Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)

Olkaamme rehellisiä, me kaikki olemme jossain vaiheessa tappaneet kasvin. Oletko todella kasvinomistaja, jos et ole Aloittaa kannattaa helposti, ja kaktukset sopivat tähän tarkoitukseen. TierraSolStudion Etsy-myymälän minikaktusistutukset ovat yksinkertaisen kasvatuksen määritelmä, ja ne ovat ah-niin-SUOSITTAVIA. Joanna Gaines, joka on poikkeuksellinen talonvaihtaja, on samaa mieltä. Hän jopa kehuskeli rakkaudellaan näitä helmiä kohtaan äskettäisessä Instagram-tarinassaan: "Kun kasvirouva-ongelmasi ovat nousseet aivan uudelle tasolle, katso näitä minikokoisia kasvia!"

Nämä kädetön kasvi on tarpeeksi pieni istutettavaksi työpöydän nurkkaan tai ryhmiteltäväksi sohvapöydälle. Lisäksi jokaisen kasvin mukana on erityiset hoito-ohjeet, joten myös viherpeukaloista kärsivät saavat reilun mahdollisuuden. Kaktuksilla ei ole suuria juuristoja, joten ne voivat kasvaa pienissä ruukuissa pitkiä aikoja. TierraSolStudion väki valmistaa jokaisen keraamisen ruukun käsityönä varmistaen, että jokaiseen mahtuu tarvittava määrä multaa ja vettä. Anna niille runsaasti luonnonvaloa, niin sinusta tulee ihana kasvin vanhempi näille kaktusvauvoille.

Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)TierraSolStudio

Tämä käsin maalattu astia, jonka värit ovat blush ja palmu, on KAIKKI. Lisäksi sen mukana on Gertrude, värikäs kukkiva kaktuslajike. TierraSolStudion sivuston mukaan "Gertrude on super suloinen, mutta sanoo paljon ’siunaa sydäntäsi’, joten pidämme häntä silmällä. Täytyy rakastaa röyhkeitä kasveja." Me pidämme Gertrudesta.

Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)

Etsitkö kukkaloistoa Jennell-kaktus ja -istutin versoo varren kukkia, joten saat kasvista muutakin kuin vain pistoja. Yksinkertainen valkoinen keraaminen ruukku ei ainoastaan tee siitä superpuhdasta, vaan se on myös imukykyinen: Tyhjennysreikää ei tarvita.

Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)

Värikkäät hevosenkengänmuodot antavat Benefit-kaktusistuttajalle omalaatuisen luonteen. Aivan kuin tarvitsisimme toisen syyn rakastaa tätä funky maalattua istutinta, kaikki tuotot hyödyttävät Table NC -järjestöä, joka tarjoaa terveellistä ruokaa nälkäisille lapsille Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, jossa TierraSolStudion pääkonttori sijaitsee. Muista, että tämä istutin on rajoitettu painos, joten hanki se niin kauan kuin sitä on saatavilla.

Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)

Vain 1-2 tuumaa halkaisijaltaan, Fernandon istutin mahtuu sormenpäihisi (tarkoitamme sitä!). Koska tämä kasvi on niin pieni, sitä tarvitsee kastella vain kerran kuukaudessa vain 1/4 teelusikallisella vettä.

Hanki ikioma sormustimen kokoinen kaktusistutin.

Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)

Tämä pieni kasvirykelmä muodostaa täydellisen pienen kaktusperheen. Aavikon punertavan värinen istutusastia tuo pehmeää väriä kirjahyllyyn tai sivupöytään. Tämän istutusastian koko on 3×2-1/2 tuumaa, mutta voit pyytää pienempää kokoa, jos haluat tehdä siitä pikkuruisemman.

Joanna Gaines ihastuu näihin minikaktusistutuksiin (ja niin mekin)

Bonus: Haluatko kuulua Plant Killer Clubiin Halusitpa myöntää sen tai et, nämä pussit ovat meille kaikille totaalisen samaistuttavia. Vaikka oletkin kasvien tappaja, se ei tarkoita, ettetkö voisi olla myös kasvien ystävä, vai mitä?