Iglu yö hinta

Lasi-iglujen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Jokaisessa lasi- iglussa on oma WC ja suihku, iglut ovat huolellisesti lämpöeristettyjä. Yöpyessä lasi- iglussa majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen joka. Runsas aamiaisbuffet tunnelmallisessa ravintolassamme Aurora Skyssa kuuluu igluyöpymisen hintaan. Valittavanasi on kahden hengen Premium- iglu eturivin.

Voin vain kuvitella, miltä täällä näyttäisi, kun Lapin yö laskeutuu pimeänä.

Romanttinen igluyö kahdelle levi 595

Iglu yö hinta

Kakslauttasen pienten lasi-iglujen hinta on sesongin aikaan yli 400 euroa per yö. Yöpyminen lasi- iglussa revontulien alla, Saariselän maisemat ja. Vietä ikimuistoinen yö lasikattoisessa revontulikodassa tai iglussa pohjoisen. Seitsemän iglun huoneistokokonaisuus. Yö saunallisessa lasi- iglussa tai -kodassa maksaa ajankohdasta riippuen 400– 800 euroa.

Hinta lienee tärkein syy, miksi ostajista 99 prosenttia. Ulkona lämpötila voi laskea alas, mutta sisällä iglussa elohopea on vain muutaman.

Arctic snowhotel & glass igloos

Iglu yö hinta

Mielestämme Premium- iglu oli ehdoton valinta sijaintinsa vuoksi. Maisema iglusta oli todella upea. Revontulet, yötön yö, ruskan väriloisto ja sydäntalven kaamos ovat lähelläsi ja voit kokea ne hotellihuoneen mukavuuksista. Santas Hotel Aurora lasi- iglu web.

Iglussa on kaunis tunnelmallinen sisustus, jossa koet olevasi lähellä kaunista. Igluelämykseen sisältyy yksi yö korkealla tunturilla sijaitsevassa lämpimässä lasi- iglussa. Romanttiseen igluyöhön sisältyy igluyöpyminen Superior luokan iglussa. Varaa Villa Iglu nyt 63 €, maksa myöhemmin! Igluihin on mahdollista saada yksi lisävuode lisämaksua vastaan. Molemmissa jutuissa kerrottiin, että revontulimajoja ja lasi- igluja googlaillaan maailmalla innokkaasti. Kuvan Saariselän Kakslauttasen. Kakslauttanen sijaitsee 10 km Saariselän keskustasta.

Talvisin joulukuusta huhtikuuhun voit käydä ihmettelemässä Kakslauttasen Iglu -kylää. Suomen erikoisimmat majoituspaikat – yövy puumajassa, iglussa tai linnunpöntössä. Hinta: Yö kahdelle kesäkaudella (1.6.-30.9.). Seinäjoella Panttilan Pajassa hitsataan ison iglun kehikkoa.

Näissä kelpaa kyllä viettää eksoottista Lapin yötä, katsella revontulia ja luonnon eläimiä.

Näin säästät lipunhinnoissa

Iglu yö hinta

Miltä kuulostaisi yö lasi- iglussa? Ruotsista, Norjasta ja Kanadasta, hintataso Suomen tasoa (joku moitti kalleutta). Voit yhdistää yöpymisen lasi- iglussa pidempään lomaan esimerkiksi Lomakylä. Hintaa nostavat lämmitettävät lasit, jotta matkailijat näkisivät kaikissa olosuhteissa revontulia. Lapissa löytyy useasta kohteesta Iglu – ja Lumihotelleja. Lasi Iglut on katettu kokonaan lasilla, joten tähtitaivas, revontulet tai kesän yötön yö on koko ajan. Hinta – ja saatavuusvaraukset sähköpostitse tai puhelimitse. HS:n suuri selvitys kertoo, milloin joukkoliikenteen lippu kannattaa ostaa.

Dynaaminen hinnoittelu voi nostaa lipun hinnan juuri ennen lähtöä. Huomioithan, että lumi- igluja on rajallinen määrä, joten varaa oma talviyösi. Kysy hinnat ja lisätietoja myyntipalvelustamme! Finnairin lennot Helsingistä Ivaloon ja takaisin.

World Igloo Hotel kohteessa Rovaniemi parhaaseen mahdolliseen hintaan.