Ilmastoinnin kylmäaineen täyttömäärä

PAO-Oil 68 soveltuu kaikkiin kylmäaineisiin. Se ei keräänny höyrystimiiin ja lauhduttimiiin kuten muut öljyt, joiden jäähdytysteho heikkenee. Auton ilmastointilaitteissa käytetään R134a kylmäainetta ja. Väärä kylmäaineen määrä, 30–35 % liikaa tai 70–75% liian vähän. Auton moottoritilassa on yleensä kyltti, jossa on mainittu kyseisen ilmastointilaitteen kylmäaine ja määrä.

Huollossa se aine otetaan sieltä pois.

Ilmastointilaitteen huolto kompressorin vaihto ja

Normaalisti auton ilmastointilaite menettää hiukan järjestelmässä olevaa kylmäainetta. Menetetty määrä on noin 50–70 grammaa vuodessa. Onko muuten tullut ikinä mitattua miten kylmää saa ilmastoinnista tulemaan? Eilen mittailin tavallisilla lämpömittarilla suoraan. Ilmastointilaitteen tietäjä HOI – Agronetin Keskustelukanava 24.

Ilmastoinnin kylmäaineen määrä ts 110 – Agronet 28. Lisää tuloksia kohteesta keskustelukanava.

Ilmastoinnin kylmäaineiden täyttömäärä? (uutta kennoa):: mese

Jaa-a, jos eivät itse saa selville edes täyttömäärää niin miten lie. Noh noin viikko sitten huomasin, että ilmastoinnista on kylmäaineet hävinneet. Kylmäkonehuoltaja lupasi tulla lisäämään kylmäainetta (R134a) traktorin vähitellen hiipuneeseen ilmastointiin. Liian suuri täyttömäärä heikentää myös ilmastoinnin tehoa.

Mistähän Suomesta tai jopa EU-alueeltakin saisi ostettua ilmastoinnin täyttöpulloja? Castrol tekee R134a aineen täyttöpulloja ja. Päästökaupan myötä kylmäaineiden hiinat ovat monikertaistuneet vuoden takaisesta. Myös polttoaineenkulutus laskee: Ilmastointijärjestelmän kylmäaineesta haihtuu noin 10 – 15 prosenttia vuodessa, mikä lisää järjestelmän kompressorin työtä ja. Yleinen syy auton ilmastointilaitteen toimimattomuudelle on järjestelmässä käytettävän kylmäaineen liian vähäinen määrä. Tällöin auton ilmastointihuolto on. Kylmäaineen hinta on moninkertaistunut viime vuodesta. Aineille on asetettu kiintiömäärä koko EU:n alueella ja tuo määrä laskee koko ajan.

Starter-Set, Työkalut ilmastointi. Konvekta, Eberspächer-Sütrak, Spheros, Thermo King. Audin ilmastointi näyttää pitävän edelleen! Jätä tarjouspyyntö palvelusta ilmastoinnin täyttö.

Ilmastointien täyttömäärät

Itse olen teetättänyt ilmastoinnin täytön noin 5 vuoden välein ja hyvin on. Ilmastointihuolto sisältäen järjestelmän tarkastuksen, kylmäaineet ja öljyt. Vaikka autosi huolto-ohjelmassa ei mainittaisikaan autosi ilmastointilaitteen huollosta. Kiitos että valitsit tämän ilmastointilaitteen.

Kiristä venttiilien suojukset ja kylmäaineen täyttöyhteen mutteri paikoilleen.