Kaakeliporanterä

Lasi- ja kaakeliporanterä, soveltuu kaakeleille, posliinille, keramiikalle ja ei- karkaistulle lasille. Timanttihiottu kovametallileikkaus kärkikartiohionnalla. Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Soveltuvat materiaalit: kaakeli, posliini, keramiikka ja ei-karkaistu lasi. Hiottu kovametallikärki poraukseen pehmeisiin laattoihin. Myös karkaisematon lasi mahdollista.

Tuoteryhmä: Keramiikkaporat ja lasiporat. Tarkka aloitusporaus ilman luisumista. Kaakeliporanterä (myös lasille), koko 6 mm. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi nähdäksesi tuotteiden hinnat. Terällä voidaan porata siistejä reikiä niin lasiin, peileihin, kaakeliin kuin muihinkin keraamisiin.

Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Milwaukee laadukkaat lasi- ja kaakeliporanterät soveltuvat herkille pinnoille, kuten lasille, kaakelilaatoille, peilille ja keramiikalle. Työkalut ja tarvikkeet – Sähkötyökalujen tarvikkeet – Poranterät ja piikkaus – Laatat. Kovametallikärki leikkaa lasia ja kaakelia vaivattomasti. KAAKELIPORANTERÄT 4,5,6,8,10MM. Poranterät, porankärjet sekä muut tarvikkeet työntekoon Bauhausista. Täältä löytyy myös edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Loppuunmyyntituote, tuotetta saatavilla varastossa oleva määrä. Mietin tässä, että toimiskohan semmonen nuolenpää- kaakelipora tähän? Laattakauppaan ostamaan timanttipora-reikä tulee. Katso kaakeli hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Löydä Tactix, säädettävä kaakeliporanterä parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.

Reiän poraaminen keraamiseen laattaan esim. Magnum Poranteräsarja 19osaa 1-10mm edulliseen Tokmanni-hintaan vain 11, 99 € Tokmannin verkkokaupasta. Ammattilaiselta ammattilaiselle. Helposti, nopeasti ja varmasti henkilökohtaisella palvelulla. Yllättävän helppo ratkaisu kaikkiin. Nelisärmäisellä kovametallikärjellä varustettu pora. Käytetään kun tekee reikää porsliiniin ja kaakeleihiin.

Muistakaa kastella pora kun poratte, silloin pora kestää enemmän reikiä! Kulmahiomakone timanttilaikalla oli ainoa välinen millä saimme leikattua laatat. Ihanteellinen kaakeliporanterä kaikkiin pehmeisiin ja keskikoviin laattoihin. Heti verkkokaupan ja myymälän varastosta 9 pkt. Finbullet Showroomista työkalut, tarvikkeet, sähkötuotteet, elektroniikka suojaimet ja Motonet tuotteet Finbulletista. Ruuvin reiän tekeminen kosteisiin tiloihin. Kyllä lylpyhuoneeseen voi porata reikiä.

Kannattaa hankkia rautakaupasta oikean kokoinen kaakeliporanterä ja mahdollisesti joku betoniterä. Biltemasta tai vastaavata löytynee timanttinen reikä- kaakelipora. Rautsista Maksaa alle 50 Euroa sarja. Post by Harri Mistähän löytyisi pk-seudulta.