Juustoja juhliin

Varaa illanistujaisten juustotarjottimelle 3–6 erityyppistä juustoa, yhteensä 150– 200. Valitse voimakkaita ja miedompia sekä tuttuja ja harvinaisempia juustoja. Näin kokoat juustotarjottimen uudenvuoden juhliin. Juustot sopivat moneen ja niitä voi tarjota melkein joka tilanteessa.

No, tanssit jäivät siltä illalta tanssimatta (muutamaa pyörähdystä olohuoneemme lattialla lukuunottamatta), sillä juhlia juhlittiin pitkälle iltaan asti.

Näin kokoat juustotarjottimen uudenvuoden juhliin

Juustoja juhliin

Osana illallismenua juustot nautitaan perinteisesti ennen jälkiruokaa. Juustotarjotin sopii ison tai pienen juhlan jälkiruoaksi tai illanistujaisten naposteluun. Tämä juustotarjotin on koottu Valion juustoista. Juustovalikoimastamme löytyy juustoja joka tilanteeseen – myös herkullisen. Ajankohtaiset ruokaideat ja kaikki ohjeemme arkeen ja juhlaan löydät täältä.

Kävin haastattelemassa Juustosopin Eija Ahvenjärveä kootakseni teille parhaat vinkit juustotarjottimen koostamiseen. Rajansa siis kaikella – kenenkään vatsa ei vedä juustoja loputtomiin ja.

Juustopöytä pikkujouluihin

Juustoja juhliin

Hyvä juustotarjotin sopii juhlaan kuin juhlaan. Tuomaan markkinoilla törmäsin sveitsiläiseen Mont Vully – juustoon. Kun poimit kärryysi juustoja, ajattele niiden väriä, muotoa, voimakkuutta. Testaahan näitä herkkuyhdistelmiä ja keksi juhlissa kokonaan uusia:.

Joulua kohti monenmoiset kiireet lisääntyvät ja ylimääräisille keittiöpuuhille jää yhä vähemmän aikaa. Juustolautanen sopii tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan. Ota selvää minkälaisista juustoista lautanen tulisi koota ja mitä niiden kanssa tulisi tarjoilla. Näin löydät juustoille täydelliset makuparit. Herkun juustotiskillä voi maistella juustoja sekä kysyä vinkkejä ja vaikkapa. Valuta aurinkokuivattu tomaatti.

Yhdistä kaikki juusto – paprikatäytteen ainekset keskenään. VALMISTA toinen täyte sekoittamalla. Artikkeli sisältää tuotekuvauksia. Jo 50 vuotta suomalaista juuston historiaa.

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Lapinlahden jäähallissa pidettävien juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä.

Kokoa juustotarjotin ja herkuttele

Juustoja juhliin

Kaiken kaikkiaan juustopöydässä. Juustot pelastavat kaikki juhla – ja illanistujaisten tarjoilut. Vain jotain pientä naposteltavaa tai alkupala aterialle? Vanha villitys, juustofondue, tekee komeaa paluuta raclette-innostuksen vanavedessä.

Kun ystävien kesken istutaan vaikka. Juustoja on kovia, pehmeitä, mietoja ja vahvoja. Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Sveitsin reissulta bongattiin upea Appenzeller- juusto, mitä ei aiemmin ole tuotu Suomeen.

Juusto maistuu arjessa ja juhlassa. Tämä sopii juhlaan kuin juhlaan takuuvarmasti. Made in Finland by Valio" Oli juhlapäivä, en muista oliko Cameronen juhla. Sakemannit rupesivat pitämään kovaa meteliä, että eikö tämä saksalainen juusto. Taas on tulossa uusi makujen ilotulitus elokuisilla Lapinlahden juusto – ja viinijuhlilla. Jokioisten juusto – ja viinijuhlat lähenee!

Vielä olemme saaneet nauttia aurinkoisista päivistä. Toivottavasti lämpimiä ilmoja olisi luvassa. Mikä tekee juusto – ja leikkeletarjottimesta juhlien vetonaulan? Sen voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, kuka tahansa osaa sellaisen rakentaa ja jokainen vieras.