Isännöintitoimisto lahti

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. LIT tarjoaa kattavasti ja ammattitaitoisesti asumiseen ja kiinteistöomaisuuden hoitoon liittyviä palveluja mm. Katso henkilökunnan yhteystiedot toimialoittain. Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy. Oulun keskustassa sijaitseva täyden palvelun auktorisoitu isännöintitoimisto.

Kauttamme saatte kaikki isännöintipalvelut. Teitä palvelee ammattitaitoinen ja alalle koulutettu henkilökuntamme. Asiakkaina ihmiset – eivät seinät! Masa Ky isännöintitoimisto on palveleva, täyden palvelun toimisto. Palvelukonseptistamme löytyvät tuotteet niin isoille kuin. Lahden ydinkeskustassa toimiva isännöintoimisto, joka jatkaa yli 30 vuotta alalla olleen isännöintitoimiston toimintaa.

Paikallinen palveleva isännöintitoimisto Lahdessa. Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua. Palvelemme huolehtimalla kiinteistönne arvosta, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Huolehdimme kiinteistönne kunnosta yhdessä. Olemme Suomen isännöintiliiton jäsen.

Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto. Elo Service Oy on palveleva tili- ja isännöintitoimisto. Toimipaikkamme sijaitsee Nastolassa, mutta palvelemme myös Lahdessa ja Kouvolassa. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Tekninen isännöitsijä, Y-Säätiö, Lahti. Olemme oululainen auktorisoitu isännöintitoimisto.

Myydään osaamattomille hallituksille tarpeettomia, haitallisia ja kalliita projekteja hirveään ylihintaan. Tavoitat meidät myös puhelimitse sekä verkkopalvelulomakkeella. Toimintamme keskittyy tällä hetkellä Hollolan, Lahden ja Nastolan alueelle. Hyvän ja toimivan asiakassuhteen perustana on luottamus ja yhteistyö, joista.

Laadukasta, asukasläheistä isännöintiä Pirkanmaalla asuntoyhtiön koosta riippumatta. Uutena palvelunamme Radon -pikamittaus (2 vrk). Käytössämme on viimeisin osaaminen kaikilta kiinteistönhallinnan aloilta sekä työkalut, joita kehitämme. Tervetuloa vastuullisen isännöintitoimiston sivuille! IKM aluekilpailu, Etelä-Suomi 1, Helsinki.

Täältä voit valita uintikilpailuja katsoaksesi niitä suorana. Toimistomme on vakaasti toimiva Oululainen perheyritys. Henkilöstöllämme on vankka kokemus. Huomiot koskien katujen ylläpitoa, pysäköinninvalvontaa, liikennejärjestelyjä, kaduilla ja muilla yleisillä alueilla tehtäviä töitä, joukkoliikennettä ja.

Olemme se aidosti palveleva ISA-auktorisoitu isännöitsijä. Teemme taloyhtiösi onnelliseksi lämpimällä, lainmukaisella ja. Käytämme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.