Ikea tuolit

Tuoli takaa, että viihdyt ruokapöydän ääressä jälkiruokaan asti. Ruokapöydän tuolit ovat tyylikkäitä ja valittavanasi on paljon erityylisiä tuoleja. Onhan sinulla tarpeeksi ruokapöydän tuoleja myös kuokkavieraita varten? Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.

SAKARIAS- tuoli, jossa tummanharmaa. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun.

Ruokailutilassa parhaassa seurassa

Ikea tuolit

Mukava työtuoli saa sinut keskittymään selkäkipujen sijasta työntekoon. IKEA – toimistotuolit omaavat paljon omaisuuksia, jotta voit säätää tuolin sopivaksi. Baarijakkara on tyylikäs ja tunnelmallinen lisä keittiön sisustukseen. Baarituolit ovat kompaktin kokonsa ansiosta hyvä vaihtoehto tuoleiksi esimerkiksi pieneen. Ruokailutilamme erilaisin keittiökalustein onkin suunniteltu vastaamaan siihen pulmaan – kun tuolit ovat kylliksi mukavat ja pöytä on juuri oikean kokoinen. IKEA – IVAR, Tuoli, Massiivipuuta, kestävää luonnonmateriaalia.

Pinnan voi tarvittaessa hioa ja pintakäsitellä.

Ruokapöydän tuolit keittiöön

Ikea tuolit

Lastentuolit ovat lasten mitat ja tarpeet huomioiden suunniteltuja istuimia, jotka tukevat lapsen kehitystä. Ja ennen kaikkea lastentuolit ovat kestäviä. IKEA – BJURÅN, Tuoli, Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Todella kevyt, helppo nostaa ja siirtää. Muotoillut selkänoja ja istuin mahdollistavat mukavan.

Työtuoli tuo työntekoon sekä ryhtiä että mukavuutta. Työtuolit sopivat toimistoon tai kotitoimistoon toimistotuoleiksi tai vaikka pelituoleiksi. Työtuoli, joka on ergonominen ja kestävä, on toimiston, kotikonttorin tai opiskelijan kirjoituspöydän tärkein kaluste. Mukava toimistotuoli saa sinut keskittymään. IKEA – JANINGE, Tuoli, Helppo pinota tilan säästämiseksi. Terassituoli on ulkokäyttöön suunniteltu tuoli, joka sujahtaa sopuisasti niin terassille kuin parvekkeellekin. Tutustu laajaan terassituolivalikoimaamme!

IKEA – NORRARYD, Tuoli, Hyvien mittasuhteiden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento. IKEA – HARRY, Tuoli, Päällinen on konepestävä. Korkean selkänojan ja pehmustetun istuimen ansiosta tuolissa on mukava istua. Lasten tuolit ovat lapsille suunniteltuja istuimia: Ne mukailevat lapsen mittoja ja ovat ennen kaikkea kestäviä käytössä.

IKEA – IDOLF, Tuoli, Tuolin runko on kestävää ja luonnollista massiivipuuta.

Ruokailuryhmä – ruokailuryhmät takaa yhtenäisen ilmeen

Ikea tuolit

Sopii täydellisesti lapsiperheisiin, sillä materiaali ja sileä pinta on helppo pyyhkiä. Muovisten suojatulppien ansiosta jalat eivät. IKEA – EKEDALEN, Tuoli, Pehmustettu istuin ja selkänojan mukava kallistuskulma tekevät tuolista täydellisen pitkille illallisille. Voit valita useista erilaisista.

IKEA JÄRVFJÄLLET Käsinojallinen työtuoli. IKEA EKEDALEN Tuolin päällinen.