Johtokotelo

Johtokotelo kiinnitystarralla, pituus 250 cm. JavaScript seems to be disabled in your browser. Cover it – johtokotelo peittää kätevästi johdot näkyvistä. Kotelolla voidaan piilottaa esim.

Kätevä silikonista valmistettu johtokotelo esim.

Tarvikkeet – kaapelit – verkkokauppa

Kiinnitä johto kahden reiän väliin ja paina ”ylimääräinen” johto koteloon. Käyttämätöntä johtokoteloa pakkauksessa. MDF-runkoinen mel-pinnoitettu valkoinen jalkalista, joka peittää leveämmänkin raon. Siivousta helpottava näyttävä pyöristys listan päällä, korkea malli. Pitää kaapelit ja jatkojohdot järjestyksessä.

Piilottaa jatkojohdot, liittimet ja muuntajat. Kätevä TV:n takana, toimistolla tai.

G talon neuvotteluhuone 1pp b2 johtokotelo

Johtokotelo

Clas Ohlsonin verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan kotiin. Katso johtokotelo hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Kaapeleiden ei tarvitse elää hallitsemattomassa kaaoksessa, pistä piuhat ruotuun! Paulmannin riippuvalaisimen johtoadapteri on hyödyllinen lisätarvike, jolla voi lyhentää riippuvalaisimien kaapelia käärimällä ylimääräine. Windi-kuulokkeet ja johtokotelo.

Voit käyttää mikä tahansa standardiaudiolaitteen kanssa. Matkakotelon ansiosta voit pitää johdottomat kuulokkeet tallessa. Sähkö on ehkä nykyihmisen paras keksintö. Arki sujuu vaivattomasti, kun sähköjohdot ovat. Nykyaikaisen kodin lukuisat johdot on helppo järjestää tyylikkäästi ja kätevästi. ST45 VALK johtokouru 12 mm tai useammalle kaapelille voimakas tarranauha pohjassa pituus 2,5 m pakkauksessa 6 kpl.

Onko ideaa miten saisi videotykin johtokotelon huomaamattomaksi? Meillä se nousee soffan takaa kattoon ja siitä n. Teippikiinnityksellä oleva johtokotelo, 12 x 12mm.

Johtokotelo primo 4493 cover it 10 x 16 x 2500 mm valkoinen

Johtokotelo

Ruuvikiinnityksellä oleva johtokotelo, 15 x 30mm. Kuulokkeet ja johtokotelo Windi. Voidaan käyttää lähes kaikkien äänilaitteiden kanssa. Kotelo pitää kuulokkeiden johdon suojassa ja sotkuttomana. Teemu Järven ja Heikki Ruohon suunnittelemat johtokotelot muodostavat seinään varjon ja ikään kuin ”leijuvat” seinällä. Eri leveyksiä voi vapaasti yhdistellä ja.

Tuotehaku Päätaso ›› AUTOT JA -VARAOSAT ›› ALFA-ROMEO 156 PURKUOSAT ›› ALFA 156 JOHTOKOTELO. Minuakin kiinnostaa se johtokotelo. Harmi, että asun toisella puolella maata. Jos olisin Helsingissä, saattaisin käydä tutkailemassa mikä kyseisellä. Johtojen järjestäminen hoituu helpommin kunnon tarvikkeilla.

Valikoimastamme löydät erilaiset kourut ja kiinnikkeet johtojen helpompaan järjestelyyn!