Ilmansulkuteippi

Kestävä ja hyvin kiinnittyvä teippi ilmansulkupaperin saumojen teippaamiseen. Leveä rulla helpottaa asennusta. Tekniset tiedot: Liima: liuotinaineeton akrylaatti-dispersio. Hyvin liimautuva sitkeä ilmansulkuteippi.

Tuote: eko- ilmansulkuteippi, vihreä.

Höyrynsulun tiivistysteippi

Erityisesti höyrynsulkujen saumaukseen tarkoitettu, joustava ja muotoutuva teippi. Erittäin vahva tarttuvuus moniin pintoihin. Vaaleankellertävä, liimapintainen teippi. Höyrynsulun ja läpivientien tiivistämiseen. Category: THERMOFLOC-eristystarvikkeet.

Etusivu Rakentaminen MAALIT JA KEMIKAALIT Teipit.

Höyrynsulkuteippi 50mm x 25m vihreä din laadukas

Ilmansulkuteippi

Villojen, lämpö- ja palosuojaeristeiden sekä muiden eristeiden valikoimasta löydät osan sivuiltamme ja näistä näet ajankohtaisen saatavuuden suoraan. Tarviiko teipata ennen pintaverhoilun koolausta näkyviin jäävä kattotuolin ja eristelevyjen saumat ilmansulkuteipillä? Itse kiinnitin paperin pituussuuntaiset jatkosaumakohdat selluloosaliisterillä, koska halusin käyttää mahdollisimman vähän ilmansulkuteippiä. Teipissä on vedenkestävä ja pitkäikäiseksi todettu liima. Höyryn- ja ilmansulkuteipit ovat monen asian vartijoina. Niiden pitäisi varmistaa rakenteiden.

Kerabit-tuotevalikoimaan kuuluu muutamia laadukkaita teippejä ja tiivistysnauhoja. Voimakasliimainen, verkkovahvistettu PE-teippi. Valikoimaamme kuuluu kaikki yleisimmät teipit, mitä tarvitaan kotona tai rakennusprojektien yhteydessä, kuten sähköteippi, maalarinteippi, ilmastointiteippi. Eko- ilmansulkuteippi Ekovilla. Mitä teippiä sitten tarvitsetkin, meiltä se löytyy! Valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia teippejä erilaisiin käyttötarkoituksiin, muun muassa liukuesteteippi.

RAKENNUKSEN ILMATIIVEYS JA ENERGIATEHOKKUUS. Auttaakaa ja kertokaa miten samme höyrynsulun tiiviiksi. Meillä on yritetty teipata höyrynsulkua kiinni, mutta teippi ei tunnu pitävän.

Teipit kotiin ja rakentamiseen

Ilmansulkuteippi

Kohteessa käytetyt tuotteet, Tescon Vana ilmansulkuteippi, Paroc kivivilla putkieristeet sekä palonsuojalevyt, Isocell selluvilla puhallusvilla. Tämä opinnäytetyö on kirjallisuuteen ja käytännön kokemukseen perustuva selvitys rakenteiden ilmatiiviyden parantamisesta eli. To learn more about what cookies are and how to manage them visit AboutCookies. Päälle hengittävä ilmansulkupaperi ja ilmansulkuteippi.

Minä kiinnitin nitojalla niin että pysyy hyvin paikallaan. IV-asennuksissa tai läpivienneissä. Erilaisia teippejä ja tiivisteitä tarvitaan niin kotona, työpaikalla kuin mökilläkin. Hyvässä kunnossa olevat ovi- ja ikkunatiivisteet. Ekovillan ilmansulkuteipin hinta pääsi yllättämään budjettirakentajat. Sikäli varsin kallista, että halvin paneeli.

Kun ostat Teipit, voit olla varma, että saat hyvän tuotteen hyvään hintaan. Sauman leveys tulee olla vähintään 10 mm, jotta saumalla on riittävästi muodonmuutoskykyä. Sauman sisäpintaan voidaan laittaa lisäksi vielä ilmansulkuteippi. Siksi saumat teipattiin asennustyön yhteydessä huolellisesti ruskealla ilmansulkuteipillä, joka on sittemmin pettänyt monessa kohdassa.

Valmiiksi teipattu kiekko ja mutiksen jalka, ihmeteippi oli SitkoFlex ilmansulkuteippi. Myös niiden päälle nidoimme ilmansulkupaperin, jonka tiivistimme ilmansulkuteipillä tiiviiksi. Tämähän ei olisi välttämätöntä jossain vanhassa.