Iloiset tavat, joilla tämä atlantalainen perhe viettää Pyhän Nikolauksen päivää

Kun Ashleigh Byrne kuuli ensimmäisen kerran Pyhän Nikolauksen päivästä, hän oli lukioikäinen ja saapui poikaystävänsä Trosterin kotiin, jossa hän löysi perheen kengät rivissä takaoven luona – mikä ei ollut tavallista. Troster selitti perheensä perinnettä juhlia joulukuun 6. päivän juhlaa. Ashleigh innostui pian tarinasta Pyhästä Nikolauksesta, kolmannen vuosisadan kristillisestä pyhimyksestä, joka tunnettiin siitä, että hän antoi nimettömiä lahjoja apua tarvitseville, ja josta tuli innoittaja nykypäivän joulupukille (Pohjois-Amerikassa) ja joulupukille (Euroopassa).

Iloiset tavat, joilla tämä atlantalainen perhe viettää Pyhän Nikolauksen päivääCarolinen ja Charlien kengät takaovella 6. joulukuuta aamulla Pyhän Nikolauksen vierailun jälkeen. Ashleigh Byrnen kohteliaisuudesta.

Nykyään Ashleigh (Instagramissa @ashleighbyrne ja joka bloggaa osoitteessa ashleighbyrne.com) ja Troster pitävät perinnettä yllä omien lastensa, Carolinen, 6, ja Charlien, melkein 4, kanssa. "Pyhän Nikolauksen päivä tulee adventin alkuun, ja se on niin hyvä tapa aloittaa koko joulunvietto", Ashleigh sanoo. "Minusta on ihanaa, että se opettaa lapsillemme antamaan toisille, ja se on meille toinen tapa viettää aikaa yhdessä perheenä."

Byrnen perheen perinteen mukaisesti nuori nelihenkinen perhe asettaa kenkänsä takaovelle ennen nukkumaanmenoa 5. joulukuuta, lukee sitten lastenkirjan Pyhästä Nikolauksesta ja kirjoittaa kiitoskirjeen vierailevalle pyhimykselle. Kun lapset ovat menneet nukkumaan, Troster jättää kaikkien kenkiin pieniä helyjä, kolikoita, karkkia ja muistiinpanoja.

Ashleigh Byrne

Minusta on ihanaa, että se opettaa lapsillemme antamaan toisille ja on meille toinen tapa viettää aikaa yhdessä perheenä.

-Ashleigh Byrne

Joulukuun 6. päivän aamuna lapset ryntäävät takaovelle, jossa heidän yllätykseksi täytetyt kenkänsä odottavat, ja Ashleigh valmistaa perheelle erityisen aamiaisen. "Juhlapyhät voivat olla niin hullunkurisia, ja tämä antaa meille syyn hidastaa tahtia", Ashleigh sanoo. "Syömme erityisen aamiaisen – kaupasta ostettuja kanelipullia tai jotain helppoa; rakastan kokkaamista, mutta en tee mitään käsin tiistaiaamuna – ja aloitamme päivän rauhallisesti."

Iloiset tavat, joilla tämä atlantalainen perhe viettää Pyhän Nikolauksen päivääCaroline juhlavassa aamiaispöydässä. Ashleigh Byrnen kohteliaisuudesta.

Ashleigh sanoo, että viime vuodet ovat opettaneet hänelle tärkeän asian: "Perhe on kaikki kaikessa. Ja Pyhän Nikolauksen päivä on yksinkertainen perinne, joka opettaa anteliaisuudesta ja antaa meille mahdollisuuden olla yhdessä perheenä", hän sanoo. "Koko juttumme on tehdä kodistamme, seiniemme sisältä, onnellinen paikka. Ja tämä on jälleen yksi pieni tapa tehdä se." Seuraavassa on muutamia ideoita, joita Ashleigh jakoi, jotta voit juhlistaa Pyhän Nikolauksen päivää perheesi kanssa.

Laita se kalenteriin.

"Rakastan lisätä Pyhän Nikolauksen päivän aktiviteettina adventtikalenteriimme", Ashleigh sanoo. Hän ehdottaa, että menemme kirjastoon etsimään kirjaa tai opettelemme lisää Pyhän Nikolauksen elämästä. "Siihen ei tarvitse tuhlata rahaa."

Osta se: The Legend of St. Nicholas (Pyhän Nikolauksen legenda) (14 dollaria, Target)

Pidä se yksinkertaisena

"Instagramin ja kaiken muun myötä kaikki tuntuu niin monimutkaiselta ja siltä, että pitää tehdä niin paljon! Mutta tämä on niin yksinkertaista", hän sanoo. Pyydä lapsia (ja aikuisia) sijoittamaan yksi kenkäpari makuuhuoneen oven ulkopuolelle, tulisijan päälle tai, kuten Byrneillä, takaoven viereen. Laita jokaiseen kenkään jotain pientä – karkkia, kolikoita, pieniä leluja, seteleitä Pyhältä Nikolaukselta. "Viime vuonna Trosterilla oli hullu työpäivä, ja illalla hän sanoi: ’Voi jukra, minä unohdin!’ Hän meni kellariin ja ryösti laatikon, jossa oli vanhoja tavaroita, marmorikuulia ja pikkujuttuja", Ashleigh kertoo. Lapset sekosivat! Voit tehdä siitä niin yksinkertaisen tai yksityiskohtaisen kuin haluat."

Jätä viesti

Troster tykkää jättää lapsille muistilappuja Pyhältä Nikolaukselta. "Hän kirjoittaa pienen kehun, kuten ’Olet niin kiltti’, tai vitsin – lapsemme rakastavat vitsejä", Ashleigh sanoo. "Jätä jotain yksinkertaista ja suloista, joka saa heidät hymyilemään."

Iloiset tavat, joilla tämä atlantalainen perhe viettää Pyhän Nikolauksen päivääErityinen juhlapöydän koristelu saa aamiaisen tuntumaan tapahtumalta. Kohteliaisuus: Ashleigh Byrne. Tee aamiaisesta tapahtuma

Trosterin äiti tekee Nikolainpäivän aamiaisesta aivan erityisen: Hän koristelee pöydän kokoelmallaan pieniä joulupukkia, leipoo suklaakahvikakun ja tarjoilee sen pähkinöiden ja kuuman teen kera ja sytyttää aterian ajaksi kynttilöitä. "Minulla on aina erityiset joulunajan paperilautaset ja lautasliinat", Ashleigh sanoo. Tapahtuman ei kuitenkaan tarvitse olla jotain, joka lisää stressiä aamurutiineihisi. "Lapseni rakastavat kanelipullia", Ashleigh sanoo. "Niinpä haen niitä edellisenä iltana tai teen jotain yksinkertaista, kuten pannukakkuja." Ajatuksena on nauttia perheen yhteisestä ateriasta – vaikka se olisikin murokulhoja.

Ota varasuunnitelma

"Trosterille, kun hän kasvoi, se oli aina mukavaa aikaa perheen kanssa ja tapa, jolla he aloittivat joulukauden", Ashleigh sanoo. "Hänen äitinsä teki siitä aina todella erityisen, jopa silloin, kun Troster ja hänen sisarensa olivat vanhempia." Kun kaikki olivat lukiossa ja yhteinen aamiainen arkipäivänä oli mahdotonta, "he tekivät sen viikonloppuna", Ashleigh sanoo.