu, putkiremppa). Meille tarjoutui ostaa kaverin äidin kaverin talo. Vuonna 78 rakennettu ja alkuperäiskunnossa, siististi tosin pidetty. Jos harkitset rintamamiestalon ostamista, tarkista, seisooko talo tuulettuvan.

Silloin on syytä käydä talo läpi yhtä tarkasti kuin 60- ja 70 – luvulla rakennetut talot. Nyt EN pyydä kommenttia siihen kannattaako asunto ostaa vaiko eikö, vaan. Pohja on kummassakin mukava – 70 – luvun talossa sen näkee. Juttusarjassa tutustumme eri vuosikymmenten huonoihin rakenneratkaisuihin. Tämän kirjoituksen kohteena oleva talo oli aikaisemmin tutkittu ja todettu. Alapohjavauriot ovat 70 – luvun taloissa yleisiä. Talon omistajan on joskus varauduttava kalliisiin korjauksiin. Usein talot lämpörapataan eli talon ulkopuolelle pannaan 5–10 sentin.

Kiinteistökuningatar Kaisa: Näin ostat itsellesi loppusijoituspaikan. Taloihin on yleisesti tehty lisälämmöneristyremontti. Puuttuu: kannattaako Talokaupasta tuli katastrofi: ”Uskaltaako Suomessa kukaan enää. Uskaltaako tässä maassa enää kukaan ostaa vanhaa taloa?

Viranomaisten ei kannattaisi menettää kansalaisten luottamusta huonolla.

Talokaupasta tuli katastrofi: ”uskaltaako suomessa kukaan enää

Kannattaako ostaa 70 luvun talo

Yhden Spede Pasasen keksinnöistä voi edelleen ostaa kaupasta – tiedätkö minkä? Kun on ostamassa kymmeniä vuosia vanhaa taloa, kannattaa olla tarkkana. Jos 70 – luvun talo täytyy korjat ihan uusiksi, nii n kyllä sitä on huonosti. Vanhoja rivitaloja ei kannata ostaa koska niihin ei ole kovin halpaa. Vanhaa taloa ostaessa kannattaa aina teettää puolueeton kuntotarkastus. Hometalon ostaneen perheen piina: Jopa muuttomiehet sairastuivat. Hyvässä talossa asiat ovat kunnossa ja sitä kautta talon odototettu elinikäkin korkeampi. Osa 70 – luvulla rakennetuista on ollut jo 20 vuotta homeessa.

Juuri kaikkien näiden tekijöiden takia ei kannata – jos voi välttää – ostaa kämppää, joka. Tällöin ei kannattanut lämpöeristyksiin paljoa panostaa, koska öljy maksoi silloin nykyrahassa n. Silloin – 70 luvulla täystiilitalo oli rakenteeltaa sellainen että. Näitä vehkeitä myydään tyyliin osta ja unohda, mutta eihän se niin mene.