Kalevan kisat moukari

Korkeus M karsinta ryhmä 1, ryhmä 2. Seuraa kisojen kehitystä kotisivuiltamme. Aikataulu, lähtölistat ja tulokset. Tämä on luettelo moukarinheiton Suomen mestareista. Linnan moukari kaartoi 64,96, Tervon 64,89 ja Korpelan 61,31.

Katso kisojen ohjelma, aikataulu ja TV-lähetykset.

Kiskon inga linna jäi kalevan kisoissa moukarin neloseksi

Jyväskylässä Harjun Stadionilla. Kun kisat on käyty, valitaan Suomen joukkue Berliinin EM-kisoihin. Yleisurheilun Suomen mestaruuksista ja Berliinin EM-kisapaikoista taistellaan. Perjantaina Karhulan Katajaisten Tervo sai moukarin 68,60 metriin ja otti. N: 400m, seiväs, pituus, moukari, 7-ottelu 1. Kalevan kisat, lauantain loppukilpailut:. Naisten moukarissa SM-kulta meni nuorelle Krista Tervolle tuloksella 67,18.

Huomenna kisojen toisena päivänä finaalilajeina on mm.

Lum:n ilmari verho palasi moukarihäkkiin 15 vuoden tauon jälkeen ja

Heittolajeista moukari valikoitui sitten lopulta lajikseni, enkä ole kyllä tätä valintaa. Koillismaalaisista urheilijoista Kalevan Kisojen lähtölistasta löytyy. Tämän kesän tilastokärki moukarissa on Karhulan Katajaisten Krista Tervo. Elokuussa 43 vuotta täyttävä moukarimies palasi. Tervo on sittemmin korjannut tekniikkavirheensä, ja moukari. Suomen ennätyksen rikki moukarikisassa. Kiskon Inga Linna oli naisten moukarissa neljäs tuloksellaan 63,63.

Rikulle tämä on uran toinen kerta Kalevan Kisoissa. Niia Immonen moukari karsinnassa torstaina. Maria Wimmer aloitti Kalevan Kisa uransa moukarissa hyvällä tasaisella sarjalla. Armeija on vaikeuttanut Matin harjoittelua, mutta sijoitus Kalevan Kisoissa. Sen sijaan Tuomas Seppänen on kilpaillut, mutta moukari ei ole vain lentänyt. Tampereella nuorten MM-kisoissa, kun hän heitti kotiyleisön riemuksi kiekon hopeaa. Aino-Kaisa Sihvonen T15 moukari 55. Miesten moukarin karsinnassa Someron Esan Henri Liipola selvitti.

Tiensä finaaliin on jo tänään selvittänyt naisten moukarissa Jenni. Kalevi on itsekkin aikoinaan heittänyt moukaria ja 42 vuoden takaa löytyy 7,26kg. Ei ehkä Kalevan Kisoista ku Witka joutui Italiaan heittämään u20 EM 4.

Kalevan kisojen finaalien tulokset

Syksyn ainoa ilonaihe oli Koji Murofushin tähdittämä moukariseminaari, jonka jälkeen. Kalevan Kisat Lappeenrannassa on luonnollisesti kauden päätavoite. Moukari kaikkien aikojen kovin! Yli 15-vuotiaat (stipendeillä palkittavat). Kahdesti moukarin 58 metriin lennättänyt Penttilä sijoittui kahdeksanneksi. Söderbergille tuli maanantaisessa.

Ylämaan urheilukentällä piirikunnalliset heittokisat, joissa lajeina oli moukari, kiekko ja kuula. SIFin Fredrik Fröberg moukariin ja IF Raseborgin Krista Lindholm. Oona Sormusella katkeamaton yhdeksän mitalin sarja Kalevan Kisoista, nyt hopeaa. Ja hopeinen SM-mitali laitettiin kaulaan.