Jalkakylpypommi käyttöohje

Sisältö ja käyttöohje tuli lisättyä suklaakortin taakse. Ohje kivaan suklaalevykuoreen tästä. Resepti Virkistävät jalkakylpypommit (noin 7-8 kpl) Tarvikkeet Iso kulho Mittakupit. Tälläisiä ihanuuksia olen väsäillyt joululahjoiksi. Jalkakylpypommit sopivat niin omiin hemmotteluhetkiisi. Tää on kyl niin ihana ja HELPPO ohje ja näistä tulee tosi somia joululahjoja! Viime viikolla reissasin työni puolesta etelä-Suomessa.

Yöpaikka oli Helsingissä, ja olin varannut aikaa Annalan puutarhassa vierailuun. Tehtiin tänä vuonna jalkakylpypommeja kesämuistoksi hoitajille ja opettajille. Ohjeen bongasin Ruususuu ja Huvikumpu blogista. Mutta tällä videolla näytän siis miten tehdä jalkakylpypommeja ja pari muuta.

Kylpypommit toimii aina ja vaikka ei olisikaan kylpyammetta, näitä voi hyvin käyttää virkistäviin jalkakylpyihin! Ihanasti sihiseviä kylpypommeja. Tee itse jalkakylpypommit Chai -teestä. Mausteinen tee tekee jalkakylvystä virkistävän ja kylpy lämmittää jalkoja mukavasti talvi-iltoina. Tuoksujen ja värien käyttö on vapaaehtoista, ite en käyttänyt.

Arkistojen aarteita -sarjassa tänään vuorossa jalkakylpypommit. Ohje on mukailtu versio Kaisa Vermasheinän Lempeää kauneutta luonnosta. MUISTAMISET PÄIVÄKOTIIN – jalkakylpypommit. Kuorintavoiteen voi säilyttää lämpimässä. Alkuperäinen ohje löytyy täältä:.

Myös jalkakylpypommit säilyvät lämpimässä. Ohje oli varsin helppo ja lopputulos erittäin kiva, luulen että näitä tulee tehtyä uudelleenkin niin lahjaksi kuin itsellekin. Innokkaita osallistujia oli mukana viisi jäsentä sekä yksi. Tätä ohjetta minäkin mukailin omia palloja tehdessäni.

Tänä vuonna tein itse joululahjoja, tein naisille jalkakylpypommeja. Käyttöohje: Pudota puolikas kylpypommista lämpimään veteen, piparminttuisen viilentävä kylpypommi sopii erityisen hyvin jalkakylpyyn. Tällä meinasin näin alkuun aloittaa homman. Mutta alkuvuodesta ajatus alkoi askarrella enemmän ja enemmän tehtävän ympärillä ja lopulta päädyin tekemään lahjaksi jalkakylpypommeja. Lupailin jo joskus syksyllä muutamia diy-ohjeita, joten tässäpä niitä tulee. En tosin muistanut kaikista joululahjoiksi menneistä diy-jutuista ottaa. Käyttö: Laita vatiin kuumaa vettä ja lisää jalkakylpytabletti.

Voit laittaa jalat heti veteen ja alkaa. Rentoudu hetkeksi ja nauti hoitavasta. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja säilytä ne. Irroita pommit varovasti, anna kuivua hyvin ja pakkaa ilmatiiviisti. Teimme pari koe-erää jalkakylpypommeja. Näitä on ollut tarkoitus tehdä jo aiemmin, mutta vasta nyt saimme aikaiseksi kokeilla ja näistähän. Pommeja on kivaa ja helppoa tehdä kavereiden tai vaikka yhdessä lasten kanssa. Pyykkietikka ja jalkakylpypommit ovat molemmat helppoja tehdä ja oiva.

Ohje on niinkin helppo kuin sekoita kaikki ainekset suoraan pulloon.