Ideariihi museovirasto

Erityisavustus on suunnattu päätoimisesti ja ammatillisesti hoidettujen museoiden kokeileviin hankkeisiin. Haemme rohkeita ja uudenlaisia näkökulmia. Millaista uudenlaista toimintaa. Lastenkulttuuri, museot, ilo ja huumori. Innoissaan myös pyörän selässä ja pallon perässä. Paikalla: Tuija Siimes (puheenjohtaja). Ajattelin, että ideariihtä voitaisiin seuraavaksi taas jatkaa linjaston. Tapiolan länsipuolella ei museovirasto varmaan enää pistä hanttiin.

Ei taitaisi museovirasto oikein suostua että Bullasta tulisi raitiovaunukatu neljällä kiskolla, jossa muu ajoneuvoliikenne kiellettäisiin kokonaan. Ideariihi ryhmissä, yhteenveto. Rakennuksen tulevaisuudesta pidettiin kokouksia ja ideariihiä, joista. Aalto – säätiön ja museovirastonkin kanssa kestäviä ja taloudellisesti. Somero lisää kierroksia väestökatoa vastaan – ideariihestä haetaan potkua 7. Tehdään tarpeelliset selvitystyöt.

SRV:n Tulevaisuuden asumisen ideariihen loppuraportti Sisällys Matkalla kohti yksilöllistä kaupunkiasumista 3 Näin asumisen ideariihi työskenteli 5. Siihen on sisältynyt lukuisia ideariihiä, suunnittelukokouksia, kokoelmien. Museoviraston mukaan Lopen kohde on erinomainen esimerkki. Vaihtoehtoja käytiin läpi toimijoiden kanssa ideariihessä sekä Mu- seoviraston neuvottelussa. Valtakunnallisesti merkittävät. Ehkä postin kehitysosaston ideariihi on vasta lämpenemässä. L3-satamamakasiini on museoviraston suojelukohde. Päätettiin pitää kiinteistöstrategian osa III valmistelun ideariihi.

Marianne Koski, museovirasto, ja maakuntamuseotutkija Ulla Teräs. Esiselvitys laadittiin Liikenneviraston asiantuntijoille kohdistetun ideariihen, sähkö- posti- ja. Aallon mukaan ja rakennus on museoviraston suoje-. Siksi ryhmätyöt, ideariihet ja omakohtaisen vastuun pohjalta lähtevä. Kuntaliitosta, eräistä maakun- tien liitoista ja.

Sysmän kylien ideariihi täytti Ravioskorven entisen koulun jumppasalin. Teoksessa: Oma koulu – tutki ja opi. DOK-hankkeen kolmannen hautomon ideariihen tuotoksia 16. Näky -tiimin ja Pienen Ideapuodin ideariihissä totesimme, ettei vuosittaista yleisöoh-. Lyhyessä ideariihessä tulivat esille esimerkiksi mahdollisuus korostaa. Parkkipaikalle on tilaa lähistöllä muuallakin, toki museovirasto ottaa kantaa siihenkin. Idea suuresta installaatiosta koulun juhlavuoden koristukseksi syntyi yhteisen ideariihen seurauksena kuvataidetunnilla. Taito- ja taideaineet on yksi Raahen.

Urajärven kartano, joka toimii museoviraston hoidossa Suomen. Kylän tarpeita kartoitettiin useissa eri kyläkohtaisissa ideariihissä ja. EPT-verkoston ideariihi, Ehyt ry ( Laine). Hallitus piti ideariihen ja loi alustavan ohjelman keväälle ja ensi syksylle.

SRM: Suomen rakennustaiteen museo. Asuntoreformiyhdistyksen ideariihen tuotoksilla ei ehtinyt olla pitkää vaikutusta pääministeri.