Isku vuodesohva

Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu. Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä. Nella vuodesohvassa on laadukas vuodemekanismi muhkealla patjalla, vuodekoko 145x193cm. Nella on saatavilla kahdella käsinojaleveydellä.

Roma 3h- vuodesohva avautuu nopeasti vuoteeksi kahdelle. Roma vuodesohvaperheestä löydät useita kokoonpanoja tilan ja tarpeen.

Raikkaita uutuuksia ja laatua kotiisi

Isku vuodesohva

Helppo avata tukevaksi parivuoteeksi, vuodekoko 140×190 cm. Kätevään säilytyslaatikkoon voit laittaa vuodevaatteet talteen. Suomalaista muotoilua – valmistettu Suomessa! Como tuoteperheen metallijalkainen vuodesohva, jossa on rento ja kutsuva ulkonäkö. Pohjanmaan Kalusteen nuorekkaassa Chic vuodesohvan ulkonäössä yhdistyvät skandinaavisuus ja keveys.

Laadukkaassa Isku Nella – vuodesohvassa on muhkea joustinpatja. Sotkassa on laaja valikoima vuodesohvia joka kotiin.

Nella vuodesohva leveillä käsinojilla

Isku vuodesohva

Vuodesohva tai sohvasänky ostoslistalla? Tutustu laajaan ja edulliseen valikoimaan. Katso nyt laaja valikoima laadukkaita vuodesohvia Askon verkkokaupasta. Tervetuloa Iskun Outletiin tekemään upeita löytöjä! Paljon poistoeriä ja yksittäiskappaleita huippuedullisin hinnoin kaikkiin kodin tiloihin.

Useisiin kahden istuttaviin sohviin saadaan myös vuodesohva. Mittaa tilasi ja tutustu tarkemmin mallistoon 2-istuttavat sohvat. Pääosin sivuillamme esiintyviä. Kaunis iso sohva perheelle, ostettu ISKU -myymäläss, Sohvat ja nojatuolit, Sisustus ja. Geneve sopii erinomaisesti laajoihin aulatiloihin mutta myös erilaisiin työpaikan tauko‐ ja odotustiloihin. Yritysten aulat ja opettajanhuoneet ovat hyviä.

UNICO BOXER 3 ISTUTTAVA VUODESOHVA NAHKALLA. Huippulaatuinen vuodesohva, useita värejä. Divaanisohva tyylitietoiselle sisustajalle. Shabby Chic –divaanisohva, kuvan malli kankaisena 1. SOFIA, 2-h vuodesohva, Sofia on näppäränkokoinen vuodesohva pieneenkin tilaan.

Sohvat – laaja valikoima sohvia sinun tarpeisiin

Myydään Iskun vuodesohva alkaen 50 €. Nyt tarjouksena Luna-kangasverhoiltuna! Mustan värin lisäksi saatavana. Mitat (leveys, korkeus, syvyys) cm. Huonekalut kotiin ja toimistoon löytyvät lähimmästä Stemma-huonekaluliikkeestä. Stemmasta saat laajan kalustevalikoiman lisäksi myös monipuolisesti. Isku -Yhtymä Oy on suomalainen huonekalualan perheyritys.

Isku keksi vuodesohvan hetekan korvaajaksi. Levyrunkoisten sohvien nykytilanne. Kysy tuotteista suoraan lähimmästä Isku -myymälästä tai etsi mieleisesi Iskun verkkokaupasta. Heippa, nyt siis myytävänä Iskun malliston Ruutu-hyllystö: 4 koivunväristä laatikkoa, muuten avohyllyt. Koivunväriset kehykset, kuvan. Auki taitettavassa vuodesohvassa etuna on erillinen patja, joka on usein pelkkää vaahtomuovia. Katso viikottaisia kuvastoja ja alennuskoodeja kohteelta Isku ja löydä parhaat Koti ja huonekalut tarjoukset. Uusi kotimainen HT Collection Como- vuodesohva nyt Iskun mallistossa.

Ostanko vuodesohvan, irtonaiset varastoon laitettavat hetekat vai mitä?