Joululahja seniorille

Anna hänelle hyödyllinen lahja! ILMAINEN TOIMITUS yli 110 euron tilauksiin. Tämäkin lahja sopii myös muistisairaille. Valitse heille kirja, jossa on suhteellisen selkeitä kuvioita, sillä muistisairaan kädentarkkuus on usein.

Yli puolet (lähes 54 prosenttia) yli 55-vuotiaista kyselyyn vastanneista toivoo joululahjaksi lukemista.

Senioriterveys lehtitilaus

Joululahja seniorille

Lahjaideoita äidille, mummille, isälle, vaarille tai muulle läheiselle seniorille voi joskus olla vaikea keksiä. Ettonet on koonnut lahjaideoita osioon suosittuja. Kaiverretut ja muut merkatut tuotteet helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. Haluaisitko ilahduttaa äitiäsi, isääsi, isovanhempaasi tai ystävääsi esimerkiksi koti-, asiointi- tai ulkoiluavulla sekä jutteluseuralla?

K-Citymarketeista löydät monenlaisia joululahjoja, niin vaatteita, kirjoja kuin. Sysi-Suomen seniorin seikkailuja ATK-verkkoon siirtyneessä maailmassa. Etsitkö täydellistä lahjaa seniorille?

Äitilapsitunnin ja senioritunnin tutustumistarjous

Joululahja seniorille

Ilahduta läheistäsi uudella harrastuksella, josta hän voi nauttia helposti ja turvallisesti omassa kodissaan! Aikalahja on eettinen lahja, jolla on kaksi saajaa. Hyvää huomenta – ystävällinen kuulija senioreille. Seniorin vapaapäivä veneellä (1) Seniorin vapaapäivä veneellä Jämsä 400 €. Venecruisailua Päijänteellä (1) Venecruisailua Päijänteellä Jämsä 550 €. Nyt on helppo valita joululahja ja olla samalla hyödyksi. Vanhustyön keskusliitto on tehnyt ilmaiseksi ladattavan joululahjakortin, jossa lahjan. ITILAPSI-TUNNIN ja SENIORITUNNIN TUTUSTUMISTARJOUS!

Loistava joululahjaidea äidille ja seniorille! Nyt äidit ja vauvat sekä seniorit. Oletko yli 55-vuotias ja kiinnostunut saamaan luotettavaa asiatietoa siitä, miten voit pitää itsesi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Onko sinulla vielä joululahjat ostamatta? Taatusti ainakin sille yhdelle tyypille, jolle on hankalaa keksiä mitään, sillä hän inhoaa joululahjoja! He eivät hanki enää kuusta, eivät saa joululahjoja, eivät tunne lanttulaatikon. Ja jotta seniorit eivät vaivautuisi, jokaiselta perittäisiin viiden euron pääsymaksu.

Paras joululahja ”, kommentoi asuntosäätiön asukas Vuokko Savolainen.

Joululahjavinkki: ”lupaan opastaa sinua”

Joululahja seniorille

Auron toteuttaa vähävaraisten lahtelaisten senioreiden pitkäaikaisen toiveen ja. Tai sille työelämän kehitysjarrulle, joka on jäämässä eläkkeelle. Sille seniorikansalaiselle, joka päätyy marketin.