Ikkunalaudan koriste

Ikkunalaudan koriste

Brittiläisiin koteihin

Katsotko koskaan ikkunalaudoitustasi ja mietit, "mitä jos"?

Entä jos ne olisivat muutakin kuin pelkkä pölykertymä? – Entä jos ne olisivat kankaita luovalle ilmaisulle?

Tässä artikkelissa tutustumme ikkunalaudan sisustuksen moniin mahdollisuuksiin.

Jokaiseen tyyliin ja makuun löytyy jotakin aina omituisesta ja leikkisästä hienostuneeseen ja tyylikkääseen.

1. Pilarikynttilät: Yksinkertaiset ja tyylikkäät

Lasipurkissa olevat pilarikynttilät ovat kaunis ja tyylikäs tapa koristella mikä tahansa ikkunalaudoitus. Korkeat, kapeat kynttilät tuovat ripauksen hienostuneisuutta, ja läpinäkyvät lasipurkit antavat kynttilöiden lämpimän hehkun paistaa läpi. Tämän koristeen yksinkertaisuuden ansiosta sen avulla on helppo luoda viihtyisä tunnelma mihin tahansa tilaan.

2. Cottagecore Bay Window -ikkuna

Jos haluat saavuttaa cottagecore-estetiikan ikkunalaudan sisustuksessa, aloita neutraalilla paletilla, joka on kermanvärinen, beige tai vaaleanharmaa. Valitse seuraavaksi ruukkukasveja ja kukkia valkoisen, vihreän tai keltaisen sävyissä. Sijoita kasvit erilaisiin ruukkuihin tai istutusastioihin ja lisää lisävarusteita, kuten pieniä lyhtyjä tai muuripurkkeja. Saat lisää kodikkuutta lisäämällä tyynyjä tai peittoja, jotka on valmistettu luonnonkankaista, kuten pellavaa tai puuvillaa.

3. Hienovihreät ja tuoksuvillat.

Neutraalin kangasruukun, elinvoimaisen vihreän ruohon ja meripihkaisten tuoksupurkkien yhdistelmä luo tähän ikkunalaudalle luonnollisen, rennon tunnelman. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu, joka voidaan sovittaa mihin tahansa tilaan. Puhtaiden linjojen ja rauhoittavien värien ansiosta on helppo luoda viihtyisä ja kutsuva ympäristö ilman, että se on ylivoimainen tai sekava.

4. Yksinkertainen, silmiinpistävä ja huoltovapaa

Tässä ikkunalaudassa yksittäinen statement-koriste luo näyttävän ja mieleenpainuvan vaikutelman. Suuressa purkissa on yhdistelmä tekokukkia, vehnänvärisiä varsia ja violetteja kukkapalloja. Tämä yksinkertainen mutta huomiota herättävä asetelma tekee rohkean vaikutuksen olematta kuitenkaan ylivoimainen tai sekava. Se on täydellinen tapa lisätä tilkka väriä ja elämää mihin tahansa huoneeseen, ja sitä on helppo ylläpitää, koska kukat ovat keinotekoisia.

5. Eklektinen keidas

Tällä pienellä ikkunalaudalla rustiikkinen metallinen kastelukannu pitää sisällään liljoja, ja kirjat tuovat ripauksen rentoa charmia. Kirjojen päällä olevat purkit ja tuoksuvillat lisäävät kodikasta tunnelmaa. Yleisilme on enemmän eletty kuin kuratoitu, mikä antaa vaikutelman tilasta, joka on tarkoitettu nautittavaksi eikä vain ihailtavaksi. Se on eklektinen ja viihtyisä ikkunalaudan järjestely, joka kutsuu rentoutumaan ja pohtimaan.

6. Kaaoottinen nykyaikainen minimalismi

Tässä ikkunalaudassa on tyylikäs, moderni lamppu ja geometrinen rakenne, joka tuo siihen ripauksen taiteellisuutta. Puhtaat linjat ja toimiva muotoilu luovat yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen, joka sopii mihin tahansa nykyaikaiseen tilaan. Valon ja varjon käyttö lisää syvyyttä, kun taas suunnittelun kaoottinen minimalismi varmistaa, että painopiste pysyy yksittäisten kappaleiden kauneudessa.

7. An Oasis Of Contrast – tyyliä ja sisältöä

Tämä ikkunalaudan järjestely on tutkimus kontrasteista. Korotettu musta ruukku on rohkea ja silmiinpistävä keskipiste, kun taas rehevä vihreä kasvi lisää elinvoimaa ja elämän tuntua. Erikokoiset ja -muotoiset saviruukut tuovat persoonallisuutta ja charmia, ja niiden epätäydellisyydet muistuttavat käsintehtyjen kappaleiden luonteesta. Kokonaisvaikutelma on rento eleganssi, jossa on vahva visuaalinen kiinnostavuus.

8. Visuaalinen juonittelu

Tämä ikkunalaudoitus on kuin oma minimaailmansa, huolella kuratoitu tila, jossa on monia kiinnostavia kerroksia. Kuluneella ja väsyneellä ikkunalaudalla istuu vierekkäin kaksi mustaa istutusruukkua, joista toinen pursuaa värikkäitä kukkia ja toinen on salaperäisen tyhjä. Niiden takana on abstrakti maalaus, jonka muodot ja varjot viittaavat Rorschachin testiin. Kokonaisvaikutelma on ajatuksia herättävä.

9. A Breath Of Fresh Air

Tällä keittiön ikkunalaudalla on kokoelma ruukkukasveja, joiden koko ja muoto vaihtelevat. Ne luovat keittiöön eloisan, vihreän keitaalle, ja viileä marmorinen ikkunalaudoitus tuo tyylikkään lisän. Kasvit ovat tervetullut lisä maalaistalon inspiroimaan tilaan, ja ne tuovat eloa ja väriä huoneeseen.

10. Kirjoja, kasveja ja teekannuja – Vähän kaikenlaista

Tällä pitkällä ikkunalaudalla on kirjoja, ruukkukasvi ja koristeellisia teekannuja. Kirjat kutsuvat mietiskelyyn ja oppimiseen, kasvi tuo elämää ja raikkautta, ja teekannut lisäävät charmia. Yhdessä nämä esineet luovat ikkunalaudan, joka on sekä toimiva että visuaalisesti houkutteleva.

11. Juhla

Tämä ikkunalaudoitus on muistojen ja muistoesineiden aarreaitta, perhevalokuvista rakkaisiin kirjoihin, kasveihin ja kynttilöihin. Jokaisella esineellä on oma tarinansa kerrottavanaan, ja yhdessä ne luovat tilan, joka on ainutlaatuisen henkilökohtainen ja kutsuva. Se on tilannekuva hyvin eletystä elämästä. Tässä ikkunalaudan ideassa on kyse siitä, että teet siitä omanlaisesi eikä tarvitse huolehtia ulkoasusta tai rakenteesta.