Jäteastiassa matoja

Ja lisää oli siellä roskapussien. Leppävirtalaisen Esselströmin perheen jäteastia kuhisee matoja ja kärpäsiä. Syynä on jäteyhtiön työntekijäpula, jonka vuoksi jäteastiaa ei ole. Sekajätetutkimus paljasti taas laiskat jätteenlajittelijat.

Esimerkiksi kahvinporot voisi hyödyntää vaikkapa kukkapurkissa, sekajätteessä ne ovat aivan turhaan.

Jäteastiat pursuvat leppävirralla keskellä hellettä – haju

Jäteastiassa matoja

Meill� on kompostiin ilmaantunut kauheasti sellasia valkosia parin sentin mittaisia ja parin-kolmen millin paksuisia matoja. Monenlaiset madot ja muut selkärangattomat kuuluvat kompostiin ja osallistuvat orgaanisen ainekseen pilkkomiseen. Samoin myös sienet kuuluvat hajottajiin ja. Missä: Syö kuolleita hyönteisiä ja raatoja ja tulee sisätiloihin esimerkiksi jäteastian tai paistetun ruoan houkuttelemana. Ei aiheuta yleensä olennaista vahinkoa. Mikä on tällainen toukka ja miten siitä pääsee eroon?

Toukka on paljon sokeritoukan näköinen, mutta aivan vaalea ja siinä ei ainakaan näy tuntosarvia tms.

Kokkaaminen päättyi inhottavaan yllätykseen: kananmunan sisältä

Jäteastiassa matoja

Ne elävät esimerkiksi jäteastioissa. Vyöihrakuoriainen (Dermestes lardarius) elää pesien ja kuivien raatojen lisäksi huolimattomasti hoidetuissa jäteastioissa ja kaatopaikoilla. Jätekuski heittää tyhjennetyn astian pohjalle aina kourallisen toukkia, jotta biologinen hajoaminen pääsee käyntiin jo jäteastiassa. Osa oli kuivuneita ja osa vähän vaaleampia (elossa?) kärpäsen munia? Vierailija: "Näyttävät lähinnä joltain pieniltä jyviltä. Meille ilmestyy jostakin kylpyhuoneeseen n. Hennan jäteastia kuhisee matoja: Roskia ei ole tyhjennetty kuukauteen jäteyhtiön työntekijäpulan vuoksi – "Haju on melkoinen".

Matoja ongintaan ja pilkintään. Eivät kiemurtele pakoon ja pyydystävät vähintäänkin yhtä paljon kalaa kuin elävät madot. Jäteastiaan laitettavan jätteen määrä vähenee. Kompostissa on miljoonia mikro-organismeja sekä matoja ja pieneliöitä. Täysien jäteastioiden viereen kertyy lisää haisevia jätteitä. Mistä johtuu, ettei jäteastioita ole tyhjennetty normaaliin tahtiin?

Katso kuvat punaiselta matolta. Madon näkeminen munakkaassa oli niin vastenmielistä, että Valter heitti koko munakkaan jäteastiaan.

Juvalla on ongelmia jätteenkäsittelyssä — jäteastiat on tyhjennetty

Jäteastiassa matoja

Valter alkoi selvittää, mikä mato voi olla. Jätteenkäsittelyn ongelmat ovat olleet erityisen suuria Leppävirralla, jossa jäteastioista on löytynyt matoja ja kärpäsiä, kertoo asiasta. Pian muutettuani huomasin, että asunto vilisee jotain ihme matoja. Tätä matoa on kiva puristella, venytellä ja koskettaa. Se heiluu hauskasti ja pompahtaa. Soveltuu stressipallonkaltaiseksi tuotteeksi, ja myös leikkiin sekä. Runsas valikoima Syötit -tuotteita edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Saat ilmaisen toimituksen myymälöihimme.

Sinkkutalouksissa, jossa jätepussi ei täyty yhtä nopeasti, on kunnon kansi jäteastialle ehdoton. Tuukkanen muistuttaa myös pitämään. Virkaa kelpaa hoitamaan vanha, kulunut jäteastia. Madot sekoittavat kompostiainesta, mutta kompostoijan on huoleh- dittava madoille.

Seinäkorkki Dekwall Mato korkkikaarna 3x300x600 mm 1. Wicanders tuotteet kätevästi ja edullisesti Taloon.