Isku vaatekaapit

Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu. Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä. ISKU vaatekaappi, harmaa, Harmaa l. Kaapissa on hattuhylly, kenkätaso. Tendo-liukuovikaapit on aina toimiva sisustusratkaisu.

Modularisoinnin ansiosta liukuovikaapeilla voidaan toteuttaa joustavasti eri korkeudet ja.

Vaatekaapit ja vaatekomerot

Isku vaatekaapit

Askossa on useita erilaisia ja erikokoisia komeroita. Valikoimassa on klassisia sekä moderneja vaihtoehtoja. Tyylikkäät Komerot Sotkasta moneen makuun. Sivuilta löydät myös lisähyllyjä. Tutustu tuotteisiin tarkemmin verkkosivuilla! Tyylikäs vaatekaappi on sisustuksen näkyvä osa.

Meiltä myös lisätarvikkeet kuten hyllyt ja laatikostot sivustolla JYSK.

Komerot netistä kotiintoimituksella

Isku vaatekaapit

Jämäkkä mäntyrunkoinen komero eri väreillä. VAATEKAAPPI ISKU malli, pyökki aitoa villuu, todella laadukas ja hyvänkuntoinen. Sisällä hattuhylly ja ulosvedettävä vaate mekanismi. K-Raudasta saat jokaiseen tilaan sopivat säilytysjärjestelmät. Olipa säilytyspaikkasi sitten eteinen, vaatehuone, autotalli tai varasto, sopiva ratkaisu on täällä. Varastossa kymmeniä tuhansia kalusteita ( Isku, Kinnarps, Martela…). Osaka 500 – vaatekaappi, vaalea antiikkitammi.

Pitkään tutkimme ja vertailimme Ikean eri kaappityyppejä. Lopputulos meillä oli että päädyimme Iskun kaappeihin. Kotimainen 2-osastoinen ja pitkäovinen vaatekaappi työpaikkojen, koulujen, sairaaloiden, työmaiden tai urheiluhallien pukeutumis- ja sosiaalitiloihin. Kierrätetyt toimistokalusteet edullisesti – Kalustekopla. Tavarat piiloon lipastoon, Isku.

Sisävaatteet puolestaan kuuluvat vaatekaappiin toisaalle, eivät. Laadukas täyspuinen vaatekaappi hengaritangolla ja neljällä välihyllyllä. Meiltä saat kotisi mittoihin valmistetut kalusteet: vaatekaapit, eteisen kaapit, tv- tasot, kylpyhuonekalusteet, liukuovikaapit, tilanjakajat ja kirjahyllyt. Sotka › Tuotteet › Säilytys › Komerot ja vaatekaapit › Liukuovikomerot.

Iskun valmistamia siistejä puoliovi kaappeja iso erä.

Vaatekaappi vkp 302 – punta

Isku vaatekaapit

Kuvaus: Inkoon monipuolinen mittamaailma soveltuu mainiosti sekä pieniin että isoihin tiloihin. IDO – Kylpyhuonekalustevalmistaja. Isku – Iskun GDL-objektikirjasto. Kaso-kaapit – Lokerokaapit, vaatekaapit ja Z-kaapit.

Melamiiniovet ovat iskun – ja naarmunkestäviä ovia, joiden ydin on lastulevyä. Levyyn liimataan kyllästetty paperipohjainen materiaali, joka kestää erittäin hyvin.