Kaikki Snap Together -vinyylilattioista

Kaikki Snap Together -vinyylilattioista

Tässä lattiapäällysteessä on click lock -asennus, joka helpottaa asennusta, ja se on FloorScore®-sertifioitu. Sisältää Vesdura Vinyl Planks 10mm SPC Click Lock XL Madison Collection -malliston, väri Empire Black Walnut. SKU: 15272327

Perinteinen vinyylilattia koostuu edullisista levyistä, joita käytetään suurempien alueiden nopeaan peittämiseen. Nykyaikaiset ylelliset vinyylilankkulattiat ovat kuitenkin täysin eri asia. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä tästä huippuluokan monipuolisesta lattiamateriaalista, jonka suosio on kasvamassa.

Miksi valita Snap Together -vinyylilattia?

Snap together -vinyylilankkulattia tarjoaa ainutlaatuisen houkuttelevan yhdistelmän ulkonäköä, kestävyyttä ja helppoa asennusta edulliseen hintaan. Se tarjoaa kovapuun tai huippuluokan laminaatin visuaalisen viehätyksen, ja sitä on saatavana valtava valikoima värejä ja viimeistelyjä, jotka sopivat kaikenlaiseen sisustukseen perinteisestä nykyaikaan.

Se tunnetaan myös nimellä vinyylilankkulattia, ja se on materiaali, jonka myynti on kasvanut voimakkaasti, ja sitä on laajalti saatavilla useisiin eri hintaluokkiin, jotka sopivat useimpiin remonttibudjetteihin.

Helppo asennus

Kovapuu- tai laattalattian asentaminen on työ, joka on ehdottomasti parasta jättää ammattilaisten tehtäväksi. Jopa laminaattilattia vaatii asiantuntemusta leikkaamisen ja liimojen kanssa, jotta varmistetaan tasainen ja kestävä istuvuus. Snap together -vinyylilattia sen sijaan on suoraviivainen asentaa, ja sen voi asentaa kuka tahansa osaava DIY-harrastaja.

Snap-vinyylilankut toimitetaan leveyteen leikattuina, ja ne napsahtavat yhteen käyttämällä kieli- ja uramallia, joka takaa vakauden ja saumattoman liitoksen. Ainoa osa asennusta, jossa tarvitaan suurta tarkkuutta, on kulmien ja reunojen päätylankkujen leikkaaminen veitsellä. Pienemmät aukot voidaan kuitenkin peittää tehokkaasti asentamalla kenkälistat tai jalkalistat.

Ja lopuksi, snap together -vinyylilankut ovat eräänlainen kelluva lattia, mikä tarkoittaa, että ne voidaan asentaa minkä tahansa tasaisen aluslattian päälle, puusta betoniin tai keraamiseen.

Siisti ja mukava

Vinyyli on tunnettu pehmeyden ja kestävyyden yhdistelmästä. Se tuntuu miellyttävältä kävellä sen suuremman joustovaran ja joustavuuden ansiosta, ja se on hellävaraisempi kipeytyvälle selälle ja nivelille. Tämä mukavuus tekee ylellisestä vinyylilankusta loistavan valinnan olohuoneeseen.

Se on myös täysin vedenpitävä, tahrankestävä ja helppo puhdistaa märällä mopilla. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen lattiamateriaalin keittiöihin, kylpyhuoneisiin, kellareihin ja muihin mahdollisesti kosteisiin tiloihin.

Lemmikkieläinystävällinen

Snap together -vinyylilattian kosteudenkestävyys tekee siitä myös lemmikkiystävällisen valinnan. Toisin kuin monissa muissa lattiamateriaaleissa, onnettomuudet tai ulkopuolelta tuotu vesi tai muta eivät aiheuta ongelmia. Pyyhi vain kaikki sotkut mahdollisimman pian pois, ja alla oleva lattia jää tahrattomaksi.

Lisäksi vinyylilankku on suhteellisen vaikeasti naarmuuntuva tai naarmuuntuva, joten se säilyttää ulkonäkönsä pidempään, kun riehakkaimmatkin lemmikit ovat paikalla.

Lue, miten hoitaa ylellistä vinyylilattiaa.

Yksi click lock -vinyylilattian suurista eduista on sen helppohoitoisuus. Noudattamalla yksinkertaista puhdistus- ja huoltorutiinia, joka vie vain muutaman minuutin päivässä, lattiasi pysyy raikkaan ja puhtaan näköisenä vuosien ajan.

Jokapäiväinen huolto

Tämä vedenpitävä puumuovikomposiitti-ydinlattia on erinomainen valinta märkätiloihin. Mukana Vesdura Vesdura Vinyl Planks 12mm WPC Click Lock Ultimate Collection -malliston Vesdura Vinyl Planks 12mm WPC Click Lock Ultimate Collection Desert Oak -värissä. SKU: 15271430

Vinyylilankkujen kestävyydestä huolimatta pöly ja lika voivat aiheuttaa naarmuja, jos ne jäävät kertymään liian pitkäksi aikaa. Voit välttää tämän yksinkertaisesti pyyhkäisemällä tai imuroimalla lattian muutaman päivän välein. Vaikka vilkkaasti liikennöidyt alueet voivat hyötyä päivittäisestä lakaisusta, useimmille kotitalouksille tämä huoltotoimenpide ei ole välttämätön.

Säännöllistä lakaisua tai imurointia olisi tuettava viikoittaisella moppauksella, jossa käytetään sekoitusta lämpimästä vedestä ja hieman astianpesuainetta. Sen jälkeen moppaat kostealla mopilla, jotta kaikki saippuajäämät saadaan poistettua ja vältetään raidallinen lopputulos.

Hoito- ja ylläpitovinkkejä

– Käytä lakaistessasi mieluummin pehmeäharjaista sisätilaharjaa kuin kovempaa ulkoharjaa naarmuuntumisen ja naarmuuntumisen estämiseksi.
– Käytä moppauksessa mikrokuitumoppia narumopin sijaan, jotta vältät hankautumista ja estät ylimääräisen veden kerääntymisen pinnalle. Vinyyli on vedenpitävä, mutta likaisen veden lammikot voivat aiheuttaa tahroja, jos ne jäävät seisomaan liian pitkäksi aikaa.
– Älä käytä moppia, jossa on sisäänrakennettu hankain.
– Jos haluat saada lattialle hieman lisää kiiltoa, lisää moppausseokseen tilkka valkoista etikkaa.

Naarmujen ja kolhujen ehkäiseminen

Vaikka se on sitkeä ja kestävä lattiamateriaali, vinyylilankut voivat naarmuuntua tai kolhiintua erityisen kovalla käsittelyllä. Suurin syyllinen on yleensä huonekalut, joten sovita jalkaan huopatyynyt estämään tahattomat vahingot. Vältä myös huonekaluja, jotka istuvat rullilla tai pyörillä, sillä ne voivat helposti aiheuttaa naarmuja.

Naarmut, roiskeet ja tahrat

Tahrat on hoidettava mahdollisimman pian, jotta ne eivät tahriintuisi, yksinkertaisesti pyyhkimällä ne pelkällä vedellä ja ehkä pienellä määrällä saippuaa. Mutta jos huomaamaton läikkyminen aiheuttaa tahran tai jos onnettomuus aiheuttaa pienen naarmun, se ei ole maailmanloppu.

Snap lock -vinyylin suojaavan kulutuskerroksen ansiosta vauriot voidaan yleensä korjata helposti. Tee ruokasoodasta ja lämpimästä vedestä sileä tahna ja pyyhi tahra tai naarmu varovasti pois pehmeällä liinalla. Jos tämä ei auta, jotkut kaupalliset puhdistusaineet voivat olla tehokkaita, mutta varmista, että ne on luokiteltu turvallisiksi vinyylilattioille: ammoniakkipohjaiset tuotteet voivat vahingoittaa suojaavaa pintaa.

Kulutuskerros (erittäin tärkeä!)

Snap-vinyylilankut koostuvat neljästä kerroksesta. Pohjalla oleva vanerinen taustakerros on jäykkä ydin, joka antaa yleisen lujuuden ja suurimman osan paksuudesta. Tätä peittää muotoilukerros, joka antaa ulkonäön. Aivan yläosassa on kirkas uretaanikerros, joka suojaa lialta, vedeltä ja pinnallisilta naarmuilta.

Designkerroksen ja pintakerroksen välissä on kulutuskerros. Tämä on ohutta mutta sitkeää materiaalia, joka muodostaa suurimman osan vinyylilankkulattian vastustuskyvystä hankausta, naarmuuntumista, repeytymistä ja muita vaurioita vastaan.

Saatavilla on erisyvyisiä kulutuskerroksia, joista paksummat tarjoavat paremman suojan mutta maksavat hieman enemmän.

Esimerkki matalasta kulutuskerroksesta

Kaikki Snap Together -vinyylilattioista

Yksinkertainen korotus todella kaunis huippuluokan lattia tarjoaa ylivoimaisen joustavuuden. Mukana Vesdura Vinyl Planks 7mm SPC Click Lock XL Proteak Collection -malliston lankut Rain Forest -värissä. SKU: 15272298

Kulutuskerrokset mitataan joko millimetreinä (tuuman tuhannesosina) tai millimetreinä (ml). Vähän käytetylle lattialle 12 millin kulutuskerros tarjoaa suuren kestävyyden ilman, että se on liian kallis.

Korkean kulutuskerroksen esimerkki

Koteihin, joissa on vilkkaita perheitä tai lemmikkejä, sopii kuitenkin paremmin korkeampi kulutuskerros. Vähintään 20 millimetriä on vankka valinta useimpiin kotitaloustarkoituksiin, vaikka kaupalliset laatuluokat voivat ulottua 28 millimetriin tai jopa korkeampaan.

Snap together -vinyylilattiat ovat erinomainen valinta nykyaikaisiin kodinparannushankkeisiin, ja koska tarjolla on valtava valikoima erilaisia malleja, jokaiseen sisustukseen löytyy sopiva ulkoasu.