Joulukasvit kissa

Joulun aikaan moni koristelee kotinsa joulukoristeiden lisäksi erilaisilla joulukukilla ja –kasveilla. Mikäli kodissasi on kissoja, valitse joulukasvit. Kissat pureskelevat ja syövät mielellään ruohon lisäksi myös muita kasveja. Kauniit joulukasvit luovat tunnelmaa, mutta valitettavasti osa joulukasveista on. Valitettavasti monet joulukasvit ja -kukat ovat kissoille myrkyllisiä, muun. Toinen vaihtoehto on hankkia tuikkuja tai lyhtyjä, jotta kissa ei voi. Kissoille vaaralliset joulukukat.

Kissat ja kukat ovat usein valitettavan vaarallinen yhdistelmä. Varsinaisista joulukukiksi mielletyistä kasveista. Jos myrkylliset joulukasvit arveluttavat, suosi ardisia, joulukaktusta ja tulilatvaa. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Jotkut koirat ja kissat voivat kuitenkin sietää viinirypäleitä ja rusinoita, eivätkä tällöin saa oireita.

Tässä listassa lueteltu joitakin myrkyllisiä joulukasveja:. Jos kynttilä on lasisen tuikun sisällä voi lasi särkyä ja kissa voi saada. Myrkytysoireet vaihtelevat, mutta tyypillisimpiä ovat:. Puuttuu: joulukasvit Joulukasvit – Kausikasvit – Tuotteet – Plantagen. Joulukukilla, kuten joulutähdillä ja amarylliksillä, voit luoda joulutunnelmaa kotiin. Sisusta kotisi näillä joulukasveilla saadaksesi aidon joulun tunteen. Rehu sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet, joita kissa tarvitsee voidakseen hyvin. Löydät valikoimastamme myös käytännöllisiä lisävarusteita kissallesi.

Tässä on tarina kissasta, viherkasvista ja tietämättömästä kissanomistajasta. Zelda viihtyy kasvien katveessa. Jotta kissa pysyy terveenä, kasvit. Tietyt joulukasvit ovat kissoille myrkyllisiä, tai ne sisältävät ärsyttävää maitiaisnestettä, joka voi aiheuttaa kissalle myrkytyksen oireita, jos kissa. Myös joulukasvit saattavat koitua lemmikkisi kohtaloksi.

Meillä on kotona kissoja, jotka aloittavat lahjanarun järsimisen heti sen nähtyään. Joulun alla kissojen omistajien kannattaa olla entistä tarkempia lemmikkiensä kanssa. Monet joulukasvit ja -kukat ovat kissoille myrkyllisiä. Jotkut kissat ja koirat saattavat intoutua syömään kuusenneulasia ja -oksia, jotka voivat ärsyttää ja vahingoittaa suuta.

Kissa voi myös vahingossa kaataa tai tiputtaa kynttilän ja aiheuttaa. Misteli – Amerikkalaisista elokuvista tuttu joulukasvi on lemmikeille hyvin myrkyllinen. Kissan perspektiivistä joulukuusi on kiehtova kiipeilypuu. Kissan vanhoihin suosikkileluihin saat uutta potkua. Toggle işkur istihdam projeleri.

Yleinen joulukasvi, jossa kukan punaiset lehdet, vihreät lehdet. Aiheuttaa pahoinvointia, ripulia, oksentelua ja nieltäessä ärsytystä. Jokin korkealla oleva paikka josta kissa voi tarkkailla vieraita on yleensä hyvä. Useat joulukasvit ovat myrkyllisiä kissoille.

Ryhmällä onkin suunnitteilla kissojen käyttäytymistä käsittelevä erillinen. Sellaisen kissaystävällisen joulukasvin löytäminen, joka pysyy. Kissat mielellään pureskelevat kasvinosia ja tätä kautta saattavat saada. Netistä löytyy listauksia siitä, mitkä joulukasvit ovat myrkyllisiä ja mitkä eivät.