Jääpalamuotti pallo

Iso jääpallo pitää juoman kylmänä pidempään kuin monta pientä jääpalaa. Pallojen sisälle voi myös pakastaa marjoja, mintunlehtiä. Täältä löydät valikoimamme jääpalamuotit. Tee herkullisia ja virkistäviä jääpalapalloja drinkkiisi tai booliisi.

Lisää pallon sisään mehua ja kauniisti leikattuja hedelmän paloja.

Jääpalamuotti iso pallo vin bouquet

Jääpalamuotti pallo

Tämä kahden jäämuotin setti mahdollistaa sinun valmistavan täydellisen pyöreitä ja kookkaita jääpalloja drinkkiä viilentämään. Täytä muotit vedellä ja heitä. Löydä Pallo, jääpalamuotti, 4kpl parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 6,95 € ja.

Lajitelmatuote, väriä ei voi valita verkkokaupasta ostettaessa. Jääpalatkin voivat olla hauskoja ja yllätyksellisiä – ilahduta simpukoilla, sydämillä, tähdille tai vaikkapa koirilla tai.

Jääpalamuotti pallo tee näyttäviä jääpalapalloja

Jääpalamuotti pallo

Jääpalamuotilla valmistat kerralla 32 jääpalaa. Pallot sulavat hitaammin kuin tavalliset jääkuutiot ja ennen kaikkea ne. Ongelma vain on, että kaikki jääpalamuotit tekevät joko liian pieniä tai liian rumia. Ehkä kyse on uutuudenviehätyksestä, mutta pallo on kyllä useimmiten kuutiota kauniimpi.

Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Valmista muotissa jääpaloja, suklaata, vanukasta. Kansi varmistaa, että jääpaloista tulee täydellisiä eikä vesi läiky. Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet. Muotissa voidaan valmistaa 13 herttaista sydämenmuotoista jääpalaa. Jääpalojen poistaminen joustavasta muotista onnistuu helposti ja nopeasti. Aivan, ei näitä ihan joka päivä näe ja siksi nyt kannattaakin jo toimia!

Lasin idea on se, että se ikään kuin hämmentää. Klassinen juhlapila, joka ei koskaan mene pois muodista! Penis-jääpalat toimivat loistavana keskustelun avaajana juhlassa kuin juhlassa.

Miten tehdä kristallinkirkkaita jääpaloja – tulet yllättymään

Jääpalamuotti pallo

Mutta missä useimmat ihmiset käyttävät jääpalamuotteja tai satunnaisia. Tällä hauskalla Tülzin jääpalamuotilla teet helposti pallon muotoisia jääpaloja Ø 5. Puolipallon muotoista muottia voi käyttää leipomisen lisäksi mm jäädykkeiden tekemiseen. Vuoassa on 6 puolipallon muotoista koloa. Perus jääpalamuotit on noita missä ei ole ollenkaa suojareunaa läiskymisen. Käytännössä jääpalat on vain pienempiä " palloja " noissa. Silikonista valmistettu hauska jääpalamuotti. Pakkauksessa 20kpl muovisia palloja, joiden sisällä vettä. Halkaisijaltaan pallot ovat noin 2cm.

Täytä jääpalamuotti sekoituksella ja lisää hieman limen kuorta ja pilkottua minttua. Jäädytä pallot pakastimessa leivinpaperilla peitetyllä pellillä ja niiden.