Kakkukoriste viiri

Kakkukoriste pom pom ja viirit, Chevron Divine – Kakkukoriste, jossa on suloiset pikku viirit ja pom pom koristeet. Kakunkoristelusetti juhlakakkuun! Pakkaus sisältää kakun reunanauhan, viirit ja pillit, tuotteet ovat pahvia. Upeat, kotimaiset kakkukoristeet suunnittelee ja valmistaa Puine Ky.

Sitenhän oikeat kankaiset viirit on kiinnitetty… Nimetön sanoo: 28. Jouluinen honeycomb puna-valkoinen riippuva koriste, 1,5 m.

Juhlatarvikkeet kaikilla teemoilla

Kakkukoriste viiri

Valkoinen lumihiutale banneri. Syötävä kakkukoriste – Tossut, vaaleansininen. Monikäyttöinen viiri koristelee juhlapaikan tai somistaa vaikka lastenhuoneen. Koristele kakku kauniisti Chevron Divine kakunkoristelusetin avulla. Tilaa kakunkoristeet nopeasti leivontatarvikkeet. Viiri -coctailtikut, vaaleansininen 20kpl. Koriste, pienet pyykkipojat pinkki.

Viirinauha tuo iloista tunnelmaa juhliin ja toimii myös hienona sisustuselementtinä esimerkiksi lastenhuoneessa.

Kakkukoristeet haluamallasi tekstillä

Kakkukoriste viiri

Valikoimassamme on yksiväristen ja. Voit valita viiriin tekstiksi jonkin valmiista vaihtoehdoistamme, tai tilata viirin omalla tekstillä täältä. Koko ~20cm x 15cm Viiri – kakkukoristeet ovat osa JOSKUS X. Itse en ole vieraana vielä viirejä häissä päässyt näkemään, mutta tässä on kaikille viirifaneille uskomattoman helppo viiriohje, joka saisi varmasti askartelusta. Ehdoton koriste hääautoon kaikille avioliiton satamaan astuneille.

Suloisen värinen lippusiima, jossa on 15 samanväristä viiriä. Askartelin myös kakkukoristeet, pienet viirit teksteillä. Ne ovat aina helppoja ja sopivat kaikkiin juhliin. Viireihin voi kirjoitella vaikka mitä tekstejä. Luo veikeää synttäritunnelmaa Pikku Kakkosen värikkäillä viireillä!

Tulosta viirit ja leikkaa reunoja pitkin. Ryhmä Hau -juhlateeman tarvikkeiden valikoiman. Kaikki lautasista, mukeista, lautasliinoista kauniisiin. Pakko se on myöntää, vaikkei ehkä ihan vielä haluaisi: syksy on saapunut.

Se tarkoittaa paitsi villasukkakauden avajaisia, myös rauhallisempia. Prismasta saat juhlatarvikkeet ja koristeet kaikkiin juhliin. Valitse siis teema ja pidä hauskaa läheistesi kanssa!

Kakkukoriste pom pom ja viirit

Kakkukoriste viiri

Just married" lippukoristeeseen kuuluu 11 valkoista pahvista kirjailtua sydäntä, sekä vaaleanpunainen nauha. Keksin nimittäin eilen illalla aivan huikean kuningasidean että virkkaan pienen viirin kakun koristeeksi! Suunnittelin sitä hyvän tovin ja. Valkosuklaamousse: Country viirit, kakkukoriste. Kakun koriste kultaiset numerot 1-12. Kimmeltävä glitterkultainen viiri, jossa on 2 sydäntä.

Roikkuva honeycomb koriste timantti 3 kpl.