Kanadan puulattiat: A Solid Choice

Kovapuulattiat ovat jo pitkään olleet ensisijainen valinta asuin- ja liiketiloihin, joissa hyvän ulkonäön ja pitkäaikaisen kestävyyden on kuljettava käsi kädessä. Markkinoilla on nykyään kuitenkin niin paljon erilaisia kovapuulattiavaihtoehtoja, että voi olla vaikea tietää, mitä tarkastella ensin. Jopa sen tietäminen, mitä kysymyksiä kannattaa kysyä kovapuulattioista, voi olla hankalaa, kun olet vasta aloittamassa.

Kanadan kovapuulattiat ovat yksi vaihtoehto, jota ei kannata jättää huomiotta, suunnittelitpa sitten kotia alusta alkaen, uusit pohjakerroksen tai etsit tapaa parantaa visuaalista houkuttelevuutta kaupallisessa tilassa. Kanadalaiset kovapuulattiat ovat saatavilla erilaisina ulkonäöltään valkoisesta saaresta, koivusta ja modernista vaahterasta, jotta ne sopivat suunnittelunäkemykseesi, ja ne ovat riittävän monipuolisia perinteisiin, siirtymäkauden tiloihin ja moderneihin tiloihin.

Tämän oppaan avulla saat lisätietoja siitä, miksi kanadalaisen kovapuulattian tulisi olla ostoslistasi kärjessä asuinkodeissa ja liikerakennuksissa.

Kanadan puulattiat: A Solid Choice

Jasper Hardwood – Kanadan hopeavaahtera-mallisto Montebellon harmaalla / SKU: 10098557

Kanadalaiset kovapuulattiat ovat ympäristöystävällisiä.

Tiedät, että puulattiat on valmistettu puista – luonnollisesta puusta, joka on korjattu ympäri maailmaa. Valitettavasti kaikkia kovapuulattiamateriaaleja ei korjata kestävyyttä silmällä pitäen. Joillakin valmistajilla on ongelmallisia puunkorjuukäytäntöjä, kun taas tietyt maat katsovat yleisesti ottaen muualle, kun on kyse kestävyydestä.

Kanadalaiset kovapuulattiat korjataan noudattaen tiukkoja EU:n puutavarasäännöksiä, joiden tarkoituksena on pitää puun kasvupaikan luonnollinen elinympäristö terveenä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lattiamateriaaleistasi tulee myöhemmin ympäristöriski kodissasi tai työpaikallasi.

On kuitenkin toinenkin tekijä, joka on syytä pitää mielessä, kun mietit ympäristöystävällisiä puunkorjuukäytäntöjä ja sitä, miksi niiden pitäisi olla sinulle tärkeitä. Se on se, että laittomasti korjattu puu tai puu, joka on peräisin alueilta, joilla puutavaran ei anneta kasvaa kypsäksi, voi itse asiassa tuottaa huonompaa tuotetta. Tämä tarkoittaa vähemmän lujuutta ja pitkäaikaiskestävyyttä sinulle ja lattiallesi, ja se on myös huono asia ympäristölle.

Lyhyesti sanottuna puulattiat, jotka ovat haitallisia planeetalle, voivat olla yhtä haitallisia sinulle. Kanadalaisen kovapuulattian kanssa voit olla varma, että ostat laadukkaan ja ympäristöystävällisen tuotteen.

Löydät laajan valikoiman erilaisia ulkoasuja.

Kovapuulattioiden kauneus on suuri vetovoima kodin ja yritysten omistajille, jotka haluavat luoda tyylikkäitä tiloja. Riippumatta siitä, millaista ilmettä tavoittelet, kanadalainen kovapuulattia on erinomainen valinta, koska saatavilla on niin monia eri lajikkeita.

Vaahtera

Vaahteralattia on erityisen suosittu valinta, kun on kyse kanadalaisesta kovapuusta. Vaahteraa on saatavana useina eri sävyinä valkoiseksi kalkituista tyyleistä moderniin hopeiseen vaahteraan ja täyteläiseen, syvän ruskeaan, ja se on monipuolinen lattiamateriaali, joka sopii antiikkiin, siirtymävaiheen sisustukseen, Mid-Century-moderniin huonekaluun ja nykyaikaisempaan muotoiluun.

Koivu

Koivulattia antaa tyypillisesti maalaismaiseman ilmeen, vaikka tummissa väreissä, kuten hiilenvärisenä, kiillotettu koivu on tulossa erityisen suosituksi moderneissa kodeissa. Leveät lankkulevyt ovat myös loistava valinta koivulattian osalta, sillä ne auttavat tilaa tuntumaan avoimemmalta ja luonnollisemmalta samalla, kun ne tarjoavat paljon visuaalista vaihtelua lattian lankkujen välillä. Joissakin koivulattiamateriaaleissa on myös erikoispinnoite, joka on suunniteltu kestämään kulutusta jopa kodin tai liiketilojen vilkkaasti liikennöidyissä osissa.

Suositulla pohjoiskanadalaisella koivukuitupuullamme on jopa 35 vuoden rajoitettu takuu valmistus- ja rakennevirheiden varalta, joten voit olla rauhassa monta vuotta.

Kanadan puulattiat: A Solid Choice

Jasper Hardwood – Pohjois-Kanadan koivumallisto hiilenvärisenä / SKU: 10103109

Saarni

Kanadan saarni on rakentajille, koti- ja liikekiinteistöjen omistajille erinomainen vaihtoehto, kun halutaan lattiamateriaali, jossa on paljon luonnollista vaihtelua. Tuhka on ihmeellinen materiaali moniin nykyaikaisiin tiloihin, sillä sen avulla voit luoda ainutlaatuisen kuvion, joka sopii hyvin suuriin huoneisiin tai tuo mielenkiintoa hyvin pieniin tiloihin. Tuhkaa on saatavana myös useina eri pintakäsittelyinä, mukaan lukien vaaleat, luonnollisen näköiset ja värjätyt mallit, jotka vaihtelevat lämpimästä ruskeasta tummaan hiilenväriin.

Etkö ole varma, mikä yleinen kanadalainen kiintokalustemateriaali sopii kotiisi tai toimistoosi? Voimme lähettää sinulle näytteitä, jotta voit nähdä ja tuntea eri vaihtoehdot mukavasti omassa tilassasi.

Kanadalaiset kovapuulattiat ovat kestäviä.

Kestävyys on tärkeä tekijä, kun asennat kovapuulattian kotiisi tai mihin tahansa liiketilaan. Kanadan kovapuulattiat, kuten monet muutkin kovapuulattiavaihtoehdot, kestävät aikaa jopa tiloissa, joissa on paljon jalankulkua.

Kanadalaisesta kovapuulattiasta tekee erityisen mielenkiintoisen se, että jotkut uskovat kylmän ilmaston auttavan tuottamaan luonnostaan tiheää ja erityisen vahvaa puuta. Tämä voi tehdä siitä poikkeuksellisen hyvän vaihtoehdon esimerkiksi eteiseen, työhuoneeseen, keittiöön tai olohuoneeseen. Lisävahvuus on myös etu, jos suunnittelet kaupallista tilaa, kuten aulaa tai toimistoa.

Kanadan puulattiat: A Solid Choice

Jasper Hardwood – Kanadan hopeavaahtera-mallisto hiilenvärisenä / SKU: 10076991

Kanadalaiset kovapuulattiat voivat olla kustannustehokkaampia.

Luonnollinen vaahtera-, saarni- ja koivulattia voi tuoda hienostuneen, suunnittelijan inspiroiman ilmeen kotiisi tai liiketiloihin. Kylmässä ilmastossa ja EU:n tiukkojen puutavaramääräysten mukaisesti kasvatettu kanadalainen lehtipuu on erityisen kestävää. Monien yllätykseksi se voi olla myös kustannustehokas vaihtoehto, asennatpa sitten kovapuulattian yhteen huoneeseen, koko kotiin tai suureen yritykseen, jossa on paljon neliöitä.

Kanadalaiset kovapuulattiat maksavat keskimäärin vähemmän kuin eksoottiset puut, joita kasvatetaan esimerkiksi Etelä-Amerikassa. Taloudellisesti pienellä budjetilla oleville asunnon- tai liikekiinteistön omistajille kanadalainen kovapuulattia voi auttaa säästämään rahaa tinkimättä kuitenkaan ulkonäöstä tai laadusta ja kestävyydestä.

Kun otat huomioon Kanadasta peräisin olevan kovapuulattian ympäristöystävällisyyden, huomaat, että se on täydellinen valinta lähes kaikkiin tiloihin, joissa haluat puun kauneuden ja lujuuden.

Perushuolto on helppoa

Vahvat kanadalaiset kovapuulattiamateriaalit kestävät päivittäistä käyttöä ilman merkittäviä kulumisen merkkejä. Kanadalaisen kovapuulattian pitäminen parhaimman näköisenä on myös yksinkertainen prosessi, mikä tekee siitä hyvän valinnan kiireiselle asunnonomistajalle, jolla ei ole paljon aikaa siivoamiseen.

Kovapuulattian lakaiseminen tai imurin käyttö ilman matalaa lyöjäpalkkia on lähes kaikki, mitä säännölliseen hoitoon tarvitaan. Pelkästään tämä auttaa pitämään pölyn ja muut roskat poissa lattioiden ulkonäöstä.

Käyttämällä kerran viikossa tai kahdessa viikossa kovapuulattioille suunniteltua kaupallista liuosta tilasi kävijämäärän mukaan voit saada aikaan syvemmän puhdistuksen, joka saa lattiasi näyttämään upouudelta. Pieni hyväksytty kiillotusaine muutaman kuukauden välein voi tuoda takaisin klassisen kiillon, jos lattiasi ovat värjättyjä ja pinnoitettuja.

Onko kanadalainen kovapuulattia sinua varten?

Oletko valmis lisäämään kanadalaista kovapuulattiaa kotiisi tai työpaikallesi? Ota yhteyttä koulutettuihin edustajiimme jo tänään, jotta voimme auttaa sinua löytämään oikean puulajin, pintakäsittelyn ja lankkukoon, jotka sopivat muotoiluun ja kokonaisestetiikkaan. Voimme jopa auttaa sinua valitsemaan oikean kanadalaisen kovapuulattiavaihtoehdon, joka perustuu jalankulkuliikenteeseen ja yleisiin huoltotarpeisiisi.

Kun olet valmis tilaamaan, toimitamme uuden kanadalaisen kovapuulattian suoraan kotiovellesi, joten sinun ei tarvitse huolehtia noutoaikataulusta tai maksaa hulluja rahtimaksuja. Ota yhteyttä jo tänään, jotta voimme auttaa sinua saamaan pallon liikkeelle upouusi lattiasi.