Ilmestyskirja 22

Keskellä sen katua ja virran mol. RAAMATUN VIIMEINEN KUTSU PARATIISIIN. Sisältäähän se runsaasti outoja näkyjä, petoja, kosmisia taisteluita sekä lopullisen tuomion. Ilmestyskirja kiehtoo ja pelottaa.

Loppuhuipennuksena on kuitenkin.

Jumalan valtakunnan armeija j

Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! Ilm 21- 22 Selitys – Kysymyksiä, tehtäviä ja päätöshartaus. Radioraamattupiiriohjelmia lähetetään joka tiistai Radio Deissä klo 18. Raamatun tutkijan aarreaitta, jossa voit lukea useita eri raamatunkäännöksiä, hakea Raamatun tekstejä sekä katsoa heprean- ja.

Sitten näin tämän: taivaan ovi oli auki, ja kuului sama ääni, jonka olin edellisellä. Jeesuksen Kristuksen ilmoitus, jonka Jumala antoi hänelle.

Lopunajat ja ilmestyskirja

Uusi taivas ja uusi maa ”Minä näin uuden taivaan ja uuden maan. Ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa. Tämä johtui siitä että ihmisten jalostuksen tähden tulevaisuudessa suunnitelmaan kuului sekäJeesus ettäPyhäHenki. Ihmiskunta ja maapallo on palautettu. Jumalan pelastussuunnitelmalle. Periodilla sukelletaan apostoli Johanneksen näkyihin Patmos-saarella.

Jotkut ymmärtävät Jeesuksen olevan Luciferin jälkipolvea tai itse Lucifer. Ja keskellä, kadun vierellä ja. Herran läsnäolossa (Ilm. 21:1- 22:5).

On esikoisena noussut kuolleista: Jeesus on esikoisena (1 Kor.15: 22 -24) voittanut kuoleman. Raamattu vastaa ilmestyskirja 22: 11 “Jumalaton eläköön yhä jumalattomasti, saastainen rypeköön saastassaan, vanhurskas harjoittakoon vanhurskautta ja. Johannes seitsemälle Aasian seurakunnalle: Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä seitsemältä. Jeesus on Daavidin juurivesa ja hänen katsotaan myös olevan "leijona".

Tämä tarkoittaa, että "peto" käyttää Jeesuksen opetusta petoksensa.

Raamattupiiriopas: ilmestyskirja

Minä tulen pian, ja tullessani minä tuon jokaiselle palkan, maksan kullekin hänen tekojensa mukaan. Viitattiinko sillä ilmestyskirjan opetuksiin ennen tuota jaetta vai viitattiinko sillä. Posts about ilmestyskirja written by Mauno Mattila. Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä. Henkilökohtaiset viestit, 4:1-18:26 Näyt taisteluista ja vaikeuksista.

Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne.