Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi.

Käytä perussäilytyskuutioyksikköjä tämän makuuhuoneen kaksoiskäyttöön tarkoitetun kokoonpanon luomiseen. Kuutioissa säilytetään kukkaroita, kenkiä ja hattuja, kun taas keskimmäisen yksikön pinta toimii turhamaisuuden yläosana meikkien ja korujen säilytystä varten. Muokkaa seinäyksikön maaliväriä, metallipintoja ja tapetoituja kuution selkämyksiä, jotta saat tilaan sopivan ulkoasun.

Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi. Mitä tarvitset

    3 koottua neljän kuution modulaarista hyllykköäSaha metallin leikkaamiseenPrimer MaaliKullanvärinen spray-maali20x29 tuuman arkkia hienoa paperiaLiimapisteetDecoupage mediumSinkityt kulmaraudat ja ruuvit8-tuumaiset litteät kulmaraudat½-tuumaiset ruuvitHengittävät korit ja etiketitPuiset lokerotKaristettu lasi (valinnainen)

Vaihe 1: Maalaa kuutioyksiköt.

Kokoa kuutioyksiköt tuoteohjeiden mukaisesti. Esikäsittele, pohjamaalaa ja maalaa kolme koottua neljän kuution yksikköä. Anna maalin kovettua kaksi päivää hyvän pinnan varmistamiseksi.

Huonekalujen maalaaminen

Vaihe 2: Yksiköiden kiinnittäminen seinään Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi.Cameron Sadeghpour

Kummankin yksikön molempien päiden ylä- ja alapäässä olevat piilotetut kannattimet kiinnittävät yksikön seinään. Asensimme ylimmän hyllyn niin, että yksikön pohja oli 72 tuumaa lattiasta, keskimmäinen hylly 27 tuumaa lattiasta ja alin hylly 6 tuumaa lattiasta. Aseta halutessasi viistetty lasi keskimmäisen hyllyn päälle, jotta pinta on helppo puhdistaa.

Seinään ja sitten hyllyyn kiinnitetyt sinkityt kulmaraudat mahdollistavat kelluvan ulkonäön. Poraa tukiraudat seinässä olevaan tappiin tai käytä seinäankkureita lisätukea varten.

Vaihe 3: Lisää koristeelliset kannattimet. Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi.Cameron Sadeghpour

Käytä metallin leikkaamiseen tarkoitettua sahaa ja leikkaa 8 tuuman litteät kulmaraudat 3 tuuman pituisiksi. Suihkuta kullanväriseksi ja kiinnitä 1/2 tuuman ruuveilla.

Vaihe 4: Lisää lokerot. Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi.Cameron Sadeghpour

Säilytä kengät puisiin lokeroihin, jotta herkät jalkineet eivät pääse epämuodostumaan ja hukkumaan kasaan. Jos et löydä oikeankokoisia ja -värisiä lokeroita, saat haluamasi ulkoasun spraymaalilla. Vuoraa sisäpuoli paperilla ja sinetöi ne decoupage-välineellä, jotta niistä tulee kauniita mutta silti toimivia. Työnnä tarjottimet pohjan ja keskimmäisen yksikön väliseen tilaan säilytyksen maksimoimiseksi.

Vaihe 5: Hyödynnä lokeroita. Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi.Cameron Sadeghpour

Heitä tilaa vievät tavarat hengittäviin koreihin, jotka on varustettu etiketeillä, jotta pukeminen ja lajittelu on helppoa. Etsi koreja tai säiliöitä, jotka mahtuvat kuutioyksikön neliöihin, jotta yksikön yläosa ei sotkeutuisi.

Vaihe 6: Henkilökohtaistaminen Käännä perusvarastokuutioyksiköt korkeatasoiseksi seinäyksiköksi.Cameron Sadeghpour

Toimittajan vinkki: Leikkaa taustapaperit kahta koppia varten 20×29 tuuman arkeista hienopaperia. Liimaa neliön muotoisen tilan takaosaan hauska yksityiskohta ja väriläiskä. Vaikka vaihtoehdot ovat rajallisemmat, liimattavalla kontaktipaperilla liimausvaihe jää väliin ja se on helpompi vaihtaa.

Miten tapetoidaan kaapin takaosa