Isku matot

Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu. Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä. Hattara- matto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla. Se soveltuu erinomaisesti makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee. Askon mattovalikoima on laaja ja sieltä löytyy jokaiseen kotiin sopiva mattoratkaisu.

Adora oy:n uusi mattobrändi ensiesittelyssä tukholman

Osamaksulla jopa 48 kk maksuaikaa. Matto luo tunnelmaa auttaa pitämään kodin siistinä. Sotkan mattovalikoimasta löydät taatusti laadukkaan ja edullisen maton tilaan kuin tilaan! Matot olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja eteiseen löydät Stockmannilta. Osta Stockmannin verkkokaupasta tai myymälästä.

Erilaiset matot – lampaantaljat, pyöreät matot, käsinkudotut matot, itämaiset matot tuovat kotiisi mukavuutta ja tunnelmaa. Matot kätevästi myös verkkokaupasta.

Viikon kuvat: kelluvat matot

Matto on jokapäiväinen kumppani. Kauniit ja käytännölliset matot saat asiantuntijan verkkokaupasta. Keskusrikospoliisin lauantain ja sunnuntain isku saaristoon on puhuttanut koko viikon. Viikon kuvissa palaamme vielä hetkeen, kun. Etolasta löytyy mattoja kodin kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Kuramatot, kynnysmatot, sisustusmatot, metrimatot, käytävämatot, kylpyhuoneen matot ja eri kokoiset. OmpUp- matto on erinomainen valinta julkitiloihin, auloihin, käytäville, kalusteryhmien kokoajaksi, oppimisympäristöjen vetonaulaksi. Sesongin matoissa on paljon malleja ja värejä.

Tilaa matot edullisesti Ellokselta. Shoppaile helposti netistä Ellos. Hyvin valittu matto voi vaikka korvata taulut seinillä. Myös muovipintaiset matot elävät uutta kukoistustaan. Syvä-villamatto on laadukas, 100% villasta puuvillaloimeen käsinkudottu, matto. Luonnollisen viskoosin ja villan käsinkudottu liitto.

Jokaisella matolla on oma sykkeensä. TESSA polyamidimatto kestää kovaa kulutusta ja sopii hyvin niin koko tilaan käytettäväksi. Tältä sivulta löydät Isku Helsinki, Stockmannin myynnissä olevat Outlet-tuotteet.

Dyyni matto 160×230 ruskea

Osta heti tai tule tutustumaan tuotteeseen myymäläämme, Pohjoisesplanadi 39. Mattoja valmistetaan sekä koneellisesti että käsinkudottuina tai – solmittuina. Ainoastaan käsinkudotuissa ja -solmituissa matoissa on se ”aidon maton ”. Adora- matot tulevat myyntiin huonekalu- ja sisustusliikkeisiin ympäri maata. Iskun kaikissa myymälöissä on koko malliston 29 eri mattoa saatavilla maaliskuusta. Sillä tiellä ollaan edelleen, samalla ystävällisellä ja iloisella mutta tarkalla, rehellisellä ja innovatiivisella asenteella valmistetaan VM Carpetin matot edelleen. Tanskalainen Linie Design on pohjoismaiden suurin käsin tehtyjen mattojen tuottaja.

Sen tuotteissa yhdistyvät pelkistetty. Iskusta löydät kaiken kotiisi: sohvat, lepotuolit, sängyt, ruokapöydät, matot ja lisäksi paljon sisutustavaroita. Ammattitaitoisen sisustussuunnittelupalvelun avulla. Otava Käytävämatot, Perinteinen ja helppohoitoinen bukleematto kodin eri tiloihin.

Klassiset värit ja yksinkertainen kuosi tekevät matosta moneen sisustukseen.