Jyväskylä tapahtumat

Voit myös jättää oman menovinkkisi. Tapahtumassa lasketellaan ohjatusti kelkka- ja pystylaskettelua. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua. Tilahaku (kokous- ja juhlatilat, saunat, auditoriot, atk-luokat).

Revolution ja Rocktalo ylpeänä esittää Iholla-​illassa: KALEVAUVA.

Jyväskylän tapahtumakalenteri

Jyväskylä tapahtumat

Valokuvauskerho Ladun majalla – 13. Lentopallo Naiset Pupuhuhdan koululla – 14. Kaikki Paviljongin tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. AGENDA: Object of this event is to give you basic info of starting as an part-time sole trader. You will get information of important practical issues and for. Kevätesitteessä on painovirhe koskien kevätlounaan päivämäärää. Jyväskylä Sinfonia – Carmina Burana. Liput kotiotteluihin: verkkokauppa, Kävelykadun JYP-kioski.

Jyväskylä tapahtumat

Lippupisteen omia myyntipisteitä Citymarket Keljo, Prisma Seppälä ja R-kioskit. Liikuntaa, tapahtumia ja Alvar Aalto. Jyvääskylä, Suomen Ateena, on terveellä itseluottamuksella varustettu kaupunki keskellä Suomea. Hakuosiolla voit yksilöidä etsimäsi. Pysy kuulolla Sepän tapahtumista!

Wemmi – Ween maan wiljaa – tapahtuma. Näyttelyt ja tapahtumat Suomen käsityön museolla. Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja. Yhdistys etsii nyt tapahtumalle osaavaa ja motivoitunutta tuottajaa. Kaikki Laukaan tapahtumat yhdessä paikassa. Elektroniset liput on mahdollista saada. Reittinä on Suomen kauneimpana liikenneväylänä palkittu.

Haltian Suomen luonnon päivän tapahtuma Päivän teemana on sienet, joihin. Uudet, aktiiviset jäsenet ovat. Puolustusvoimat 100 -juhlavuoden tapahtumat kutsuvat kaikkia suomalaisia. Mikkeli NYT palvelusta löydät Mikkelin seudun tapahtumat.

Liiton tulevia tapahtumia ja seminaareja.

Turun seudun tapahtumakalenteri

Jyväskylä tapahtumat

Päivä Paloasemalla on koko perheen tapahtuma, jossa opitaan. Löydä sinua lähin tapahtuman järjestävä paloasema! Tapahtuma on ilmainen, mutta osallistujamäärä rajallinen. Miksi kannattaa ilmoittaa Tapahtumat -palvelussa?

Kalevan mediat tavoittavat viikottain satojatuhansia ihmisiä erityisesti Pohjois-Suomesta. Seuraava DreamUp- tapahtuma järjestetään 9. Lisää tietoa tapahtumasta vuoden vaihteen jälkeen, pysy kuulolla! Voit ilmoittaa tapahtuman joko anonyyminä kirjautumatta palveluun tai rekisteröityneenä käyttäjänä. Mikäli haluat muokata tapahtumaa myöhemmin, rekisteröidy. Tapahtuman uudet teemat näkyvät selkeästi omina alueinaan messuilla. Tapahtumat luontokeskusten, kansallispuistojen, retkeilyalueiden sekä muiden Metsähallituksen retkikohteiden retkeilijälle ja luontomatkailijalle.

Jarkko Martikainen soittaa Popparissa uransa ensimmäisen tuplakeikan: "On varmaan hyvä enne, että tämä tapahtuu nimenomaan. Akavan järjestämiä tapahtumia, Akava mukana, akavalaisille tapahtumia. Pysy ajan tasalla Arkkitehtuurimuseon tulevista tapahtumista. Yritystapahtumakalenterissa yrityksille suunnatut tapahtumat, tilaisuudet ja koulutukset Tampereen seudulla.

Seuraa kalenteria, ja lisää oma. Technopolis on yksi markkinoidensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista. Järjestämme ja mahdollistamme kaikenkokoiset kokoukset ja tapahtumat.