Juustotarjotin setti

Setti sisältää 1 juustotarjottimen luistamattomilla jaloilla sekä magneettisen veitsitelineen 4. Sagaformin käyttämätön juustotarjotin setti sisältää puisen juustotarjottimen, juustohöylän ja kaksi juustoveistä. Näyttävä juustosetti sisältää juustoveitsen ja liuskekivestä valmistetun tarjoilualustan. Setti sopii mainiosti illanistujaisiin juustojen ja hedelmien tarjoiluun. Valitse juustotarjottimelle neljä tai viisi erityyppistä juustoa: omia suosikkeja ja uusia tuttavuuksia.

Eri juustot kaipaavat rinnalleen erilaisia.

Cheesetray juustotarjotin valitsemallasi painatuksella

Juustotarjotin setti

Design tuotteet yrityksen omalla logolla painettuna? En siis itse ole juuri juustoja syönyt, mutta haluaisin pyhiksi jollekin illalle tehdä juustotarjottimen ja valita siihen sopivan viinin. Sekä tarjotin-veitsi – setti ja kerrostarjotin tulevat tyylikkäissä. Täydellinen setti, jossa 3 juustovälinettä ja kivitarjotin. Juustotarjotin setti on oiva valinta!

Mukana liitu, jolla voit kirjottaa oman viestin tarjottimeen. Mainio illanistujaisten juustotarjottimeksi.

Kokoa juustotarjotin ja herkuttele

Juustotarjotin setti

Tarjoile juustot tällä suurenmoisella liuskekivitarjottimella. Voit kirjoittaa mukana tulevan liidun avulla juustolaadu, jotta vieraasi tietävät mitä heille on tarjolla. Eilen oli tarjottimella tällainen hyvä setti, mitä oli nautinnollista. Musta keraaminen juustotarjotin sekä liuskekiviset juustomerkit täydentävät illanistujaisten kattauksen. Juustosetti sopii kotiin tai lahjaksi. Casa Stockmann – juustotarjotin ja muut brändin kattausastiat löydät stockmann. Etsi laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja räätälöityjä bambu juusto hallitus ja veitsi setti – 4 veitset Slicer työkalut välineet laatikon myynnissä täällä Minshunlong.

Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Käyttämätön juustotarjotin setti. Massiivipuinen juustotarjotin toimii leikkuulautana ja tarjoilualustana. Jos rakastat juustoja, tämä on pakkohankinta keittiöösi. Mukaan tulee myös juustoveitsi. CheeseTray juustotarjotin painatuksella?

Käytämme evästeitä myös analysointitarkoituksiin mm. Jokainen setti yksittäispakattu. Valitse jouluillan juustotarjottimelle muutama hyvä, erityyppinen juusto.

Haluaisiko joku vinkata juustotarjottimen tekemiseen juustot

Juustotarjotin setti

Vahvan juuston ystävä nauttii kermaisesta briestä, kirpakasta. Lasinaluset 4 kpl setti, visakoivu. Katoimme kattavan juustopöydän ja testasimme juustoille sopivia erilaisia viinejä. Siihen nähden, miten paljon ruokaa oli tarjolla, juustotarjotin oli huomattavasti huvennut. Mustaleima olisi kyllä sopinut hyvin tähän settiin. Formaggio juustoveitsi 3- setti, kulta. Kuvien juustotarjottimella oli punakittijuusto, valkohomejuusto ja kermajuusto, pähkinöitä, omenaa, viinirypäileitä. Mukana magneetilla toimiva veitsipidike – 3 juustoveistä – 1 juustotikku.

Setti toimitetaan lahjapakkauksessa. Jamie Oliver Creme Brulee setti. Vintage setti, ruokailuvälineet. Mulla on usein siksi aivan sama setti, keksi, port.