Jutun myyminen lehteen

Suomen freelancer-journalistien. Lehtien konseptoidut jutut luovat lehteen tutun ja turvallisen fiiliksen. Kuinka tarjota juttuja lehtiin aloittelevana freelancetoimittajana? Käytännön vinkkejä toimittajan urasta haaveilevalle tai vasta aloittaneelle. Toimittajakoulutus: 15 vinkkiä jutun myymiseen. Lehdillä on juttupaikkansa, ja valmiiksi kirjoitettu ja kuvattu juttu harvoin istuu niihin. Osaako joku sanoa, miten käytännössä tapahtuu jutun tarjoaminen aikakauslehdelle?

Eikös siihen freelancer-korttiinkin pidä olla tiedossa. Lehtijuttujen, kuvien myyminen. Korvaus on jutun tasosta riippuen useaan sataan euroon. Freelancer Sirkka Sujuva myy juttuidean lehdelle. Jutun kaikkien oikeuksien myyminen on perusteltua vain poikkeuksellisissa tapauksissa.

Tärkein taitosi on itsesi myyminen – joten unohda itsekunnioitus. Tarjoa juttua ehdottomasti vain yhteen lehteen kerrallaan. Kannattaako aloittaa tekemällä juttuja omin päin, ja sitten tarjota niitä lehtiin? Juttumyynti lähti heti sujumaan ja innostus tekemiseen kasvoi.

Pian pääsin paikalliseen sanomalehteen. Vakituisen toimittajan on toki helpompi myydä ideansa, mutta ei myyminen vapailla. EyeEmin kautta markkinointimateriaalia ovat etsineet muun muassa Lufthansa, RedBull ja Vice- lehti, joten isoja kaloja palvelun haaviin on. Tutkimustulosten perusteella kirjoitettiin lehtijuttu, josta jokainen freelancer.

Kuvien myyminen on nyt helpompaa kuin koskaan, koska. Kirjoitin taannoin jutun siitä, kuinka Shutterstock laski pääsyvaatimuksiaan uusille. Somero- lehti esittelee monipuolisesti. Lisäksi sain kaupaksi jutun Wisconsinin maaseudulta vain reilun tunnin ajomatkan. Tästä seuraa, että Suomessa ilmestyy satoja lehtiä, joista suurin osa.

Toisaalta esimerkiksi jutun tarjoaminen ja hyväksyminen lehteen ei merkitse. Suuremmilta vahingoilta kuitenkin vältyttiin, kerrotaan pelastuslaitokselta. Kun jonkin lehden rivitoimittaja tekee pyydetyn materiaalin vaaditussa. Paikalliset palvelut vain klikkauksen päässä! Freelance-toimittajalle oman jutun myyminen on aina oma operaationsa sinänsä. Kymmenille alaikäisille myytiin huumeita – jutun päätekijät olivat itse 16- ja 18-. Myös rikosoikeuden kannalta huumausaineiden myyminen ja. Jutun kuvat ja tiedot olivat peräisin samaan konserniin kuuluvasta asuntoilmoituspalvelusta.

Lehti mainitsi konserniyhteyden asianmukaisesti. Taiteilija Virpi Kanto kirjoitti lehteen, että Taiteilijan työtä ei pidä määritellä vain. Viisi päiväkotia myynyt Kaisa Pihlajaniemi oli Nivalan suurituloisin. Lauantain aviisi julkaisi laajan jutun maaseudun kunnista, jotka vokottelevat. Jos tämä toistuu, jos tietoja yhä pääsee lehtiin, minä pyydän Tukholmasta. Tähti- jutut tilaajille Kaleva.

Kaleva- paperilehti kotiin kannettuna. Tilaukseen kuuluu paperilehti ja voit itse päättää minä päivänä lehden haluat! MAINOS – juttu jatkuu mainoksen jälkeen. Että minä rakastan kaikkea tätä, ostamista ja myymistä, koko kaupanteon tunnelmaa, huokaisee tuore yrittäjä.