Huovutus hahmot

Kun kaikki on valmista, huovutetaan viimeinen kerros villaa jäniksen vartalon. Muutamat ovat kovasti ihmetelleet miten hahmot ovat saaneet. Tämän tehtävän avulla opit neulahuovutuksen perusohjeen. Erilaisten kokeilujen ja kekseliäiden sovellusten avulla voit huovuttaa lähes mitä tahansa hahmoja.

Miksipä et kokeilisi huovutusta?

Nukkehahmo neulahuovuttamalla

Huovutus hahmot

Se on paitsi hauskaa myös helppoa. Luovaa ja rentouttavaa se ainakin on. Tarvitset vain huovutusneulan ja. Meiltä kaikki tarvikkeet DIY Huovutus ja helpot step-by-step- ohjeet.

Tutustu käyttäjän Heli N Pinterest-tauluun huovutetut hahmot. Huovutus, Villahuopa, Viileä Käsityöt, Tejidos, Vauvanuket, Virkatut Nuket, Käsinkirjonta, Hiiret.

Kuvat saavat sinut ihastumaan: jelena taituroi villakuidusta suloisia

Huovutus hahmot

Askartelupaketti ”Tontun neulahuovutus”. Tontut, neulottu joulutonttu, tonttu huovasta, joulutonttu askartelu ohjeita, joulutonttu ohje, huovutettu. Jackie Huang: Huopahemmot, 20 vastustamattoman hauskaa hahmoa. Tee tyynynpäälliset villaviltistä huovuttamalla. Neulahuovutus on hauska uusi tapa huovuttaa villaa. Lähes kaikenlaiset hahmot onnistuvat huovutettuna, käytännössä vain mielikuvitus on rajana. Kaikki sivujen huovutukset saatavilla tilaamalla.

Päähän voi tökätä kiinni ison käärityn villalankapallon – siihen on hyvä huovuttaa kasvoja ja tukkaa kiinni. Ala neulahuovuttaa villaa hahmon. Sanni Kallonen ja huovutettu nukke. Mielenkiintoisia ja persoonallisia hahmoja on maailma pullollaan, kunhan vain osaisi päättää, ketä. Ihan hullultahan se tuntuu, että tulee kipeä olo, jos ei saa tehdä jotain käsityötä, sanoo Merja Vilmunen. Anja Kivinen taas huovuttaa, kun muut nukkuvat. Esimerkiksi hahmot, joita olen tehnyt kuuluvat satuun, jota kirjoitan lapsilleni.

Yleensä en katso kelloa: huovutus vie niin mukanaan.

Peikkoja ja uusi huovutuskirja

Huovutus hahmot

Voi,kuinka hauskoja hahmoja onkaan tulossa. Huovuttamalla saa kyllä aikaan mielenkiintoisia töitä. Tuo naamakokoelma on ihanan hauska! Elisa huovuttaa aivan ihmisen näköisiä nukkeja: "Vinttini on täynnä poliitikkoja. Satuja ja tarinoita rakastavan huovutusnukketaiteilijan hahmot. Päässä on punainen minineulepipo ja hahmosta miltei aistii legendaarisen merten tutkija Jack Cousteaun.

Ihan hirveän vanha harrastus ei. Meidän huovutusvillamme tulee Saarenmaalta, Virosta. Huovutusvilla soveltuu sekä neula- että vesihuovuttamiseen. Tea Ahon kirjassa metsän asukkaat ja.

Myös kolmiulotteisten hahmojen ja koristeiden huovuttaminen on neulan avulla.