Iglu vuokra

Igglo Rent yhdistää vuokra -asunnot ja vuokralaiset keskenään. Lataa sovellus, kerro missä haluaisit asua ja odota sitä oikeaa kotia. Kerro, millaista asuntoa tarjoat ja näet heti, ketkä ovat kiinnostuneita. Sinun tarvitsee vain kertoa, miten ja missä haluaisit asua.

Kiinteistövälitystä kymmenen vuotta sitten vavisuttanut Igglo palaa markkinoille ja uudistaa tällä kertaa vuokra -asuntomarkkinaa. Runsas aamiaisbuffet tunnelmallisessa ravintolassamme Aurora Skyssa kuuluu igluyöpymisen hintaan.

Igglon uusi palvelu takaa vuoden vuokrat 60 eurolla

Iglu vuokra

Valittavanasi on kahden hengen Premium- iglu eturivin. Sen jälkeen igluja on rakennettu lisää tasaiseen tahtiin ja tällä. Aamiainen voidaan tarjoilla igluun pyynnöstä. Asiakkailla on käytettävissään lumisauna ja ulkopalju sekä Lehtojärven rannassa oleva järvenrantasauna. Iglutyylisessä mökissä on sauna, hirsikalusteet ja kivitakka.

Mökki sijaitsee 2 km: n päässä Ranuan eläinpuistosta. WiFi-yhteys ja pysäköinti ovat ilmaisia.

Tekeekö mieli ruveta vuokranantajaksi

Iglu vuokra

Verkossa toimiva vuokralaisia ja vuokranantajia yhdistävä Igglo takaa vuokranantajalle ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ei. Iglut on katettu kokonaan lasilla, joten tähtitaivas, revontulet tai kesän yötön yö on koko ajan läsnä. Sähkölämmitteinen lasi on huurtumaton ja. Kakslauttanen sijaitsee 10 km Saariselän keskustasta.

Talvisin joulukuusta huhtikuuhun voit käydä ihmettelemässä Kakslauttasen Iglu -kylää. Lapissa löytyy useasta kohteesta Iglu – ja Lumihotelleja. Teemme myös näihin kohteisiin Lapin valmismatkoja lentäen. Katso esimerkki valmismatkastamme tästä. Igluja löytyy Kakslauttasessa kahdesta eri paikasta (West Village ja East Village), ja me lähdimme ensin kohti lännen puolista rykelmää. Igglo on suomalainen kiinteistönvälitykseen erikoistunut verkkopalvelu. Se ei olevälittänyt koteja itse, vaan teki yhteistyötä kaikkien kiinteistönvälittäjien kanssa.

Myöhemmin kuin 60 päivää ennen vuokra -ajan alkamista veloitetaan. Iglu on käytettävissäsi tulopäivänä klo 16. Oma lasi- iglu on erikoinen vaihtoehto mökkiyölle. Vuokatin Aatelista on mahdollista vuokrata sekä erillinen huoneisto että kokonainen huvila.

Miljoonat Lapin matkailusta kiinnostuneet ovat nähneet ikoniset kuvat Kakslauttasen lasi-igluista. Miten noin yksinkertaisesta keksinnöstä tuli.

Tässä ne ovat: suomen upeimmat vuokrattavat loma

Iglu vuokra

Puuttuu: vuokra Aiheeseen iglu vuokra liittyvät haut igglo vuokraus kokemuksia löydä vuokralainen igglo.