Jeesuksen syntymäpäivä

Raamattu ei opeta että Jeesus olisi. Onko hänelle merkitystä sillä, viettävätkö kristityt joulua vai eivät? Babyloniassa oli Tammuksen (kuollut jumala). Vastasivat sitten että jouluahan vietetään jeesuksen syntymäpäivän kunniaksi:-D rupesin sitten ihmettelemään, että viettääkö joku oikeesti joulua sen takia? Jeesus syntyi ihmiseksi ihmisten keskelle. Raamatusta käy selkeästi selville se, että ajankohtana tuo.

Keskelle vuoden pimeintä aikaa tulee juhla, jossa pimeyteen syttyvä. Kuulen teidän kaikkien vastaavan kuorossa: Jeesus! Hänen syntymäpäivänsä on yhä meille kaikille vuoden suurin juhla. Montako vuotta on hänen syntymästään? IKUISIA RAAMATUN KERTOMUKSIA LAPSILLE.

Juhlan palveluksia voi seurata 24. Erään ohjelman mukaan Hän sittenkin on syntynyt Jouluna. Olipa niin tai näin, Jeesus kuitenkin on syntynyt. Aloitan johdan- nolla, jossa esittelen aihetta.

Yhteistä heidän kirjoituksissaan on neitseellinen syntymä, syntymä. Vietämme kristillistä joulua Jeesus -lapsen syntymän kunniaksi. Myöhemmin kristityt alkoivat käyttää sanaparia "Voittamaton Aurinko" tarkoittamaan Jeesusta ja määräsivät joulukuun 25. Kristittyjen mielissä palataan. Jeesus ei syntynyt jouluna, vaan huhtikuussa. Joulupäivän aamupalveluksessa luetaan Matt. Venäläinen munkki Dionysius Exiguus sai paavi Johannes I:ltä tehtäväksi laatia pääsiäisen päivämäärät ajalle.

Luetaanpa raamatusta mitä sinne on kirjoitettu Jeesuksesta ennen hänen. Jeesuksen syntymä, paimenet ja MIGDAL EDER. Seurakuntatalo- Kerhohuone pieni. Tervetuloa koko perheen lauantaitapahtumaan. Jouluevankeliumissa kuvatut tapahtumat ajoittuvat pitkälle ajanjaksolle. Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle.

Lempinimet: Kristus, Pelastaja, Jumalan poika. Milloin Jeesus oikeasti syntyi? He katsoivat, että päivämäärä. Millaisen lahjan Stella keksii antaa Jeesukselle? Tänään on taas herra Hissasen vuoro seikkailla Lasten Taivaassa. Näin kuvaa Matteus evankeliumissaan tietäjien matkaa Jeesus-lapsen luo. Joulun evankeliumissa eli ilosanomassa kerrotaan, että Jeesus-lapsi on syntynyt. Päivä, jolloin itämaiden tietäjät saapuivat kunnioittamaan Jeesusta.

Siihen aikaan antoi keisari Augustus käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava verollepano. Kristinusko on saanut alkunsa Jeesus Nasaretilaisen opetuksista noin vuosina 26 – 30 jKr. PROFETIA: Jeesus on Abrahamin jälkeläinen. By Pessimistien Britannica Revasta. JEESUKSEN KRISTUKSEN TYÖ Olavi Peltola.

Jumalan Poika tuli ihmiseksi ja omaksui synnin turmeleman ja kuoleman.