Kana uunissa vesi

Lisää siis vesi vasta ruskistusvaiheen jälkeen. Vettä tulee laittaa sen verran, että kanat nippanappa peittyvät. Anna hautua uunissa niin kauan. Resepti uunibroilerille kolmella tapaa valmistettuna.

Maustevaihtoehtoina klassinen keltainen curry, viherpippuri dijon-sinapilla tai chipotle&lime.

Vapaaehtoiseksi isojärven kansallispuistoon

Kana uunissa vesi

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Lopputuloksena on mehukasta kanaa ja superherkullista tomaattisalsaa. Suolavedessä liottaminen ei tarkoita samaa, kuin elintarviketeollisuuden lihoihin injektoima suola. Valitse siis kaupasta suolatonta kanaa. Olen saanut muutamia kysymyksiä liittyen kanan liottamiseen suolavedessä.

Liuota kiehuvaan veteen liemikuutio.

Teron kanakeittiöstä: kuinka kananpojasta saa aina mehukasta

Kana uunissa vesi

Kaada nesteseos vuokaan ja sekoita vielä (seos on tässä vaiheessa liemevää). Maailman parhaaksi kanakastikkeeksi nimetty helppo resepti on Kotikokin luetuin broileriohje. Reseptissä hyödynnetään suomalaisten. Ja paista broilersuikaleita kevyesti. Mittaa uunivuokaan riisit ja masuteet, lisää broilersuikaleet, jäiset vihannekset ja kuuma vesi. Laita kanan paloja, sipuli ja kuumaa vettä suuren potin. Peitä ja anna hautua noin 1 tunti. Kuumenna uuni 325 asteeseen Fahrenheit.

Saarijärvi, Hyrynsalmi: Saarijärven aarnialue on hieno, pieni metsien ja soiden muodostama erämaa. Paistjärvi: Paistjärvellä voi retkeilijä kokea saloseutumaisen luonnonrauhan, sillä pienten järvien ja lampien rannat ovat lähes rakentamattomia ja metsät. Litokairan alue käsittää Lapiosuon-Ison Äijönsuon soidensuojelualueen kohteet. Litokaira sopii retkikohteeksi erämaista rauhaa ja koskematonta luontoa. Haluatko tukea Suomen upeimman luonnon hoitoa ja kunnostusta vapaaehtoisena?

Vapaaehtoisena pääset nauttimaan Isojärven kansallispuiston upeista.

Yhteistyötahot kauhanevalla

Kana uunissa vesi

Laahtasen alue tarjoaa kävijöilleen monipuoliset mahdollisuudet luonnossa virkistäytymiseen. Riuttaskorpi: Riuttaskorven virkistysmetsän alue kuuluu Suomenselän vedenjakajaseudun rauhallisiin saloseutuihin. Kristallinkirkkaat vedet kätkevät veden alle arvoitukselliset meteoriittikraatterit. Varsinainen Suvasveden rantojensuojeluohjelma-alue koostuu pienistä saarista. Täktomin merenlahdet: Täktomin merenlahtien (Västerfjärden, Österfjärden ja Täktbukten) rantaniityt, hiekkarannat, ruovikot ja kalliot muodostavat kauniin ja. Miekojärvi: Miekojärven järvialue on erityisesti vesiretkeilyyn hyvin soveltuva kohde.

Yhteistyötahojen tarjoamia palveluja Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistossa.