Investointituki kuivaamo

Sadonkorjuukone yhteiskäyt- töön (13 §). Viljankuivaamon investointituet. Avustuksen määrää korotetaan 5 %:lla, jos kuivaamoa käytetään. Kotieläintalouden investointituissa ei enää vähimmäiskokovaatimuksia.

Valtioneuvoston asetus maatilan investointituen kohdentamisesta. Viljan tai heinän kuivaamo, vaunukuivuri. Avustusta voidaan korottaa 5 %-yks. Tukea voidaan myöntää viljan tai heinän kuivaamiseen tarkoitetun kuivaamon. Maatalouden investointituen haku on jälleen käynnissä. Tukea voi hakea muun muassa salaojitukseen, kuivaamoihin sekä lypsy- ja nautakarjatilojen.

PuuTilan uusin investointi on kuivaamo, jonka avulla kuivaa. Tammikuussa voimaan tulevassa maatalouden investointituen uudessa. Myös esimerkiksi kuivaamon lämpöenergian tuotantolaitteiston. Suurin osa kustannuksista on kiinteitä, eli ne aiheutuvat kuivaamon hankinnasta ja.

Esimerkiksi uuden 250 kilowatin biokaasulaitoksen investointituki. Nyt myynnissä viljan käsittely Antti kuivaamo agrosec 44mf3 – Pyhäranta, Varsinais-Suomi. Tähän voi hakea investointitukea. Tätä asetusta sovelletaan myönnettäessä investointitukea investointeihin. Karkea- ja olkirehu-, kuivike-, polttoaine- ja konevarastot, kylmäilma- kuivaamo. Esitys aiheesta: "PERUSMAATALOUDEN INVESTOINTITUET "— Esityksen transkriptio:. Maatilojen investointituet rahoitetaan osittain ohjelmasta.

Yhteiskuivaamoon saa myös 5 % korkeampaa investointitukea. Useimmilla tiloilla isäntä tai. ELY- keskukset maatalouden investointituki v. Kuivaamoon ei ole tukea herunut. Tähän saakka on investointitukia saaneet pientilat tuotantonsa kehittämiseen. Kokeilikkos hakea tukia kuivaamoon tai johonkin muuhun? Itse rakentamassa juuri uutta biopolttoaineella toimivaa kuivaamoa ja olen positiivisesti yllättynyt juuri tuon lämpölaitteiston osalta tukitasoon. Peruskuivatustuki osana maatalouden investointitukia. Uutta kuivaamoa suunnitellessaan yrittäjät asettivat tärkeimmäksi asiaksi.

Kaksi vuotta sitten kuivuriin sai 25 prosentin investointituen. Palkat (0,2 kuivaamon hoitajaa). Investointiin on myönnetty maaseuturahaston. Navetan, korjaamon tilojen, viljan kuivaamon, tilan päärakennuksen ja. Pohjois -Karjalan ELY-keskuksesta saadun 35 %:n investointituen. Sen jälkeen kun investointituki oli myönnetty ja Vaskiluodon Voima oli. Monet tekijät vaikuttivat kuivaamon mallin ja valmistajan valintaan. Puuhakkeella sähköä ja lämpöä koko maatilalle.

EU:n investointituki auttoi rahoituksessa. Jos ei uskalla uutta kuivaamoa rakentaa, niin voi peruskorjata. Keskisen mukaan rakennuttaminen on nyt järkevää valtion investointitukien ja.