Jättipoimulehti

Viuhkamaiset, hunajantuoksuiset kukinnot. Vihreän keltaiset kukinnot heinä- elokuussa. Kaunis, pehmeä, mätästävä kasvusto. Sukuna poimulehdet on helppo tuntea sormiliuskaisista tai harvemmin sormilehdykkäisistä, hammaslaitaisista, ainakin nuorina (tosiaankin) poimuisista. Sopii erityisesti luonnonläheisiin ja vanhoihin puutarhoihin.

Menestyy hyvin maanpeitekasvina.

Kasvikavalkadi: naapurin rouva

Se kasvaa parhaiten ravinteikkaassa maassa, joka ei saa olla. Koristeelliset, sinertävän vihreät, piparkakkumaiset lehdet. Alchemilla mollis on parhaita peittoperennoja, tiiviskasvuinen, terve ja kestävä. Nyt onkin mitä parhain aika leikata jättipoimulehden keltaiset kukiinnot alas. Kasvupaikka: auringosta varjoon, menestyy useimmilla kasvualustoilla, myös. Rehevät kasvustot peittävät niille varatun maa-alan tehokkaasti.

Lehdistö tuuhea ja koristeellinen. Lehtiin muodostuu kauniita kastehelmiä.

Siniunikon: jättipoimulehti

Jättipoimulehti

Lajia käytetään puutarhoissa koristekasvina. Sopii reunuskasviksi ja maanpeittoperennaksi. Keltainen kukinta heinä-elokuussa. Kasvi kuitenkin leviää sekä siemenestä että juuren. VI-VIII Tuuhea puolipallomainen kasvutapa. Kellanvihreä kukinta kestää pitkään. Se menestyy monenlaisilla paikoilla. Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu.

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman laadukkaita, suomalaisia Satakunnan Taimitukun perennoja. Perennojen eri kukkimisaikoja kannattaa hyödyntää niin. JÄTTIPOIMULEHTI – JÄTTEDAGGKÅPA. Kukkimisajankohta: kesäkuu – heinäkuu. Hieno maanpeitto- ja reunakasvi, vihertävän keltaiset kukat, myös leikoksi. Hyvin peittävä maanpeittokasvi, korkeus 40 cm.

Kukinto limenkeltainen harsopilvi. Se on peittävä kasvi ja estää tehokkaasti rikkaruohojen kasvua. Lehdet on pyöreähköt ja sinertävän vihreät. Koko kesän hän kulkee kylällä kellanvihreässä rimssumekossaan.

Jättipoimulehti (alchemilla mollis)

Jättipoimulehti

Jättipoimulehdellä on viuhkamaiset, keltavihreät kukinnot kesä-elokuussa. Monivuotinen, kestävä ja helppo laji reunuskasviksi tai vesiaiheen läheisyyteen. Jättipoimulehti, Neidonkieli, Lehtoängelmä. Viihtyy valossa ja varjossa, kunhan. Viikonlopun kuva, jonka näkee kuvastakin. Kukinta kesä-heinäkuussa seuraavana vuonna. See what people are saying and join the conversation.

Pyöreälehtinen, kestävä reunuskasvi, jonka kellanvihreät kukinnot sopivat kaikenvärisiin kukkaryhmiin. Tämän Pin-lisäyksen löysi vp h. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Posts about jättipoimulehti written by SariS.